18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Paris Saint-Germain - Manchester United: Halvleg/fuldtid: 1/1

Match center
20. oktober 2020 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Parc des Princes    Antonio Mateu
20. okt. 2020 kl. 18:18 (Opdateret 20. okt. 2020 kl. 22:54) 20/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

PSG møder United i denne første kamp i gruppe H. Et United mandskab som fik oprejsning mod Newcastle i sidste runde, hvor jeg syntes de vidste gode takter, men i et opgør mod PSG kommer de til at blive udfordret, og betingelserne er ikke blevet gjort nemm

Chance: 45%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 0-1/1-2
Bwin Spil nu hos Bwin
Det taler for
 • PSG har et voldsomt angreb, med Mbappe, Neymar og til dette opgør bliver Di Maria. Jeg er ret bekymret på United's forsvars vegne, og grunden til det skal findes i de første par kampe i år, hvor de har et højt xGA, og snitter efter 4 kampe 6,75 i åbent spil, og lige præcis det faktum kommer til at være vigtigt, da jeg tror PSG kommer til at være rigtig meget på bolden til dagens opgør.
 • Man United har spillet 1 god kamp i min optik, i denne 20/21 sæson, og det var den mod Newcastle. PSG er et noget andet mandskab, med betydeligt mere kvalitet, og jeg har svært ved at se, hvordan United skal kunne drille PSG. I åbent spil har Man Utd. et xG på 2,85 og et United hold der til mangler at finde deres ideal opstilling, i min optik, kommer til at afhænge rigtig meget af hvad Bruno gør.
 • PSG går ind til dette opgør med 5 sejre i rap, og en målscore på 16-1, den franske liga er ikke på niveau med PL, men ikke desto mindre er det en velsmurt maskine der er igang, og ift. til dette spil, er det også en maskine der sætter sig på opgøret, og dominere. I denne sæsons første 7 kampe har de haft mest boldbesiddelse, og i de sidste 6 kampe har de haft markant højere xG end modstanderne.
 • PSG har i de første 7 kampe fået 5 sejre, og i de 5 sejre, har de vundet første halvleg og derefter kampen, hvilket man også kan se på den måde de angriber deres kampe på.
 • PSG er rigtig gode til at holde modstanderne for store chancer, og kigger man på deres xGA så snitter de 0,74 efter de første 7 runder i den franske Ligue 1, hvilket er betydeligt laver end det snit United har på 2,075 xGA.
 • PSG vidste sidste sæson at de rent internationalt har høj klasse, hvor de sidste år tabte finalen mod et stærkt Bayern mandskab, jeg er ikke nervøs for at PSG ikke er sat taktisk rigtig op til dette opgør, og vil starte deres europæiske kampagne med en sejer.
 • Manchester United har en ret ramt bagkæde, og vi kommer måske hvis de kilder jeg bruger taler rigtig, se en bagkæde bestående af Tuanzebe, Lindelof, Shaw og Wan-Bissaka.
Hold øje med
 • Den første kamp i CL-gruppespillet er ofte præget af nerver, og United vil højest sandsyneligt stille sig lavt, og satse på omstillinger, hvilket de også er dygtige til. Så hvis United har succes med deres gameplan kan det blive svært for PSG at vinde første halvelg.
 • PSG er ret hårdt ramt på skader, hvor der er flere profiler der sidder ude.
 • PSG vil kunne gå afventende tilværks, og jeg kan frygte at de måske først skruer bissen på i 2.halvleg. PSG mangler f.eks. Verratti, som er en super god balance spiller, og jeg er lidt nervøs for hvordan PSG taktisk, vil gribe Manchester United mandskabet an på, og om de vil være meget optaget af, at undgå at blive ramt på omstillinger.
Oddsmarked

Dette spil har bevæget sig imellem 2,20-2,30, og jeg syntes der er en lille værdi i dette spil. Især efter at Maguire er meldt ude for gæsterne. 

En anden ting jeg har kigget på er dagens dommer Antonio Miguel Mateu Lahoz, som er en yderst kort glad dommer, som snitter rigtig højt i den spanske liga. Vi har at gøre med to hold, der måske lige skal spille sig igang, og det kunne medføre en masse dueller så kort spil kunne være interessant, og jeg har selv smidt lidt på et par spillere samt at United får flere kort end PSG til odds 2 hos betfair. 

Holdene:

United bliver spændende at se defensivt jeg har et forsigtigt bud på deres opstilling her:

 De Gea; Tuanzebe, Lindelof, Shaw; Wan-Bissaka, McTominay, Fred, Telles; Fernandes; Rashford, Martial.

Jeg er meget i tvivl om United's midtbane, og om Pogba kommer til at starte inde i stedet for McTominay, om Matic er med istedet for Fred, og om Mata får genvalg efter en stærk præstation mod Newcastle. 

Det jeg hæfter mig ved er især United bagkæden, og jeg tror bestemt ikke de kommer til at holde buret rent, og tænker de vil blive testet fra start. 

PSG kommer højest sandsynligt til at stille sådan her:

Navas; Florenzi, Diallo, Kimpembe, Kurzawa; Herrera, Marquinhos, Rafinha; Di Maria, Neymar, Mbappe

Marquinhos er tvivlsom, og derudover er Verratti, Kehrer, Icardi, Bernat, Pereira og Bernat ude med skader. 

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback