18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Matt Kuchar: slutter i top 20

14. juni 2012 kl. 14:00
14. jun. 2012 kl. 09:46 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 14/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance: 48%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Bet365 er ude med en hel del venlige odds i denne kategori, synes jeg. 2,20 på Matt Kuchar til at slutte i top 20 synes for højt – til sammenligning kan man på Pinnacle (der dog også har ties med) få 1,99.

Kuchar har - på trods af begrænset længde fra tee - spillet til at mestre banen med fine stats i GIR og scrambling bl.a. Han har ligeledes formen på plads med flotte præstationer i Masters og Players Championship samt et væld af andre top 20-placeringer. Han skal dog holde tungen lige i munden, for på så svær en bane blandt verdens bedste spillere skal han være skarp i alle facetter af spillet for at undgå at smide afgørende slag.

Årets anden major star for døren, og I år spilles US Open I San Francisco, Californien, hvor Olympic Club (Lake Course) er banen der skal udfordre verdens bedste spillere. Og US Open er jo traditionelt set en turnering som tester spillerne til det yderste, og hvor en vindende score på 1-3 under par er ganske normalt. Årets udgave bliver sandsynligvis ingen undtagelse, da banen i San Francisco er rigtig svær: Banen er dog relativt kort med sine ca. 7100 yards (par 70), men fairways er meget smalle, roughen er tyk, og på mange huller ligger træ-linien helt ud til fairways. Greens er relativt små og ruller ca. 13 på stimpmeteren = meget hurtigt! Desuden lover vejrudsigten en frisk vind - specielt torsdag - til det ellers pæne vejr. Spillere der skal klare sig godt er nødt til at spille rigtig solidt tee til green, og så bliver den altoverskyggende faktor evnen til at scramble og undgå bogeys når man kommer i problemer.

Matt Kuchar er som udgangspunkt en spiller med ovennævnte egenskaber. Han er absolut en af de mest stabile spillere på touren, og i hans nuværende form synes det i mine øjne meget realistisk at han er godt med fremme på søndag når placeringerne skal fordeles. Kuchar er på det seneste rykket frem på 6. pladsen på verdensranglisten, og han har haft en rigtig god sæson indtil videre. I 12 turneringer på PGA Touren har han endnu ikke misset et cut (dårligst: nr. 44), og med 5 top 10 placeringer og endda en sejr i Players Championship har han spillet sig godt frem på diverse lister. I 6 af de seneste 9 turneringer er han sluttet i top 20, og 3. pladsen i Masters i starten af april vægter jeg specielt højt til dette spil som et udtryk for at han trives under svære forhold i de store turneringer.

I US Open (der skifter bane årligt) har han historisk set deltaget i turneringen 9 gange før med 3 top 20-placeringer. De to er dog kommet de seneste to år, hvor han sidste år blev 14’er og i 2010 blev 6’er, og dette er i mine øjne et meget godt billede på hvordan Kuchar de senere år har taget et skridt op blandt de spillere som man kalder ”de bedste spillere der aldrig har vundet en major”. Kuchar har spillet her i hvert fald én gang før, nemlig i 1998, hvor han som amatør spillede US Open og blev bedste amatør med en 14. plads! Det skal der ikke lægges så meget i da der er sket meget med både bane og spiller siden, men han har trods alt en god oplevelse herfra tidligere.. 

Matt Kuchar har ikke så meget længde fra tee, men ligger alligevel 38’er i total driving på baggrund af stor præcision fra tee. Han er ligeledes 10’er i GIR og 13’er i scrambling (4’er i scrambling from the rough) og så fører han scoring average-statistikken med fantastiske 69,80 slag. Med andre ord så har Kuchar de rette redskaber til at spille sig rundt på Lake Course blandt de bedste.

Der er ikke mange bookmakere der udbyder spil på top 20, Betfair er nok bedste sammenligningsgrundlag, og her giver Kuchar i skrivende stund under 2 (før kommission) og 2,20 fra Bet365 synes i overkanten. Pinnacle giver 1,99, men har også ties med! Jeg sætter en forsigtig CV på 48 %.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback