Annonce

Manchester United - West Ham: United vinder med rent bur

Match center
13. august 2017 kl. 17:00 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford    Martin Atkinson
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (10)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 53%
Betvalue: 103,35%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Manchester United kommer til kampen her i fin form og med forstærket hold. West Ham gjorde det godt på Old Trafford sidste sæson og har haft et godt transfervindue, men er ramt af fravær og spiller en sårbar formation.

Det taler for spillet: 

 • Manchester United har købt godt ind, og særligt Matic bør forstærke holdet både defensivt og offensivt. (*1)
 • West Ham spiller formentlig 4-2-3-1 hvilket gør dem sårbare bagude. I sidste sæson var man klart bedst når man spillede med 3 forsvarer. (*2)
 • West Ham har mange skader og tvivl om spillere, så man har ikke mulighed for at stille stærkeste. (Se trupnyt)
 • United har været virkelig gode i preseason og kommer til kampen i rigtig god form.
 • United spiller Europæisk Super Cup inden opgøret her, og er således allerede i gang med betydningsfulde kampe.
 • Manchester United virkede til at famle lidt efter en passende spillestil i starten af sidste sæson, men havde flot succes da man gik til 4-3-3.

Det skal du være opmærksom på: 

 • West Ham har købt godt ind, og har forstærket centrale positioner.
 • West Ham har hentet Hernandez til angrebet. Han er en mand der før har vist at han kan score mange mål.
 • United var måske gode defensivt sidste sæson, men til gengæld tamme offensivt. Man havde svært ved at åbne kompakte modstandere.
 • På Old Trafford i sidste sæson hentede West Ham 1-1.
 • United skal spille Europæisk Super Cup inden dette opgør, og her kan der opstå nye skader.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet overser/fejlvurderer.

Oddset: Find spillet under "Mål" -> "Antal mål for holdene" -> "Man Utd kun"

Også værdi: Samme odds hos Danske Spil. Også værdi hos Nordicbet og Betsafe med 1,92, samt 1,90 hos Betfair.

Bemærk at jeg også ser smal værdi hos Bet365 på at United holder rent bur til odds 1,80. Det har jeg ca. 57 % for.

  

Oddsudvikling: Jeg er desværre ikke bekendt med oddsudviklingen på dette spil.

Markedsoverblik: Det tongeangivende, licensløse marked udbyder ikke dette væddemål endnu, men har til geengæld 1,82 for at United holder buret rent.

Alternativt CV (1-X-2): Her er jeg usikker, men ligger på noget der ligner 75-17-8

Trupnyt:

Manchester United:

United har i transfervinduet forstærket sig med få, men gode og dyre spillere. Ind er kommet Evertons topscorer Lukaku, som erstatter store Zlatan i angrebet.

Derudover har man hentet Lindelöf i Benfica som forstærkning af midterforsvaret, samt Chelseas defensive midtbanespiller Matic.

Af vigtige spillere er det kun Zlatan Ibrahimovic og Rooney der er forsvundet, og alt i alt er man kommet stærkt ud at transfervinduet.

Man har et par skader i truppen. Rojo (midterforsvar), Shaw (back), Lingaard (offensivspiller) og Young (back/offensivespiller) forventes alle ude, men er også blot reserver.

West Ham:

West Ham har forstærket sig i dette transfervindue i de fleste kæder. Ind er kommet Hernandez (angriber fra Leverkusen), Arnautovic (offensivspiller fra Stoke), Hart (målmand fra Manchester City) og Zabaleta (back fra Manchester City).

Man havde en stærk trup i forvejen, men er nu styrket både offensivt og defensivt. Samtidig har man formået at holde på de bedste spillere i klubben, og således er det kun Randolhp og Valencia der er forsvundet i forhold til sidste sæsons førstehold, men man har til gengæld hentet bedre spillere ind på deres positioner.

På skadesfronten ser det værre ud for West Ham. Kouyate (midtbane, fast) Carroll (angriber, fast/reserve) og Antonio (offensivspiller fast) er alle ude af opgøret. Derudover har man tvivl om Sakho (offensivespiller, reserve), Lanzini (offensivspiller, fast), Cresswell (back, fast), Feghouli (offensivspiller, reserve) og Arnautovic (offensivspiller, fast). Arnautovic fik krampe i preseason, så han burde være fit, men der er større tvivl om de øvrige.

Der er lang tid til kampstart endnu, så West Ham kan få folk klar igen, men det er tvivlsomt om alle når at blive klar, og så vil man uanset hvad være svækkede.

Bud på startopstillinger:

Vil blive opdateret tættere på kampstart.

Kilder: soccerway.com, holdnyt.dk, oddsportal.com, sportinglife.com, skysports.com, premierinjuries.com, whoscored.com

Noter

*1: Det forventes at Mourinho spiller 4-3-3 som han havde succes med flere gange sidste sæson. Problemet sidste sæson var at man ofte spillede med Fellaini, Pogba og Herrera inde samtidig. De vil alle gerne med frem, og det var derfor ikke altid den offensivt bedste af dem der befandt sig fremme. Med Matic på holdet forventer jeg at han får en rolle á la Carrick, der næsten udelukkende skal koncentrere sig om den defensive del af midtbanen. Det forstærker forsvaret, men samtidig giver det også mere frihed til de andre midtbanespillere – bl.a. Pogba – offensivt.

*2: I samtlige preseason kampe har manager Bilic valgt at spille 4-2-3-1. Man ser ofte sårbare ud i denne formation, hvorimod man sidste sæson viste bedre stabilitet med et 3-mandsforsvar.  Med 4-backkæde gik man 5-5-12 sidste sæson, mens man med 3-mandsforsvar endte 7-4-5.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback