18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Randers FC - AaB: (AH: 0,0) 2

Match center
22. august 2021 kl. 14:10 - Fodbold, Danmark - Superligaen
BioNutria Park Randers    Mikkel Redder
19. aug. 2021 kl. 18:07 (Opdateret 22. aug. 2021 kl. 16:06) 19/08
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

AaB gæster Randers i denne runde 6. hvor jeg har kigget lidt på de to holds kampprogram, trupsituationer samt seneste kampe, og mener at AaB har gode muligheder i dette opgør.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 36-28-36%
Betvalue: 103,60%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-1
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Randers møder i dag Galatasaray og så 3 dage senere venter AaB.
 • I superligaen har Randers gjort forrygende og fået 13 point i 5 kampe, og det kunne godt få mig til at tro, at de ville satse benhårdt på at slå Galatasaray over to kampe, og så måske sparer nogle spillere til kampen mod AaB. Er det tilfældet så får AaB gode muligheder for at få de tre point.
 • AaB har vundet to kampe i træk, og mod Vejle i sidste runde, spillede de en forrygende 1.halvleg. Kan de tage noget af det spil med ind til dette opgør, kan de sagtens gøre livet surt for Randers.
 • Randers var i sidste runde, mod Viborg, mere end heldige med at få point, og hvis Randers tillader ligeså meget mod AaB, så kommer AaB ikke tomhændet hjem fra Randers.
 • Offensivt synes jeg AaB har mange strenge at spille på, hvor især Fossum er vital for AaB's spil, og med tilføjelsen af Prip så syntes jeg at det AaB virker ret spændende offensivt, hvor der også er en fin bredde.
Hold øje med
 • Selvtilliden og humøret må være i top i Randers truppen, efter en rigtig flot sæsonstart, og hvis de kan fastholde den gode energi og det momentum, kan de blive svære at slå.
 • Spillemæssigt er Randers farlige på mange fronter, hvor de også har fået nogle nye folk ind til offensiven. Til dette opgør er Egho nok frontmanden, og måske med Vito bagved, og de har, i min optik, set rigtig stærke ud i denne sæsonstart.
 • AaB har nogle gode offensive folk ude, som kunne have været interessante for dette opgør. Her tænker jeg især på Kusk og Lucas Andersen.
 • Kigger vi på den defensive afdeling i AaB, så har de i de første 6 kampe haft et xGA på 7,7 det er 3.højeste xGA i superligaen. Denne statistik skal blive bedre hvis AaB vil i top 6.
Oddsmarked

Oddset på AaB har været faldende over de seneste dage, og står nu i odds 2,80. Jeg tror det bliver et meget tæt opgør, hvorfor jeg har valgt at garderer dette spil med asian +0.0.

Kigger man på de seneste to indbyrdes opgør så ligger oddset cirka, på samme niveau. Men jeg synes at AaB i dette opør burde have bedre forudsætninger end de har haft i to seneste indbyrdes opgør. 

Holdene:

Randers spiller i dag, så jeg er usikker på, hvordan de vil gå ind til dette opgør, og hvem de eventuelt vil spare. 
Jeg kunne godt forestille mig at man i Randers smed Hammershøy-Mistrati, Marxen, Kamara (som har været småskadet i de første kampe) og måske også Piesinger en tur på bænken. De har gjort det super flot i sæsonoptakten, så man kunne godt satse benhårdt på kampene mod Galatasaray. 

Randers FC (4-4-1-1): Carlgren – Kallesøe, Piesinger, Marxen, Kopplin – Kehinde, Johnsen, Lauenborg, Tibbling – Hammershøy-Mistrati – Egho

AaB tror jeg vil spille med følgende elleve, hvor Børsting måske kan gå ind og være i spil på midten 
(3-5-2): Rinne – Ross, Thelander, Granli – Pallesen, Fossum, Højholt, Ferreira, Ahlmann – Prip, Makaric

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback