18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : OB - AaB: Under 1,5 mål (1H) (1H)

Match center
4. december 2010 kl. 17:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
EWII Park
3. dec. 2010 kl. 14:40 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 03/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (2)
Chance (Over-Under): 30-70%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
Expekt Spil nu hos Expekt
Med tanke på vejret og de to mandskaber i kamp skal man ikke forvente et festfyrværkeri af en fodbold-kamp. Begge hold, især OB, kan til tider spille ganske underholdende og levere nogle flotte mål. Men taktisk er disse hold så velorganiserede at modstanderne altid oftest har det særdeles vanskeligt med at score mål. Kigger vi på antal mål i første halvleg i disse to mandskabers kampe finder vi et ganske interessant spil.

Inden vi dykker ned i statistikkerne, så lad mig først indskyde at jeg (som bookmakerne) holder OB som favoritter i denne kamp. Dog ikke så klare favoritter, at jeg vil give dem ret meget mere end 55% for at tage 3 point her. AaB har forbedret spil og defensiv siden Kent Nielsen overtog roret, og OB har ofte vist sig at have vanskeligheder ved at snuppe de "lette" point på hjemmebanen. I vanskeligt føre mod et hold der slås for livet kan det vise sig særdeles svært.

Odds på 1X2:

1: 1,70 hos 188bet (57%)

X: 3,99 hos Pinnacle (26% - value 103,74)

2: 5,75 hos Sportingbet (17%)

OB har i denne sæson tabt til FCK, SønderjyskE og FCN på hjemmebanen og har faktisk kun formået at være foran ved pausen i 2 af sæsonens hidtil 9 hjemmekampe. De er langsomme startere de fynboer - det tager tid at nedbryde modstandernes forsvar. Hjemmestatistikken er dog hæderlig med 5 sejre i 9 kampe.

AaB har i denne sæson kun tabt 2 udekampe. Samtidig har de kun vundet 2 - og spillet hele 5 uafgjort. En statistik der skyldes deres tilbageholdende taktik, samt manglende evne til at score de afgørende mål.

AaB er et af sæsonens kedeligste mandskaber. Der er garant for et par gab på lægterne når nordjyderne spiller. Defensiven kommer i første række og angrebs-spillet sprudler for sjældent. Holdet har fire 0-0 kampe i denne sæson (se brugertips for et tip til flotte odds 12,5 for et spil på en malløs kamp) og scorer generelt ikke mange mål.

Med tanke på OB's tendens til at være langsomme startere, og AaBs manglende evne til at score mål er 0-0 ved pausen bestemt ikke et skidt bud. Unibet giver fine 3,05 herpå. Og der vurderes omtrent 35% herfor.

Et noget mere sandsynligt spil er et spil på antal mål. Og et kig i statistikkerne tegner et interessant billede. Det forholder sig nemlig sådan, at OB i denne sæsons 9 hjemmekampe i hele 7 tilfælde har spillet til under 1,5 mål før pausen. For AaBs vedkommende er det gældende at de har spillet 7 af 9 udekampe til under 1,5 i første halvleg.

Med tanke på de vanskelige vejr-forhold, der gav målfattige kampe i sidste runde er det meget sandsynligt at dette opgør ikke bliver det store offensive skue. Expekt giver 1,47 for under 1,5 i første halvleg, og det napper vi et skud på.

Trupnyt

OB: Rurik Gislason er fortsat ude af truppen, dog er OB godt dækket ind på kant-pladserne efter min mening.

AaB har Bøgelund og Marshall tilbage i truppen, begge startende backs. Dog vil jeg tro at Patrick Kristensen holder ved den ene backplads, mens Bøgelund glider ind i startopstillingen. Til dette opgør er Marshall nok lige flyvsk nok efter Kents smag, hvis man agter at holde nullet.

Trupperne

OB

1. Roy Carroll
2. Espen Ruud
3. Atle Roar Håland
4. Hans Henrik Andreasen
5. Anders Møller Christensen
6. Thomas Helveg
7. Peter Utaka
10. Andreas Johansson
13. Henrik Toft
15. Chris Sørensen
16. Emil Ousager
18. Kalilou Traoré
19. Eric Djemba-Djemba
22. Njogu Demba-Nyrén
24. Bashkim Kadrii
25. Oliver Feldballe
26. Daniel Høegh
33. Rasmus Falk

AaB

1 Karim Zaza, 3 Kjetil Wæhler, 5 Kenneth Emil Petersen, 6 Louay Chanko, 8 Rasmus Würtz, 9 Dickson Nwakaeme, 10 Jeppe Curth, 14 Jones Kusi-Asare, 15 Dennis Marshall, 16 Kasper Bøgelund, 22 Nicolai Larsen, 24 Jens-Kristian Sørensen, 25 Michael Sten, 27 Patrick Kristensen, 29 Nicklas Helenius, 30 Mathias Wichmann, 32 Ronnie Schwartz, 33 Kasper Kusk og 36 Daniel Christensen.

  • Velkomstbonus uden gennemspilskrav
  • stort udvalg og effektiv kundeservice

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback