18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Antalyaspor - Eskisehirspor: 1

Match center
23. december 2012 kl. 18:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Akdeniz University Stadium
22. dec. 2012 kl. 08:44 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 22/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 47-26-27%
Betvalue: 108,10%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert:
SportingBet Spil nu hos SportingBet
Teamnews. Det er årsagen til, at jeg er på Antalya i dette opgør fra den tyrkiske Süper Lig. Mens hjemmeholdet Antalya, der har gjort det forrygende i dette efterår, blot er uden én erstattelig stamspiller, så mangler Eskisehir to af deres tre vigtigste offensive profiler, og det risikerer endda at blive alle tre.

Den svenske midtbanespiller Erkan Zengin og de to angribere Diomansy Kamara og Necati Ates scorer praktisk talt alle Eskisehirs mål (samt lægger skiftevis op til dem), og til søndagens kamp er Zengin og Kamara karantæne-spærret, mens Ates i torsdagens pokalkamp mod Trabzon måtte udgå med en skade og vurderes fifty/fifty. Eskisehir er et af Süper Lig’ens mest scorende mandskaber og kompenserer med deres relativt manger kasser for, at forsvaret ikke altid er lige solidt. Det bliver imidlertid en stærkt amputeret offensiv, Eskisehir stiller med i Antalya.

Skal man pege på et argument imod væddemålet, må det blive, at Antalya må have overpræsteret slemt i efteråret. Klubben bør i længden ikke have format til at ligge i toppen, men omvendt så mener træner Mehmet Özdilek, at hans spillere har klassen til ikke kun at lege med om mesterskabet, men også at vinde det.

Spil-form: Personligt er jeg på Antalya på et Asian Handicap -0,75, men det bliver ikke den officielle anbefaling her på BetXpert. Oddset på Antalya -0,75 er hos Pinnacle fine 2,62, men bedste spil-udbyder med dansk licens, Bet365, tilbyder kun 2,42, hvilket gør det til et dårligere valg end blot at tage det rene 1-tal hos Sportingbet eller Scandic til odds 2,30.

Dette odds er jeg i øvrigt ikke i tvivl om vil falde. Bedste betaling for Antalya -0,5 på Asian-markedet er lige nu 2,22, og Sportingbet og Scandic kommer givet til at slashe. Forklaringen på, at Sportingbet og Scandic ligger så højt, skal nok findes i, at deres odds-sættere har sovet i teamnews-timen.

Bedste betaling for 1-tallet på sejr til Antalya: Odds 2,30 hos Sportingbet og Scandic.

Stik imod omverdenens forventninger, men træneren ikke overrasket: Bladrer vi tilbage i kalenderen til sæsonstarten i den tykiske Süper Lig var Antalya spået at måtte slås imod nedrykning, men træner Mehmet Özdilek har skabt et slagkrafitigt mandskab, som er gået hen og blevet sæsonens helt store overaskelse. Seneste udtalelser fra Özdilek lyder, at han ikke forstår, hvorfor hans hold ikke lige så godt kan tage mesterskabet som en af de store Istanbul-klubber, Galatasaray, Besiktas og Fenerbahce.

Kigger man på spil og resultater indtil nu i efteråret er Özdileks optimisme ganske velbegrundet. Antalya har ikke stået tilbage for nogle af storklubberne, og selvom deres Akdeniz Üniversitesi Stadyumu er et af de mindste stadions i Süper Lig’en med plads til kun lige godt 7.000 tilskuere (kun Akhisar Belediyes er mindre), så kan klubben til gengæld glæde sig over, at der er praktisk taget fuldt kus hver eneste gang. Om Antalya, når turneringen går ind i sin afgørende fase i foråret, så formår at holde fast i den absolutte top, ja, det kan man med den noget smalle spillertrup godt tvivle på, men modsat skal jeg da ikke udelukke, at den gode Özdilek og hans mænd kan fortsætte de fine takter fra efteråret.  

Eskisehir med tunge offensive fravær: Kaster man et blik på søndagens modstander, Eskisehir, så var de før sæsonstart spået en placering i den næst-øverste tabel-halvdel, og det holder indtil nu meget godt stik, da Eskisehir er placeret på en øjeblikkelig femteplads.

Eskisehir burde normalt være en klub på lidt højere niveau end Antalya, men fokuserer vi på netop denne kamp, så kan man stille spørgsmålstegn ved fornuften af træner Ersun Yanals dispositioner i torsdagens pokalkamp mod Trabzon. Eskisehir har tre offensive nøgle-spillere, som står bag stort set alle holdets mål, de to af dem blev karantæne-spærret, og den tredje måtte udgå skadet (se mere længere nede i teksten under trupnyt). Modsat valgte Özdilek hos Antalya i midtugen at spare ca. halvdelen af sine stamspillere.

Det er et svækket Eskisehir-mandskab, der kommer på besøg i Antalya, hvilket er min hoved-begrundelse for dette væddemål. Og for et mandskab som Eskisehir gør det ondt at måtte undvære sine bedste spillere i netop offensiven. Eskisehir er et af de flittigst scorende mandskaber i Süper Lig’en og kompeserer med de relativt mange mål for, at forsvaret ikke er for solidt. Det kan blive vanskeligt denne gang.

Resultater & form - Antalya: Den store overraskelse i dette års tyrkiske Süper Lig er Antalya. Klubben lå længe tete-à-tete med Galatasaray helt fremme på tabellens førsteplads, men på det seneste har Galatasaray sat sig i front. Man skal dog bemærke, at Antalyas øjeblikkelige delte tredjeplads sammen med Fenerbahce er på basis af, at Antalya har spillet færre kampe end konkurrenterne i toppen, hvor stillingen er den, at Galatasaray topper med 32 point for 16 kampe, Besiktas har 30 point for 17 kampe, hvorefter Fenerbahce og Antalya følger, begge med 27 point, men Fenerbahce har spillet 16 kampe og Antalya kun 15. Antalyas statistik er 8-3-4 med 5-0-2 på hjemmebane.

Den seneste måned har Antalyas resultater været 1-1 ude mod Bursa, 5-0 ude over Tavsanli Linyit fra den næstbedste række (pokalkamp), 1-0 hjemme over Mersin Idman Yurdu, 2-1 hjemme over Besiktas (pokalkamp), 1-1 ude mod Ordu, og senest i midtugen 5-0 ude over Mersin Idman Yurdu (pokalkamp).

Trods de imponerende sejrs-cifre i Mersin torsdag stillede træner Mehmet Özdilek op med et halvt reservehold for at spare spillere til denne vigtige ligakamp mod Eskiseir.

Resultater & form - Eskisehir: Ligesom Antalya har også Eskisehir gjort det fint i dette efterår. Eskisehir ligger placeret som nummer fem i Süper Lig-tabellen med 24 point for 16 kampe. Eskisehirs statistik er 6-6-4 med 2-3-3 på udebane.

Den seneste måned har resultaterne været 3-0 ude over Trabzon, 4-0 ude over Polatli Bugsas fra den tredje-bedste række (pokalkamp), 2-2 hjemme mod Kasimpasa, 2-2 ude mod Besiktas, 5-1 hjemme over Karabük (pokalkamp), 2-2 hjemme mod Bursa, og senest 0-2 ude mod Trabzon (pokalkamp).

I modsætning til Antalya, så sparede Eskisehir ingen stamspillere i torsdagens pokal-runde.

Trupnyt – Antalya: Den faste midtbanemand Ügür Inceman blev blindtarms-opereret for en uge siden og kan ikke være med, men det er sandsynligvis eneste spiller ude for hjemmeholdet.

Den normalt faste angriber Isaac Promise er tvivlsom (omend det ligner, at han spiller), men skulle han være ude, kan træner Mehmet Özdilek finde trøst i, at angrebs-reserven Ömer Sismanogu, der som ofest bliver benyttet som indskifter, faktisk er holdets topscorer.  

Trupnyt - Eskisehir: At træner Ersun Yanal valgte at stille op med alle sine bedste folk i torsdagens pokalkamp mod Trabzon, fortryder han nok. For ikke kun tabte Eskisehir alligevel 0-2, men det blev dyrere end det. Den farlige svenske midtbanespiller Erkan Zengin, som har lavet syv mål i efteråret, samt stået bag syv assists, blev præsenteret for rødt og er nu karantæne-spærret. Det er også første-angriber og holdets store stjerne, den senegalesiske angriber Diomansy Kamara (otte mål, fire assists), som torsdag løb ind i sin fjerde advarsel.

Eskisehir er et flittigt målscorende hold, som også lukker en del ind bagude, men kigger man efter, er det faktisk kun tre spillere, som garner... de nu karantæneramte Erkan Zengin og Diomansy Kamara, samt holdets anden angriber, Necati Ates, og ham vender vi tilbage til om et øjeblik.

Tre spillere er definitivt ude med skader for Eskisehir, forsvareren Sezgin Coskün samt de to midtbanefolk Mikail Albayrak og Bürhan Eser. Sezgin Coskün er at finde i Eskisehirs ideal-opstilling, mens Albayrak og Eser blot er reserver, omend der med Zengin karantæne-spærret godt kunne været blevet brug for en af dem her.

Men det stopper ikke nødvendigvis med det. Det kritiske er nemlig, at holdets tredje store profil, Necati Afes, måtte undgå skadet torsdag mod Trabzon. Det er uklart, om han kan nå at blive klar til søndag, og hvis ikke, så ser Eskisehir-offensiven umådeligt svækket ud. Lige nu vurderes chancerne, ifølge hvad jeg har været i stand til at researche mig frem til, som fifty/fifty (jeg har dog valgt at inkludere Afes i Eskisehirs nedenstående sandsynlige start-11’er).   

Endelig skal vi have med, at den polske midtbanespiller Patryk Malecki også er tvivlsom og blot forventes at tage plads på bænken.

Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:

Antalya (4-4-2): Hakan Arikan; Koray Arslan, Deniz Baris, Emre Güngör, Ergün Teber, Ismail Aissati, Ibrahim Dagasan, Murat Dürüer, Dos Santos ”Tita”, Isaac Promise og Lamine Diarra.

Eskisehir (4-4-2): Ruud Boffin; Jerry Akaminko, Servet Cetin, Diego Angelo, Dede de Deus Santos, Mehmet Güven, Hürriyet Gücer, Alper Potuk, Rodrigo Tello, Atdhe Nuhiu og Necati Ates.

  • Stort spiludbud
  • Stort live betting-udvalg
  • God support

Kommentarer

Feedback