18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Nemiga - Akuma: (AH: -1,5 Maps) 1

30. juni 2021 kl. 16:00 - StarLadder CIS RMR 2021
30. jun. 2021 kl. 12:03 (Opdateret 1. jul. 2021 kl. 09:15) 30/06
33
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

StarLadder CIS RMR 2021

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 47-0-53%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Akuma er holdet, som lige nu er på alle læber på cs-scenen. De har besejret Navi og Vp, men er siden hen faldet helt fra hinanden. Det er to hold, som kæmper lidt med resultaterne. Nemiga har dog fundamentet til, at kunne straffe Akuma
Det taler for
 • Akuma som jeg personligt var fan af, gør rygterne om cheat kom til, har haft problemer senest. Dårlig omtale, beskyldninger om cheat(Som mulighed har noget om sig) og et hold, som går fra toppræstationer, mod de store hold, dog uden gotv. Til at ikke kunne vinde, i kampe hvor gotv er på. Det en dårlig periode Akuma er i.
 • Akuma har nu tabt fire kampe i træk. De tre seneste nederlag, har været med cifrene 2-0. Udover et tabt map efter OT mod Forze. Så har Akuma været langt fra sejr, i samtlige kampe. Der har været niveauforskel i samtlige kampe.
 • Nemiga er et komplet hold, som har spillet sammen længe efterhånden. Det taktiske fundament, skal være stærkere. Akuma ser jeg ikke, som et godt taktisk hold på nogen måde. Der kommer Nemiga med mere kvalitet.
 • Tager vi de sidste 4 uger / otte kampe, fra Akuma side. Så det niveau de fremviser der, er egentlig det rigtige billede. Det er individer, som langt fra er på niveau. Cheat eller ej, så der ingen tvivl om, de underpræstere for tiden. Det er kun Sensei, som kan være hans kampe bekendt.
 • Nemiga kommer fra to flotte kampe, mod hhv Navi og Gambit. To kampe som endte på alle tre maps. På en god dag, havde Nemiga stået med to sejre. Spillet var fantastisk, teamplay sad i skabet og gameplanen så god ud. Det var marginalerne, som afgjorde tingene. Rammer Nemiga samme høje niveau, så vil Akuma komme i problemer.
 • Der er ikke mange individuelle udfald hos Nemiga. Lollipop21k og IDB ligner en duo, som har fundet formen. De snitter 1.13 og 1.11 i rating, samt 1.11 og 1.12 i impact. Niveauet er konstant godt. Box og Jyo skulle gerne kunne følge med. Stabile præstationer kommer altid, fra de to herre. Forventer Akuma svinger mere i det, end Nemiga kommer til.
Hold øje med
 • Dårlige snydekoder eller Cs-kampen kørt i DOS - Uanset hvad, så har Akuma slået hold som Navi og VP. Beskyldninger eller ej, så er holdet ikke straffet, derfor er det et hold, som Nemiga skal have kæmpe respekt for.
 • Nemiga er fløjet ud af top50. De taber flere kampe, end de vinder og samtidigt, har Nemiga svært ved, at sætte to sejre sammen.
 • Der er massere af fire-power hos Akuma. Sensei som en af serverens højdepunkter. Han snitter 1.31 i rating, samt 1.35 i impact. Han er en maskine, som sjældent falder fra. DemQQ, Sergiz og j3kie har niveauet, de bare for svingende. Men finder de lysten til cs, så får Nemiga det svært.
 • 2-0 er altid et farligt resultat. Akuma har en fin map pool. Dust2 og Mirage er klart der, hvor min frygt ligger. Det er to maps, hvor Akuma hurtige spillestil falder godt ind. Samtidigt er det to maps, som Nemiga har kæmpet noget med.
 • Skal Akuma ikke miste alle stemmer i verden, så skal de hævet niveauet i dag. De kommer fra tre skamfulde resultater, hvor kritikerne kun har fået stof til, at støtte deres sag. Det nu Akuma skal vise deres kvalitet og potentiale.
Oddsmarked

Desværre kun Betfair s, som har odds på kampen
Flere licensløse bookies har dog værdi

Akuma kommer fra en turnering, hvor alle de store hold kunne slås. Problemet var bare, at de kampe ikke havde GOTV, som disse kampe har. 
En masse tale har været, om spillerne hos Akuma cheater. Skulle de gøre det, så bliver det tæt på umuligt i en kamp som denne. 

Jeg var klart fan af Cr4zy, hvor størstedelen af dette Akuma lineup kommer fra. Måneder efter kommer de så retur, på et nyt hold og slår hold som VP og Navi. Det individuelle niveau var kæmpe. Men det ser så ud til, at der var en grund til dette. 

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud
Feedback