18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Newcastle - Blackburn: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
10. november 2010 kl. 20:45 - Fodbold, England - Premier League
St James' Park
9. nov. 2010 kl. 23:19 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 09/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 53-26-21%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Jeg er normalt ekspert i AL-Bank Ligaen, men har tidligere virket som Premier League-ekspert her på siden og har fået lov til at skrive lidt om Premier League, hvis der er nogen kampe, som jeg finder spændende, som de normale eksperter ikke har taget.

I denne kamp synes jeg, at oddset er lidt for højt på Newcastle, og oddset er også så småt på vej nedad på hjemmesejren. Ladbrokes og Nordicbet er eneste bookmakere, der ligger på odds 2,00, ellers ligger de under odds 2,00.

Newcastle ligger på en flot 5. plads før runden, og man har spillet godt på det seneste, hvor man har besejret Arsenal på udebane. Derudover har man vundet sine seneste 3 kampe, og er ubesejret i de seneste 4 kampe.

Blackburn er ramt af en del skader til kampen, og man er inde i en dårlig stime for tiden, hvor det ikke er blevet til mange point.

Newcastle:

Newcastle har været en lille overraskelse denne sæson, hvor man ligger på en flot 5. plads. Man har holdt fast i store dele af det hold, der forrige sæson rykkede ud af Premier League, og som sikkert sikrede sig mesterskabet i den næstbedste række, Championship.

Newcastle spillede i weekenden på Emirates Stadium, hvor man hentede en rigtig flot sejr på 1-0 på et mål af topscorer, Andy Carroll. Arsenal pressede gevaldigt på hele kampen, men det lykkedes ikke at passere hollandske Tim Krul i målet. Derfor kunne Newcastle tage de 3 point med hjem til nordengland.

Newcastle er ubesejret over de seneste 4 kampe, hvor man bl.a. har mødt Arsenal, lokalrivalerne fra Sunderland, West Ham samt Wigan. Man har vundet de 3 kampe, mens det blev til ét point mod Wigan på hjemmebane. På hjemmebane er Newcastle 2-1-2, hvor man har en målscore på 14-7, så man kender vejen til modstanderens mål på hjemmebane.

Truppen:

Krul, Soderberg, R. Taylor, Simpson, Ferguson, Enrique, Coloccini, Williamson, S. Taylor, Campbell, Kadar, Smith, Tiote, Barton, Routledge, Gutierrez, Guthrie, Vuckic, Tavernier, Donaldson, Nolan, Carroll, Ameobi, Lovenkrands, Ranger.

Chris Hughton må se bort fra James Perch (forsvar), Steve Harper (målmand), Hatem Ben Arfa (forsvar) samt Dan Gosling (midtbane). Det er dog spillere, som man har været uden i flere kampe efterhånden, så det er mere bredden, som det rammer frem for holdet.

Blackburn:

Blackburn ligger igen denne sæson og roder omkring bunden af tabellen, selvom man spiller for spiller har et hold, der burde spille med over midten af Premier League. I øjeblikket frister man en tilværelse på 16. pladsen i Premier League.

Blackburn spillede senest mod Wigan på Ewood Park, hvor man sejrede med 2-1 efter en kamp, hvor man ikke kom til mange chancer. Det gjorde Wigan dog heller ikke, og derfor var det fortjent, at man tog de 3 point i kampen.

Blackburn er 1-1-3 over de seneste 5 kampe i Premier League. Man har dog mødt et par af de store hold i Liverpool og Chelsea, hvor man tabte med 2-1 i begge kampe. Det var dog et Liverpool hold, der var inde i krisen på daværende tidspunkt.

Truppen:

Robinson, Nelsen, Samba, Salgado, Jones, Givet, Olsson, Pedersen, Dunn, Emerton, EH Diouf, MB Diouf, Kalinic, Roberts, Chimbonda, Hoilett, Linganzi.

Sam Allardyce kan skrive Benjani (angriber) på listen af skader som allerede udgår spillere som Steven Nzonzi (midtbane), Vince Grella (midtbane) samt Keith Andrews (midtbane), mens El Hadji Diouf er tvivlsom, og måske ikke starter kampen.

Indbyrdes:

17/01-09 Premier League Blackburn – Newcastle 3-0 FT

27/09-08 Premier League Newcastle – Blackburn 1-2 FT

01/03-08 Premier League Newcastle – Blackburn 0-1 FT

01/12-07 Premier League Blackburn – Newcastle 3-1 FT

05/05-07 Premier League Newcastle – Blackburn 0-2 FT

Hvis man holder meget af statistik, så skal man kigge væk fra dette spil, da Blackburn har vundet de seneste 5 kampe mellem holdene. Det seneste opgør ligger dog over 1½ år tilbage, og der er ændret en del på holdene siden dengang.

”Let's Beat The Bookies”

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback