18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

OB - Randers FC: (AH: 0,0) 2

Match center
28. februar 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
EWII Park    Jonas Hansen
27. feb. 2021 kl. 12:05 (Opdateret 28. feb. 2021 kl. 16:04) 27/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (9)

Randers kan med tålmodighed ende med alle 3 point

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 30-34-36%
Betvalue: 103,84%
Spilbar ned til odds: 1,83
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

OB har svært ved at bruge et point til ret meget, mens Randers forventer jeg, har letter ved at være tilfredse med uafgjort. Begge hold sigter efter top 6. 

Begge mandskaber er stærke defensivt, og der er forventning om ikke så mange mål. Den største forskel på de to hold er Randers offensivt virker noget mere skarpe end OB. Jeg tror godt, at vi kan komme til, at se et kampforløb, hvor OB får lov at have bolden og presse på mod Randers stærke defensiv. Mens udeholdet med bl.a. Kamara tilbage fra karantæne kan ligge og venter på omstillingsmuligheder. 

Randers er samtidig det hold som laver næstflest afslutninger i feltet i ligaen. Kun overgået af FCM. På trods af OB har stærke spiller i luften i bl.a. Okosun og Tverskov, så ser OB sårbar ude de steder, hvor bolden kommer uden for deres luftrum. 

Som kampen udvikler sig, og hvis der står 0-0 eller Randers kommer på 0-1. Så er OB nødt til at komme længere frem på banen med deres kæder. OB skal gå efter de 3 point, som vil give noget baggrum til Randers. Randers kan bedre som kampen udvikler sig spille tålmodigt, og være nogenlunde tilfreds med 1 point. 

For

Randers topscorer Kamara er tilbage fra karantæne. Ham manglede RFC mod FCN, hvor Randers producerede nok chancer til mere end uafgjort, men de var ikke skarpe foran mål. Det er Kamara. OBs offensiv " halter", og Randers kan vælge at stille sig dybt og slå kontra. 

Randers kan med en sejre være ret tæt på, at have sikret sig en plads i top 6. Der er kun 6 point ned til OB. Det kan blive dyrt for RFC at smide 3 point. OB jagter SønderjyskE på 6.pladsen, som om mandagen møder Lyngby. 

Randers er ligaens stærkeste defensiv på " papiret", og har kun fået 15 mål i mod sig i sæsonen. Det laveste af alle hold. Randers har haft 6 clean sheets i sæsonen og OB har haft 5. Så det peger på to hold, som er svære at lave mål mod. Randers har dog kreativitet og en fysisk som godt kan åbne et stærkt organiseret forsvar. Selvom OB ikke have givet ret mange chancer væk i de sidste 3 kampe. 

Randers har i sæsonen været et stærkt udehold. Hvor de ud af 8 udekampe har tabt 2 af de kampe. Randers har ikke tabt på udebane i de sidste 5 kampe på stribe. 

Der er forlyden om en rigtig god stemning i Randers truppen med stor tro på top 6, og i stilhed drømme om mere end top 6. Stemningen er ikke altid lige gode i Ådalen hos OB. Her er store forventninger hos fans og sponsor, som kan være svære at indfri. En cheftræner som er på vej væk. Fans som diskuterer OBs spilstil og valg af spiller osv. 

I sæsonen har OB en XG på 18,6 og Randers 29,8. Sabbi har højeste XG for OB med 4,16 og Egho fra Randers med 5,8. Randers har det 3. højeste XG i ligaen. 

Hold øje med

Fyns.dk skrev for ikke så længe siden, at Kadri træner med for fuld skrue. Han kan komme i spil mod Randers, og selvom han ikke er på 100% vil han altid være en trussel. De kommende 5 kampe møder OB direkte modstander om top 6. Så der bliver brugt alle kunstens regler for, at få Kadri klar - meget snart. Måske endda allerede mod Randers. 

På trods af OB i de seneste 2 kampe har spillet 0-0, så virker hjemmeholdet i fremgang. Dog var det som om OB mod både Horsens og Lyngby kom til, at afvikle kampen på modstandernes præmisser. Hvor OB spillede sidelæns og baglæns, mens de ledede efter åbninger til at sidde ind offensivt. 

OB har haft 3 clean sheets i de sidste 3 kampe, og er generelt et hold, som er svære at spille imod. 

Randers sagde i sidste spillerunde farvel til deres rutinerede " figther" og viceanfører A.Rømer, som skiftede til Elfborg. Han er udeholdets vicetopscore med 4 mål. Han er den 4 mest benyttet spiller af Thomasberg på den centrale midtbane. Så det er ikke en " Hr. hvem som helst". Dog er Rømers mål sat ind på straffespark. Da Randers har fået tildelt mange straffespark i løbet af denne sæson, dvs. 5 stk. ( OB 0 stk.). 

Historisk har OB et overtag mod Randers, hvor de siden 2017 har haft 5 hjemmesejre på stribe. Kampene har ofte været tætte, men med OB som har haft " overhånden" i deres interne opgør. 

Mange af Randers point er hentet med 6 sejre på stribe i ligaen i perioden 23/11 - 2020 til 2/2 - 21. De efterfølgende 3 kampe i perioden 8/2 - 21/2 - 21 giver en tabt og to uafgjort. Dog havde Randers mere spillemæssigt i de 3 kampe end til 2 point mod FCM, AaB og FCN. 

Andet

Frøkjær fra OB skadet 11.februar 2021. Jeg forventer det ikke ham retur pga. hans hovedskade. 

Skjellvik skadet 23/11 - 21 Jeg forventer heller ikke ham retur. 

Mande og Max Fenger forventer jeg ikke tilbage for OB. 

Randers Mathias Nielsen forventes ligeledes skadet. 

Greve fra Randers er i karantæne ved næste forseelse. Det samme er Okosun og R. Johnson fra OB. 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback