18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Norwich - Arsenal: Robin van Persie scorer

Match center
19. november 2011 kl. 13:45 - Fodbold, England - Premier League
Carrow Road
Opdateret
0
Premier League betegnes pt. som verdens stærkeste liga - og jeg er bestemt ikke uenig i denne påstand!

Lige siden de glade 90´ere med tipslørdag har jeg fulgt med i engelsk fodbold, men det er først indenfor de sidste par år, at jeg har bettet og sat mig ind i spilverdenen.
Som en del af BetXpert-konceptet går jeg selvfølgelig udelukkende efter værdispil, der - hvis sandsynlighederne sættes korrekt - bør give overskud og dermed forrentning på lang sigt, hvor held ikke er en afgørende faktor.
Det er efter min mening vigtigt altid at kigge efter sandsynlighedsfordelingen, idet to spil med samme værdi kan have vidt forskellige chancer for at gå hjem. Man kan således (næsten) altid finde værdi på et hold, der kun vinder 1 ud af 10 opgør, men spørgsmålet er, om det er spillet værd (blandt andet fordi ens chancevurdering ikke må være meget ved siden af, før værdien ryger)?! Jeg går målrettet efter de spil, der har en acceptabel høj sandsynlighed kombineret med værdi.

Mvh. Jesper Møgelby
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Selvom der har været landskampspause, og rytmen for nogle spillere har det med at ændres ved dette, føler jeg mig simpelthen nødsaget til at spille på Robin van Persie som målscorer i lørdagens tidlige opgør mellem The Canaries og The Gunners. Arsenal’s absolutte ankermand i år har været flyvende i Premier League, hvor han har 11 mål i 11 kampe. 8 af disse er blevet scoret i de sidste 4 kampe, og Gunners’ nummer 10 har nu i alt – og hold nu fast – 35 mål for sin klub i 2011 og 6 for Holland. Dette er ganske enkelt imponerende, og Norwich, der har lukket mål ind samtlige hjemmekampe i denne sæson, kan få svært ved at holde van Persie fra fadet.

Unibet er ude med ét af de eneste odds, der giver værdi ifølge min chancevurdering, og derfor bør man ikke tøve, hvis man har denne bookmaker.

Norwich 

Oprykkerholdet har imponeret ud over al forventning, og mandskabet er pt. placeret på en flot 9. plads. I manager Paul Lambert har The Canaries en utrolig dygtig træner, som kan få det maksimale ud af sine spillere. I starten spillede holdet ret kontrolleret og hverken scorede mange mål eller lukkede mange ind, men på det seneste er der løsnet lidt op, hvilket har betydet, at Norwich har lukket 7 mål ind de seneste 3 kampe og 10 mål i de seneste 5 kampe.

Senest mod Aston Villa så Lambert’s mandskab en smule skrøbelig ud på kontraangreb, og netop denne disciplin er Arsenal farlige i med særligt Walcott, Gervinho og netop spillets hovedperson, van Persie.

Trupnyt

Norwich er uden Elliott Ward (forsvar – reserve) og angriber James Vaughan (angriber – reserve).

 

Trup

Ruddy, Tierney, Martin, Barnett, Naughton, Johnson, Hoolahan, Pilkington, Bennett, Morison, Holt, Rudd, Crofts, Jackson, Wilbraham, de Laet, A Surman, Fox

 

Forventet startopstilling (4-4-2)

Ruddy

Naughton – Barnett – Martin – Tierney

Bennett – Johnson – Hoolahan – Pilkington

Holt – Morrison

 

Arsenal

Presset på manager Arsene Wenger var enormt i kølvandet på 2-1 nederlaget til Tottenham, der gav The Gunners’ en kedelig placering i tabellen. Men som så ofte før fik franskmanden vendt skuden, og siden kampen mod ærkerivalerne, har holdet gjort rent bord i Premier League med fire sejre og en målscore på 13-5. At Arsenal også er begyndt at spille godt igen betyder selvsagt en del for spillet, da mange mål øger sandsynligheden for en van Persie-scoring.

I den netop omtalte sejrsstime har van Persie stået for hele 8 kasser, og hollænderen må betegnes som værende i sit livs form. Man ser da også, at de andre spillere på holdet søger hollænderen ved enhver given lejlighed, og samtidigt har han også æren af at sparke straffe- og frispark. Dette gør, at der altid er mange skud på mål fra kaptajnen, der kun er overgået af Luis Suarez i denne kategori (Suarez med 4,6 skud på mål pr. kamp og van Persie med 4,4).

Slutteligt bør det nævnes, at van Persie sad over i midtugens landskamp, så han bør være helt frisk til dette opgør på Carrow Road.

Trupnyt

Kieran Gibbs (back – fast/reserve), Carl Jenkinson (back – reserve), Ryo Miyachi (midtbane – reserve), Abou Diaby (midtbane – fast), Jack Wilshire (midtbane – fast) og Bacary Sagna (back – fast) er alle ude af opgøret. 

Trup

Szczesny, Djourou, Vermaelen, Koscielny, Santos, Song, Ramsey, Arteta, Walcott, Gervinho, van Persie, Fabianski, Arshavin, Rosicky, Benayoun, Mertesacker, Park Ju-young, Oxlade-Chamberlain

 

Forventet startopstilling (4-3-3)

Szczesny

Koscielny – Mertesacker – Vermaelen – Santos

Arteta – Song – Ramsey

Walcott – van Persie – Gervinho 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet
Søndag 16. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet

Kommentarer

Feedback