18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Moldova - England: Under 2,5 Mål

Match center
7. september 2012 kl. 20:45 - Fodbold, VM
Zimbru Stadium
6. sep. 2012 kl. 15:45 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 06/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 47-53%
Betvalue: 103,35%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Tre stensikre point til fodboldstormagten England og så er Gruppe H skudt i gang for de engelske løver. Sådan vil alle hyggespillere nok vurdere kampen og det smitter af på odds på kampen, ja det skal vel være en sikker udesejr på flere mål…

England bliver notorisk overvurderet af fans og gamblere verden over. Det lugter af stensikre point, når de mange Premier League stjerner løber på banen. Men Moldova er ikke bare et bump på vejen mod engelsk VM guld i 2014 i Brasilien. Det er meget varmt med op til 29 grader i det fattige land, men vigtigst af alt, så mangler England en perlerække af de bedste offensive kort til denne kamp.

Wayne Rooney, Andy Carroll og Ashley Young er ude. Flere af de andre offensive kort er ikke helt oppe i omdrejninger endnu, så det kan blive svært for gæsterne at nedbryde det varme-vante hjemmehold, der kan stille i stærkeste opstilling.

Indrømmet, Moldova er et svagt hold, der ikke spiller nogen rolle i EM-fodbold, men mod de helt store hold har man faktisk vist, at man taktisk og defensivt kan stå distancen.

Alternativt finder jeg også værdi i et spil på Moldova +1,5 mål asian til odds 1,90 hos Ladbrokes.

Moldova

Det er ikke meget væsen fodbold i et af Europas allermest fattige lande gør af sig i international målestok.

Man frister en tilværelse i bunden af europæisk fodbold. I kvalifikationsgruppe E til EM 2012 var der da heller ikke meget at juble over i det fattige land. Det blev til tre sejre og syv nederlag i de ti kampe. Det startede ellers godt med en solid 2-0 hjemmesejr over Finland og en tæt kamp ude mod Ungarn, hvor man tabte 2-1.

Imponerende var det især, at man formåede blot at tabe med 0-1 hjemme mod Holland. I kampen formåede de stærke gæster kun at spille sig frem til fire afslutninger på mål. I den omvendte kamp viste Moldova igen, at holdet kan lukke sig helt ned og tabte igen kun med 1-0. Også hjemme mod Ungarn var man okay med og tabte 0-2. Men mod Sverige knækkede filmen og man tabte 1-4.

Man skal ikke lægge for meget i varmen, men der ventes 25-28 graders varme i Chisinau i Moldova på kampdagen. Det kan måske få en lille betydning for de engelske spillere, der ikke ligefrem vælter sig i så høje varmegrader i Premier League.

Moldova er helt bekendt med situationen og jeg tror ikke, at noget som helst ændrer sig. Man kommer til at spille ultradefensivt og satser på kontrastød mod England, der trods alt helt fortjent er storfavorit i kampen.

Holdet er ikke ligefrem i topform. Man har ikke scoret et eneste mål i hele 2012. Det borger ikke for at målene skal komme fra hjemmeholdet, hvis dette under-spil skal gå hjem. Senest spillede man 0-0 ude mod Albanien i en venskabskamp.

Truppen:

Landstræner Ion Caras kan stille med sit stærkeste mandskab. Men han har helt udeladt at tage spillere med fra klubberne Zimbru og Dacia efter ballade i forbindelse med venskabskampe.

1          GK      Stanislav Namaşco      

2          DF       Maxim Potîrniche         

3          DF       Victor Golovatenco     

4          MF      Artur Pătraş     

5          DF       Nicolae Orlovschi        

6          DF       Simeon Bulgaru           

7          MF      Serghei Covalciuc        

8          MF      Eugeniu Cebotaru        

9          FW      Igor Picuşceac 

11        FW      Gheorghe Ovseannicov

12        GK      Artiom Gaiduchevici    

14        FW      Radu Gînsari    

15        FW      Anatolie Doroş

16        DF       Petru Racu      

17        FW      Oleg Andronic 

18        MF      Eugen Sidorenco         

21        MF      Stanislav Ivanov           

Formen:

15/08/2012      Venskabskampe          Albanien vs. Moldavien            U - 0:0

27/05/2012      Venskabskampe          El Salvador vs. Moldavien        T - 2:0

24/05/2012      Venskabskampe          Venezuela vs. Moldavien          T - 4:0

29/02/2012      Venskabskampe          Moldavien vs. Hviderusland      U - 0:0

11/11/2011      Venskabskampe          Georgien vs. Moldavien            T - 2:0

England

The Three Lions skal nok hvæsse kløerne, hvis de skal slippe fra Moldova med en storsejr. Det vurderer jeg i hvert fald, men nok i modsætning til det store fodbold-parnas, der som altid ser England som mega-favoritter uanset hvem de møder.

Holdet klarede sig rigtig fint igennem sommerens EM i den indledende gruppe, hvor man med to sejre og en uafgjort leverede et godt indtryk. I kvalifikationen bankede man sig meget solidt videre med 18 point for otte kampe. Men der var faktisk skønhedspletter – England havde det ekstremt svært mod de mindre lande, der pakkede sig. Man fik sensationelt blot 0-0 hjemme mod Montenegro og i udekampen mod Wales blev det kun til 0-2. Det ene mål endda på et straffespark af Frank Lampard. Hjemme blev det også blot til 1-0 mod Wales.

I de kampe, hvor holdene prøvede at spille, der havde England det nemmere. Hold der pakker sig er et mareridt for de mange stjerner.

Jeg tror, at Moldova laver en ”Montenegro” og pakker sig helt ned. Det kan give en stærkt svækket engelsk offensiv store problemer.

Det er blevet til en venskabskamp, hvor man slog Italien med 2-1 på hjemmebane.

Man er stærkt svækket i angrebet til denne kamp, hvor den altoverskyggende stjerne Wayne Rooney er ude med en skade. Det samme er fyrtårnet Andy Carroll og lynet Ashley Young. Det tror jeg koster ganske meget i chancen for at få scoret mål. Man må også undvære Adam Johnson.

Man må sætte sin lid til mere urutinerede Danny Welbeck (9 kampe – 2 mål) og Daniel Sturridge (2 kampe – 0 mål). Med har man dog Jermain Defoe (49 kampe – 16 mål). Og naturligvis på midten målfarlige herrer som Frank Lampard og Steven Gerrard.

Truppen:

Jack Butland (Birmingham City), Joe Hart (Manchester City), John Ruddy (Norwich City).

Leighton Baines (Everton), Ryan Bertrand (Chelsea), Gary Cahill (Chelsea), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Joleon Lescott (Manchester City), John Terry (Chelsea), Kyle Walker (Tottenham Hotspur).

Michael Carrick (Manchester United), Tom Cleverley (Manchester United), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Manchester City), Theo Walcott (Arsenal).

Jermain Defoe (Tottenham Hotspur), Daniel Sturridge (Chelsea), Danny Welbeck (Manchester United).

Formen:

15/08/2012      Venskabskampe          England vs. Italien         V - 2:1

24/06/2012      Euro Cup        England vs. Italien                      T - 0:0

19/06/2012      Euro Cup, Gruppe D   England vs. Ukraine      V - 1:0

15/06/2012      Euro Cup, Gruppe D   Sverige vs. England       V - 2:3

11/06/2012      Euro Cup, Gruppe D   Frankrig vs. England     U - 1:1

Indbyrdes:

To kampe tilbage i 1998, der endte 3-0 og 4-0 til England.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback