18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Montreal Grand Prix: Leclerc i Top 3 - Tips & Spilforslag

19. juni 2022 kl. 20:00 - Formel 1
16. jun. 2022 kl. 10:57 (Opdateret 19. jun. 2022 kl. 21:58) 16/06
149
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (3)

Charles Leclerc i Top 3 - Montreal Grand Prix

Chance: 70%
Betvalue: 108,50%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Leclerc udgik af Grand Prix’et i Baku med en motorskade og det har fået oddset til at stige til denne uges grand prix. Det er 2. gang i sæsonen han udgår med motorskade og på highspeed banen i Baku kunne man se at Ferrari motoren ikke var super glad for fuld belastning ned af den 1.6 km lange langside. 4 ud af 6 Ferrari motoriserede biler udgik, heraf 3 af dem med motorskade og en med defekt gearkasse. Men hvad så med banen i Montreal der er af samme highspeed type? Flere ting taler den modsatte vej, og dermed er oddset interessant.

Hvad taler for?

Leclerc har feltets hurtigste bil over 1 omgang, og kan derfor kvalificere sig i forreste række som enten 1 eller 2.

Ferrari er samtidig minimum feltet anden bedste bil i løbstrim, og kombineret med Leclerc’s evner er det feltets 2 eller 3 stærkeste kombination.

Motorskaden i Baku betyder helt nyt jern bagi Ferrarien, så alle vriskende heste burde være hjemme og klar til at strække ben.

Banen i Montreal er high speed, men modsat i Baku er langsiderne her afbrudt af chikaner. Dermed får motoren et par hvil i løbet af omgangen, og hverken turbo eller hybriddelen, skal spinne med ultrahøje omdrejninger i længere tid. Det betyder rigtig meget for holdbarheden.

Ferrari er feltets bedste bil ud af svingene, og deres tracktion er deres største fordel. Det vil komme til udtryk i Montreal, hvor der skal accelereres mange gange hver omgang.

Oddset er markant højere end i de foregående 8 løb, som har lagt på mellem 1.18 og 1.40.

Hvem er favoritter til top-3? Verstappen er selvskrevet, men så er der 3 kørere til de sidste 2 pladser. Perez, Sainz og Leclerc. Leclerc må være stærkest her.

Leclerc har sluttet i top 3 i 4 ud af sæsonens 8 løb. 2 gange er han udgået fra netop en top-3 position, og i Monaco lavede Ferrari en strategisk fejl der gjorde at han kom ud som nummer 4 uden mulighed for at overhale. Uden motorskaderne og havde de lavet den strategiske fejl alle andre steder end Monaco havde Leclerc kørt 7 ud af 8 top-3 hjem. 

Hvad taler imod:

Holdbarheden skal være et issue. Ferrari skal være opmærksom på det.

Sving 1 kan blive kaos, der er ikke meget plads, og der kan være skub, afkørsler, punkteringer eller mistede vinger.

Leclerc kan blive presset og lave fejl. Det har vi set tidligere – dog mener jeg at han vil tage pointene i stedet for duellen, og Verstappen der tidligere har kørt ekstremt hårdt mod Hamilton har også taget toppen af sin aggressivitet i år. 

Oddsmarked:

Oddset hos Danske Spil er det højeste jeg har set, og markant højere end i de tidligere løb. Vi har set top-3 odds så lavt som 1,14 på Max Verstappen og 1,18 på Charles Leclerc i de tidligere løb. 

Bet365 har 1,36

Betfair har 1,46

Nordicbet har 1,25

Bwin har 1,50

Comeon har 1,40

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback