Annonce

Nick Kyrgios - Alexander Zverev: 1

Match center
14. marts 2017 kl. 23:40 - Tennis, ATP
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05
Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 64-36%
Betvalue: 103,04%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

ATP Indian Wells - Nick Kyrgios slår Zverev.

Nick Kyrgios har et fantastisk talent, og han kan spille op med de bedste spillere på touren, når han er til stede mentalt. Han har desuden en af de bedste serve på touren. 

Zverev har også et vanvittigt talent. Han har også en rigtig god serv, og han spiller godt fra baglinjen. Han gør bare tingene en tand dårligere end Kyrgios.

Hvis Zverev får gang i sit bedste spil vil han kunne gøre denne kamp tæt. Jeg tvivler på, at han får mange chancer i Kyrgios serv, så han skal være on spot i sin egen.

Kyrgios kommer fra en turnering i Acapulco, hvor han slog Djokovic og efterfølgende tabte til Querrey. Det viser lidt om hans svingende niveau. Querrey spillede dog også en fantastisk turnering her.

Han har været ude at sige, at kampen mod Djokovic gav ham motivation og selvtillid og at det er kampe som disse, han spiller tennis for. Han møder her Zverev, som vel efter Kyrgios bliver regnet for det største talent på touren. Jeg tror gerne Kyrgios vil sætte 2 streger under, hvem der er den kommende stjerne.

Kyrgios leder desuden efter træner - jeg ved ikke, hvor meget det kan have af indflydelse her. Der er ikke nogen, som er i tvivl om hans talent, og samtidig kender alle hans personlighed. Jeg tror ikke, at han holder sig mere tilbage (mentalt) for at vise potentielle trænere, at han kan styre sig selv. Han er, som han er, og det kan give store udfald.

Oddset er faldende flere steder. Man kan dog stadig også hente 1.60 hos Pinnacle.

De har mødt hinanden to gange tidligere i opvarmningsturneringer. Jeg ville ikke lægge for meget i disse kampe. (Kyrgios 2-0)

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback