18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

OB - Randers FC: Under 2,5 Mål

Match center
17. oktober 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
EWII Park    Aydin Uslu
14. okt. 2021 kl. 16:14 (Opdateret 17. okt. 2021 kl. 15:56) 14/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (Over-Under): 46-54%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 1-2
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • Begge hold har en vigtig offensiv profil ude, som fylder meget for de to holds offensiv.
 • OB og Randers er to hold der ligger i bunden af tabellen når vi kigger på, chancer skabt og åbne chancer skabt. Kigger vi på skud på mål er de på 6. og 8. pladsen i Superligaen.
 • Jeg kunne godt forestille mig et kampbillede, hvor begge hold er meget optaget af, at tillade meget få chancer til modstanderne, og derfor have meget fokus på et defensive fundament, og have meget respekt for hinanden, hvor der derfor ikke bliver satset så meget eller spillet med så stor risiko. Det er heller ikke to hold der snitter særligt højt på boldbesiddelsen, så hvem tager styring i kampen?
 • Kampen falder efter en landskampspause, hvor begge hold måske lige skal spille sig i gear igen, og finde tempoet i kampen. Det kan godt være en fordel, at de to mandskaber lige vil skal spille sig i gear og finde relationerne igen efter 2 uger uden kamp.
 • De to holds seneste indbyrdes opgør, er endt med 2,3,3 og 2 mål. Så det er ikke fordi der er tradition for kampe, hvor der vælter mål ind.
 • Et X ville være tåleligt for begge mandskaber så derfor tror jeg også slutfasen kunne gå hen og blive derefter hvis der står 0-0 eller 1-1. Jeg tror ikke det er en kamp, hvor Randers og OB vil satse eller tage store chancer i kampens slutfase, hvis man står med et tåleligt resultat.
Hold øje med
 • OB kommer lige på bagkant af en 6-0 sejr over Vejle, og der må være blevet tanket lidt op på selvtilliden, hos de offensive spillere.
 • Randers har til dette opgør to gode offensive kort i spil til den forreste postion, hvor både Odey og Kamara er dygtige frontløbere, og hvis de spiller med dem begge to, hvilket godt kunne blive scenariet, så kan jeg godt være nervøs for om OB kan matche den fysik de kommer med.
 • Jeg synes Randers er inde i en rigtig god udvikling, hvor især spillet er begyndt at være mere offensivt-mindet og hvor de bliver farlige på flere parameter. Vito er allerede noteret for 4 mål og derudover så har de også i Kehinde en profil. Så jeg ser Randers som værende et godt sted, både spillemæssigt, men også ift. individualisterne der er blevet mere synlige.
Oddsmarked

Oddset på under de 2,5 mål startede i de 2ish de fleste steder, og har så i dag rykket sig ned i de 1,85 som både bet365, unibet og betfair står med. Dog hænger comeon! lidt efter og giver stadig odds 2, som jeg mener er interessant på baggrund af de ovenstående pointer.

Holdene:

OB:
Hjemmeholdet må undvære deres store offensive profil Sabbi (fast mand) som står noteret for 2 mål og 1 assist i de første 11 kampe, derudover er Jebali (fast mand) 7 kampe 1 mål, tvivlsom. Det giver en start 11'er som jeg tror ligner meget den de havde i 6-0 sejren mod Vejle, hvor Kløve måske glider ind i stedet for Sabbi.

Randers:
Her er Egho (fast mand) 7 kampe og 1 mål ude, og han er ligesom Sabbi en markant figur i den offensive afdeling. Han vil være savnet, men derudover har de alle mand til rådighed, og jeg tænker de vil stille med Odey på toppen, som har lavet 3 mål på 4 kampe. Kamara kunne være en mulighed, hvis de gør som mod Nordsjælland, og spiller med to mand på top, men ellers så tror jeg som udgangspunkt at de vil stille i en 4-5-1 

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback