18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Newcastle United - Tottenham Hotspur: (AH: -1,5) 2

Match center
4. april 2021 kl. 15:05 - Fodbold, England - Premier League
St James' Park    Craig Pawson
2. apr. 2021 kl. 18:45 (Opdateret 4. apr. 2021 kl. 16:58) 02/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

I runde 30. Tager Newcastle hjemme imod Tottenham, hvor Newcastle er ramt på nogle nøglepersoner, og Tottenham har over en længere periode lignet et hold, der kan være i spil til top 4, efter en skidt periode i slut januar til midt februar.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 62-0-38%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert: 2-2
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Tottenham har i deres seneste 5 PL kampe scoret 12 mål og haft et xGF der hedder 1,82 i snit, hvilket vidner om et offensiv der er gode til at skabe, og eksekvere de chancer de får.
 • Bale er kommet igang for Tottenham, og de seneste 5 PL kampe han har spillet, er det blevet til 4 mål, og hvis man kigger på den offensiv som Tottenham kan bryste sig af, så har de i Son og Kane to af de beste offensive spiller i PL, som jeg har svært ved at se Newcastle lukke helt ned for.
 • Skal Tottenham blande sig i spillet om top 4, så kræver det 3 point i en kamp mod Newcastle som ikke har vundet i de seneste 6 PL kampe. Tottenham kan med en sejr bringe sig tættere på en top 4, og komme i overkommelig afstand til Leicester hvis de taber til Man. City. Det tror jeg helt sikker de vil jagte, mod et Newcastle hold der har haft det svært længe.
 • Newcastle har, som sagt ikke haft meget succes på det seneste, og det blev meget godt illustreret i deres seneste kamp mod Brighton, hvor de spillede uden noget ønske om at vinde kampen, og tabte 3-0. Så selvtilliden kan ikke være for stor, og jeg er bekymret for om Newcastle kan holde sig over stregen på den lange bane, da de mangler profiler, og samtidig ikke har en rød tråd i deres taktik.
 • På skadeslisten har Newcastle nogle prominente folk ude. Hayden fik en alvorlig skade i kampen mod Brighton, som er ude for resten af sæsonen, og han er en af de store nøglespiller for Newcastle. Derudover mangler de deres topscorer Callum Wilson, som har haft en fod med i 53% af deres mål, og til sidst er Saint-Maximin og Dubravka tvivlsomme til dette opgør.
 • Kigger man på Newcastle's opgør mod gode offensive hold i PL så er det blevet til 1 point mod Liverpool og Tottenham, men derudover har de tabt med 2 mål til Man. Utd, Man. City, Chelsea, Brighton og 11 ud af de 15 nederlag de har fået er med mere end 1 mål.
 • Tottenham har i år vundet 14 kampe i PL og 10 af dem er med mere end 1 mål. Det er især i kampene mod bund-10 at Tottenham folder sig ud, og får deres sejr.
 • Newcastle har store problemer rent offensivt, hvor de blot har scoret 3 mål i de seneste 6 kampe, og forklaring skal bl.a. findes i de mange skader rent offensivt, men jeg synes også man famler lidt i, hvad man vil. Imod Brighton var man i hvert fald gået væk fra det høje pres, og jeg er i tvivl om, hvad Newcastle vil, især offensivt.
Hold øje med
 • Newcastle har super hårdt brug for point i bunden, og de skal kæmpe med næb og klør for overlevelse så de kommer ikke til at ligge sig ned, og defensivt så tror jeg de vil stå rigtig lavt, og se om de kan stjæle det ene point i et opgør.
 • Der er nogle ubekendte faktorer hos Tottenham, og er Son ude, så ser jeg det som en klar svækkelse, som også vil rykke på chancer ift. en 2-målssejr til gæsterne, og derudover så er de også lidt presset på højrebacken, hvor de må bruge Tanganga.
 • Newcastle kan være en svær nød at knække, især hvis de får held med at forsvare sig. Dette kunne ses i de to holds seneste opgør, hvor de spillede 1-1 og hvor Newcastle også var heldige med at få et straffespark i de 97 min.
Oddsmarked

Tottenham sejr 1,67-1,70 og står nu højest i 1,66 hos NordicBet, som jeg også synes er spilbart. Jeg har dog taget chancen med en 2-målssejr til Tottenham, da jeg tror på de kan udnytte skaderne hos Newcastle, og deres dårlige form.

Holdene:

Newcastle:

I argumenterne for dette spil, har jeg været inde på to af de store profiler, som Newcastle må undværre, nemlig Hayden (fast mand 24 kampe) og Wilson (fast mand 21 kampe 10 mål og 5 assits). 
Derudover er Schär (fast/reserve 16 kampe) også ude med en skade.
Til sidst er Dubravka (fast mand 6 kampe) og Saint-Maximim (fast mand 16 kampe 2 mål) tvivlsomme til dette opgør. 

Der giver en start 11-er der hedder:
Darlow; Manquillo, Lascelles, Clark, Dummett; Willock, Shelvey, Hendrick; Joelinton, Almiron, Fraser

Tottenham:
Her er der nogle tvivlsomme folk, hvor Son (fast mand 28 kampe 13 mål) Davies (fast/reserve 20 kampe) Doherty (fast/reserve 15 kampe) Reguilon (fast mand 18 kampe).
Jeg tror vi kommer til at se Reguilon på den ene back, men er usikker på, om vi får en af de normale folk på højrebacken. 
Offensivt kan jeg være usikker på om vi kommer til at se en 4-3-1-2 hvor Carlos Vinicius og Kane er de to forreste med Lucas bagved og Højherg, Ndombele og Lo Celso på midten. Eller om de spiller med Kane som forreste mand, og Son, Lucas og Bale bagved, og to centrale midtbanespillere i Ndombele og Højbjerg. Personligt foretrækker jeg den nedenunder, men jeg kunne godt forestille mig, at vi får en 4-3-1-2 formation:

Lloris; Tanganga, Sanchez, Rodon, Reguilon; Ndombele, Højbjerg; Son Lucas Bale; Kane

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback