Annonce

Randers - Brøndby IF: 2

Match center
16. juli 2018 kl. 20:15 - Fodbold, Danmark - Superligaen
BioNutria Park Randers    Michael Tykgaard
10. jul. 2018 kl. 18:48 (Opdateret 16. jul. 2018 kl. 22:09) 10/07

Kommentarer (14)

Brøndby fortsætter hvor de slap

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 20-20-60%
Betvalue: 103,80%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe

Superligaen ser igen ud til at blive et kapløb mellem FCM, FCK og BIF. Alle tre hold har indtil nu handlet godt ind - nu skal det blive spændende at se, hvem der hurtigst får integreret de nye spillere i truppen. 

Indtil nu ser Brøndbys nye indkøb ud til at være faldet rigtig godt ind i det eksisterende setup. Begge hold har spillet træningskampe op til superligastarten - Brøndby med de bedste resultater. 

Hvert point tæller i kampen om guldet og sidste sæson var det sølle 4 points som skilte nummer 1 og 2. Det har ingen af de tre favoritter glemt. Ergo skal kampen mod Randers vindes. 

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

- Randers har ikke gjort meget væsen ud af sig på transfermarkedet. Det betyder at vi har stort set samme setup og arbejde ud fra i forhold til denne sæson og kamp. Randers spillede en dårlig sæson, men truppen er heller ikke særlig stærk og kan højst spille med om de midterste placeringer. Brøndby er i min optik bedre besat på samtlige positioner.

- Randers har solgt deres målmand, Hannes Halldorsson, og ind er kommet en svensk keeper som jeg ikke aner noget om. Han kommer fra tyrkiske Konyaspor.  Hannes var måske Randers' største profil og med ham forsvinder en kulturbærer og en autoritet på banen. Ham kan de godt komme til at mangle i de hårde kampe - som man må forvente Randers får mange af. 

- Brøndby er igen blandt de hold som skal spille med om mesterskabet. De har en rigtig stærk trup som ikke burde have problemer med Randers. Brøndby er bedre mand til mand og har også haft det resultatmæssige overtag på det seneste. 

- Brøndby har set stærke ud i deres træningskampe og især de nye spillere har spillet godt. Randers har haft en sløj optakt og de må alt andet end lige have svært ved at tro på bedre tider før denne sæson. 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

- Det er sæsonens første kamp og det betyder som altid nogle overraskelser i første runde. Randers er på hjemmebane og vil kæmpe deres røv ud af bukserne for, at få et resultat. 

- Brøndby har alt at tabe. Det kan godt gå hen og blive en rodet kamp, hvilket ikke er i deres interesse. Når jeg skriver at de har "alt at tabe", så er det fordi jeg tror, at sæsonen bliver meget tæt og alle pointstab kan blive afgørende til sidst.

- Randers har potentialet til at blive mere end et bundhold. De kan sagtens blive et solidt midterhold. De kan godt drille Brøndby på en god dag.

 

Betting is not a sprint - it's a marathon

  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau

Kommentarer

Feedback