18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

OB - SoenderjyskE: Under 2,5 Mål

Match center
22. november 2020 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
EWII Park    Jakob Kehlet
17. nov. 2020 kl. 12:46 (Opdateret 22. nov. 2020 kl. 15:59) 17/11
184
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

OB tager hjemme imod SønderjyskE i denne 9. runde. Og jeg har prøvet at lade mig inspirer, af xG for de to hold, som jeg ikke tror de to hold kan blive ved med at holde.

Chance (Over-Under): 47-53%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 1-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • SønderjyskE har gjort det fremragende i denne sæson, men det hviler først og fremmest på et beton forsvar, som i år har et xGA på 0,70 per 90.min Det er det bedste xGA i hele superligaen, og rent taktisk giver den lave xGA også rigtig god mening.
 • SønderjyskE har en taktik der hedder 3-4-3, men oftest ligner det en 5 4-1, for Bah og Dal Hende er super gode til at komme hjem og forsvarer i deres wingbacks positioner samtidig så spiller SønderjyskE meget på omstillinger og sender ret hurtigt Wright afsted på brydningen, og har ikke meget opspil i holdet, hvilket kan føre til få mål.
 • Wright's individuelle præstationer har givet mål og point til SønderjyskE, men på et tidspunkt bliver han luret, han er en fysisk fremragende spiller, men jeg ser ham ikke værende en type der scorer 20 mål på en sæson, og samtidig så synes jeg også det er for få strenge SønderjyskE har i det offensive. At man kan sende Wright afsted, er et fint våben, men det er bare ikke nok.
 • xGF har SønderjyskE 1,3 pr. 90 min. hvilket er meget gennemsnitligt.
 • xGF har OB 1,1 pr. 90 min og det er i den lave ende, faktisk i samme lag som AC Horsens og Lyngby. OB har, i min optik heller ikke helt fundet den rigtige relation i front hvor Sabbi, Jibali og Kløve ikke har fundet hinanden endnu og de 3 er meget overladt til sig selv, da folkene bag dem er mere krigere end kreatører.
 • Kigger vi på SønderjyskE's seneste kampe og hvad xG'en var for kampen ift. hvad den endte, så har xG været 1,26 (vandt 3-0) 1,75 (1-1) 3,19 (2-1) 1,71 (2-0). Så mange af kampene er blevet meget mere målrige end hvad der egentlig er kampbilledet, hvis vi ser på xG
 • Deres seneste 4 indbyrdes opgør er endt 1-1, 2-0, 1,1, 0-0, 0-0 Så de har for vane at spille målfattige og lige kampe.
Hold øje med
 • xGA ligger OB på 1,5 pr. 90 min. Det ligger i den høje ende, og OB har da også lukket for mange mål ind med 14 indkasserede mål på 8 kampe. Det skal blive bedre, og bagkæden skal være velforberedt til en Wright og AK der kommer i rigtig fin målform.
 • OB er lidt pisket til at vinde, i min optik. OB ligger nr.8 med 4 point op til top 6, og den forskel kan blive endnu større efter denne runde. Derfor forventer jeg mig, at OB går frem på banen, og forsøger at tage teten. På den anden side vil dette kampbillede også passe SønderjyskE.
 • SønderjyskE er on fire for tiden, og de offensive folk har fundet en god fordeling på arbejdet, og har nogle gode relationer, hvilket også har gjort SønderjyskE til det mest scorende hold i de første 8 kampe. 14 af de 16 mål er fordelt på Bah, AK og Wright, og de 3 skal OB have styr på.
Oddsmarked

Oddset ligger p.t i 2,02 hos bet365.com og åbnede ellers i 2,10 så det har ikke bevægede sig det store. Mange af de andre bookmakers er på vej nedad imod de 1,95. 

Jeg synes det ligner et meget jævnbyrdigt og lige opgør. Hvor jeg har svært ved at finde en vinder, og kunne også sagtens finde X'et interessant. Der kan man få 3,80 hos 888.sport.

Holdene:

Karantæner hos de to hold er der ikke nogen af, men jeg har forsøgt mig at læse mig frem til skader og her er hvad jeg har kunne finde.

OB: Max Fenger, Mikkel Hyllegaard Moses Opondo, og derudover kan jeg ikke finde flere nye skader hos OB. Jeg har ikke kunne læse mig til nogen corona tilfælde i OB og ej heller i SønderjyskE. 

SønderjyskE: Johan Absalonsen, Rilwan Hassan og Pierre Kanstrup. 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback