18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester United - West Ham United: (AH: +0,5) 2

Match center
14. marts 2021 kl. 20:15 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford    Martin Atkinson
12. mar. 2021 kl. 09:04 (Opdateret 14. mar. 2021 kl. 22:08) 12/03
225
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

West Ham får sandsynligvis poeng mod hjemmesvage Man Utd

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 48-0-52%
Betvalue: 107,64%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 1-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

West Ham har tabt tre poeng mindre end Man Utd så langt og er for alvor med i kampen om 2.pladsen. Det er svært imponerende af Moyes og West Ham som forrige sæson kæmpet for at holde sig oppe i Premier League! Formen er meget god, kun tabt mod City og Liverpool i 2021.

Man Utd er modsat West Ham med i både Euro League i FA Cupen og nu begynder skaderne for alvor at blive et problem. De mangler sin bedste keeper, Henderson får skylden for Milans udligning i går og fra at være totalt elsket i England kommer det nu lidt mere pres på, Martial blev skadet i går og fra før af er Cavani og Rashford skadet. På midtbanen er Pogba og Beek skadet og i tillegg er Mata skadet. Solskjær har dermed ikke kunne rotere så meget som ønsket for tiden.

Det er specielt bekymrende at Man Utd kan være tvunget til at starte med Greenwood, James og i verste fald Diallo. Skulle Martial blive klar er det heller ingen angriber nogen burde være bange for - fire scoringer i 22 kampe for en etableret nummer ni i Man Utd er elendigt. Utd har brug for at Rashford og/eller Cavani starter og endnu større ansvar hænger på Fernandes og Shaw.

Man Utd har gang i en vanvittigt udeform med 21 kampe uden tab, hjemme skuffer de stort denne sæsonen. Kun 6 af deres 13 hjemme kampe i PL er vundet. Det er småt utroligt for en klub som ligger som nummer to. Med 19 indslupne mål er det kun Everton(20) som har dårligere defensiv på hjemmebane i top 12.

West Ham er nummer fem,  seks poeng bag Man Utd med en kamp mindre spillet. De har taget like mange poeng ude som Utd har gjort hjemme. 6-3-4. De fire tab har kommet mod top klubberne. 3 tab 2-1 mod henholdsvis City, Liverpool og Arsenal og så 3-0 mod Chelsea. 

West Ham har nogle spillere skadet og må klare sig uden Lingard som har overrasket stort i WH, men har fået vigtige spillere tilbage fra skade og kommer nok til Old Trafford med en defensiv tilgang hvor Utd må bryde ned et kompakt udehold - noget de har det svært ved. WH kan stille op med tre stoppere og det er svært at se hvordan Utd skal få skabt nok målsjanser til at vinde.

Med tre stoppere så vil WH og kunne udfordre Utd på dødbolde hvor de har få gode spillere til at matche West Ham.

De har mødtes to gange denne sæsonen. Man Utd vant 3-1 ude 5.december og 9.feb ruar mødtes de på Old Trafford i FA Cupen. Utd vant 1-0 e.e.o. 

Oppdateres med trup info nærmere KO.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback