18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

OB - Young Boys: X - Tips & Spilforslag

Match center
4. november 2010 kl. 21:05 - Fodbold, Europa - Europa League
EWII Park
4. nov. 2010 kl. 11:30 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 04/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 38-30-32%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert:
Bwin Spil nu hos Bwin
Det er absolut sidste skud i bøssen for OB, der med alt andet en sejr må sige farvel til håbet om et europæisk forår. Europa League, der har udviklet sig til lidt af et mareridt for De Stribede. Tre nederlag i tre kampe, som er kommet i en aktuel sportslig krise, hvor spillet i Superligaen også har været ringe. Man imponerede dog mod FCN, som man flot slot 1-4, og nu skal den have fuld gas i denne kamp. Der er ikke råd til at stå tilbage og forsvare – man skal frem og gå efter sejren. OB, der kan stille i stærkeste skal hævne 4-2 nederlaget d. 21/10 mod Young Boys.

Young Boys skal ret beset ud og forsvare sig. Får man uafgjort med hjem, så har man syv point og kan selv afgøre det i næste rundes hjemmekamp. Derfor tror jeg, at gæsterne kommer med en yderst kynisk og resultatorienteret indstilling til kampen.

Set over de første tre kampe i gruppe er gæsterne klart stærkere end OB, men har nogle skader, især rammer det, at førstemålmanden er ude (det kan betyde, at man spiller endnu mere påpasseligt).

Det kunne godt ligne en målfest, men jeg tror, at gæsternes styrke kan stække hjemmeholdet og værdien i krydset, som Young Boys ganske givet vil anse som et godt resultat, er flotl.

OB (nummer 4 i gruppe h – hjemme: 0-0-1 1-2)

Hvem havde set de forventede nummer to i dansk fodbold gå i total opløsning både på de indre linjer og i spillertruppen? Alt var linet op til et seriøst titelangreb på FCK, men alt er faldet sammen i det der har vist sig som et yderst skrøbeligt korthus i Ådalen.

Superligaen har ret beset været en stor fiasko i sæsonen og det samme kan siges om Europa League, hvor man end ikke har fået point i de første tre kampe. Det er dermed med kniven for struben, at OB i aften tager imod Young Boys fra Schweiz. Man skal simpelthen vinde, og ser man på hjemmekampen mod Stuttgart, hvor man tabte 1-2 på et meget sent mål, så kan OB bestemt presse modstanderen hjemme på TRE FOR Park. Det bliver ganske givet et OB, der vil sætte sig i respekt og som går ganske hårdt efter sejren. Jeg tror, at Uffe Pedersen vil anlægge en ganske offensiv indstilling og presse spillet længere op på Young Boys´ banehalvdel.

Efter en elendig periode trak man i mandags en superkamp op af hatten, da man flot slog hadeholdet (to bitre nederlag på kort tid) FC Nordsjælland med 1-4. Den sejr må ganske givet have pumpet masser af selvtillid ind i OB`erne. Offensivt var man skarpe som sjældent set i denne sæson, og selvom kampen ikke forløb uden igen at vise, at OB i det centrale forsvar kan komme på gevaldig glatis, så kan OB næsten ikke få et bedre afsæt til denne kamp.

Det ligner på forhånd en målrig affære. Kampen i Schweiz endte med 4-2 til Young Boys og OB har spillet alle tre EL-kampen over 2,5 mål. Det kan også meget vel blive målrigt, men odds på 1,67 på over 2,5 mål er ikke godt nok.

Kampen mod Stuttgart burde være endt uafgjort, og denne kamp mod Young Boys har mange ligheder, så det kan godt blive ganske tæt.

Trupnyt/status:

Alle mand på nær marginalspilleren Demba Nyren (an;res) og Jonas Troest (fo;fast/res) er klar.

Formen:

01/11-2010   FC Nordsjælland                 Superligaen    1-4

28/10-2010   FC Nordsjælland (HJ)         Landspokalen 2-3

25/10-2010   SønderjyskE (HJ)                Superligaen    1-2

21/10-2010   Young Boys   Europa League Grp. H         4-2

17/10-2010   FC København                    Superligaen    5-0

Young Boys (nummer 4 i gruppe H – ude: 0-0-1 0-3)

De unge drenge fra Schweiz har faktisk imponeret ganske stort i Europa i denne sæson. Især 3-2 hjemmesejren over Tottenham viste, at holdet er et stærkt hjemmehold, der har en masse at byde på. Især offensivt er holdet skarpt, når det handler om europæisk fodbold. I den hjemlige Super League, går det ikke specielt godt for holdet, der ligesom OB ikke har formået at tage skridtet helt op i top. Man ligger nummer fem otte point efter førstepladsen. Man har i modsætning til EL ikke så meget bid offensivt i den hjemlige liga, hvor man kun har scoret 14 mål i 13 kampe.

I gruppe H har Young Boys vundet to gange ved at slå Getafe hjemme med 2-0 og så OB med 4-2. Ude tabte man med 3-0 til Stuttgart, men man ligger altså meget lunt i svinget med de seks point, for Stuttgart har kun tre og OB altså nul. Dermed kan Young Boys meget fint profitere af en kedelig uafgjort, eller i hvert fald bare uafgjort, kamp i Odense i aften. Man kommer så på syv point og dermed kan man selv afgøre om man skal kvalificere sig til videre deltagelse. Det kan man gøre, når man hjemme møder Stuttgart.

Selvfølgelig vil Young Boys hellere end gerne slå OB igen og dermed komme på ni point. Det betyder nærmest sikker videre deltagelse, men omvendt kan et nederlag blive ekstremt dyrt, hvis Getafe slår Stuttgart. I forvejen er Young Boys ikke imponerende på udebane i denne sæson. Man fik store klø i London, da man i CL kval. mødte Tottenham i returen, fik igen store klø i Stuttgart og i den hjemlige liga har man kun vundet to ud af seks udekampe. Det er nok ikke et hold, som kommer med stor selvtillid til en kamp på fremmed græs, men uafgjort kan være et meget fint resultat denne torsdag aften.

Man mangler blandt andet sin førstemålmand, hvilket altid er en svækkelse, men jeg anser det fravær som en lille fordel for et spil på uafgjort, for måske vil Young Boys dermed være endnu mere påpasselige og forsøge at beskytte reservemålmanden.

Trupnyt/status:

Marco Wolfli (førstemålmand), Emiliano Dudar (fo;fast/res) og Hassan Lingani (fo;ikke spillet i sæsonen) er begge ude. David Degen (mi;fast) er tvivlsom.

Formen:

1/10-2010     Grasshoppers (HJ)Super League                1-0

24/10-2010   Bellinzona (HJ)Super League                      1-1

21/10-2010   OB (HJ)         Europa League Grp. H           4-2

16/10-2010   Collombey     Schweiz Pokal                      2-5

03/10-2010   Luzern            Super League 2-0

Indbyrdes:

21/10-2010   Young Boys   OB                                      4-2

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback