18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Newcastle United - Arsenal: (AH: +0,5) 1

Match center
2. maj 2021 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
St James' Park    Mike Dean
27. apr. 2021 kl. 15:34 (Opdateret 2. maj. 2021 kl. 16:56) 27/04
231
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)

Newcastle tager i runde 34, hjemme imod Arsenal. En kamp, som jeg tror hjemmeholdet kommer til at tage point i, ovenpå en god periode med flotte resultater, imod et hold der har fokus et andet sted!

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 52-0-48%
Betvalue: 104,52%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 0-2
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Arsenal spiller d. 29/04 ude mod Villarreal, og så mod Newcastle d.02/05 (3 dage efter) og så igen mod Villarreal d. 06/05 (4 dage efter) det er mange kampe på kort tid, som kan tærer på nogle i forvejen trætte ben.
 • Fokus for Arsenal må også være på kampene mod Villarreal i EL semifinalerne. Arsenal ligger nr.10 i PL med 7 point og en kamp mere til nr.7 som er Tottenham, jeg tror at hvis de skal spille europæisk næste år, så skal det være ved at vinde EL, og det tror jeg også de slev er bevidste om, så derfor må disse kampe have deres hovedfokus.
 • Newcastle er inde i en imponerende stime, med både point, men også godt spil, mod store hold. I de seneste 4 kampe har de fået 1 point mod Liverpool, 3 mod West Ham, 3 mod Burnley og 1 mod Tottenham, det er imponerende, og jeg synes også de ser farlige ud oppe foran, hvor alle folk er ved at være i omdrejninger.
 • Offensivt har Newcastle igennem sæsonen været hårdt ramt, men esserne er ved at være friske og klar nu. Det betyder at de til dette opgør kan råde over Wilson(24 kampe 10 mål 5 assists) Almiron (29 kampe 4 mål og 1 assists) Saint-Maximin (20 kampe 3 mål og 4 assists) derudover er Joelinton kommet igang med 2 mål i de seneste 4 kampe, så Newcastle har et fint offensivt til dette opgør.
 • Arsenal på den anden side er ramt lidt på de offensive positioner, hvor Lacazette (13 mål 2 assists) og Aubameyang (9 mål 1 assists) højest sandsynligt er ude.
 • Arsenal kører ikke rigtig for tiden, i de seneste 5 PL kampe er det blevet til 1 sejr over Sheffield og derudover 2 nederlag og 2 uafgjorte kampe, hvilket har bragt dem i denne situation, hvor de er lidt i et ingenmandsland, og må sigte efter EL finalen.
 • Newcastle fik et sent mål mod Liverpool (95 min), West Ham (82 min) og mod Tottenham (85 min) alle pointgivende mål, og det kan give dem tro på tingene, også når de er bagud har de bevidst at de kan komme tilbage, og jeg tror at hjemmeholdet har rigtig meget tro på tingene i disse tider.
Hold øje med
 • Newcastle blev kørt ud af brættet i de to holds seneste opgør, d.18/01 hvor Arsenal vandt 3-0 og xG hed 2,8-0,2 i Arsenals favør, derudover vandt Arsenal også d.09/01 2-0, så Arsenal har før vist sig værende en hård nød at knække for Newcastle.
 • Defensivt har Newcastle udfordringer, og har flere vigtige folk ude.
 • Kigger vi på de seneste 5 PL kampe fra Newcastle så har de haft et xGA på 1,62 i snit, og det vidner om en mere offensiv spilstil. Dette kan være en lækkerbisken for Arsenal, som på trods af skader, har masser af kreative kraft og ikke mindst fart, som kan udfordrer Newcastle i dette opgør.
Oddsmarked

Oddset på1-tallet startede de fleste steder i 4,20 og denne variant med +0,5 har heller ikke rykket sig meget. Jeg er gået på +0,5 da 1 point vil være fint for Newcastle der dermed kommer op på de 37, som ofte er nok for at overleve i PL. 

Jeg kunne godt forestille mig et meget tæt opgør, og måske også målfattigt, men jeg holder mig fra over/under da Newcastle på det seneste har vist et mere offensivt mind-set og deres måltotal for de seneste kampe vidner også herom. 

Holdene:

Newcastle:
Her er der flere der er ude, Fraser (fast mand 18 kampe) Darlow (reserve/fast mand 25 kampe) Hyden (fast mand 24 kampe) Lascelles (fast mand og anfører 19 kampe 2 mål) samt Schär (fast/reserve 16 kampe). 
Det er især i den defensive afdeling at Newcastle er lidt ramt.

Det giver en formentlig 3-5-2 som Newcastle har praktiseret i de seneste kampe, som også hurtigt kan blive en 5-3-2 når de er under pres. 
De startende 11 tror jeg bliver:

Dubravka; Murphy, Fernandez, Clark, Dummett, Ritchie; Shelvey, Longstaff; Almiron; Wilson, Saint-Maximim.

Måske han vil kører Joelinton fra start i stedet for Wilson er jeg usikker på.

Arsenal:
Her er de to frontmænd Lacazette (fast mand 28 kampe 13 mål 2 assists) og Aubameyang (fast mand 25 kampe 9 mål 1 assists) højest sandsynligt ude, og derudover er Luiz (fast mand 19 kampe 1 mål) og Tierney (fast mand 23 kampe 1 mål) også fraværende. 
Jeg tør ikke rigtig spå om Arsenals start 11'er da de kan rotere meget forud for deres EL kampe, og derfor holder jeg mig til at sige de stiller i en 4-2-3-1 som de har gjort i hele sæsonen. 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback