18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester United - Sheffield United: (AH: -1,5) 1

Match center
27. januar 2021 kl. 21:15 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford    Peter Bankes
27. jan. 2021 kl. 17:15 (Opdateret 27. jan. 2021 kl. 23:10) 27/01
94
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Man.Utd møder i denne runde Sheffield United. En kamp mellem top og bund, og en kamp, som jeg tror Man.Utd vil vinde komfortabelt, de har selvtillid, en god brede, og alle mand klar imodsætningen til gæsterne.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 55-0-45%
Betvalue: 107,25%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 1-2
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Man. Utd. er inde i et fantastisk run, hvis man kigger på deres seneste kampe har de vundet 4 ud af deres seneste kamp 5 kampe, og været gode til at rotere i truppen, så alle mand er kampklare.
 • Man. Utd. har defensivt vist rigtig stor styrke på det seneste, hvor de blot har lukket 3 mål ind i de seneste 5 kampe. Jeg synes også Maguire og Bailly makkerskabet ser rigtig fornuftigt ud, og det bliver svært for Sheffield at stille noget op med dem.
 • Man. Utd har offensivt nogle klasse spillere, som også individuelt kan noget på egn hånd, til dette opgør er Cavani, Greenwood, Fernandes, Martial og Rashford i spil til de forreste positioner, så hvis en af dem har en off-day kan man sætte en klasse reservespiller ind.
 • Sheffield har til dette opgør rigtig mange skader, og det er på flere vigtige positioner. Især har Berge være savnet i de seneste kampe, men til dette opgør er Egan også ude med karantæne, holdets anfører og styrmand.
 • Sheffield scorer ingen mål, 10 mål i 19 kampe er det blevet til. Det er det dårligste offensivt i PL, og selvom deres xGF er pæn ift. deres position så er de bare ikke skarpe på den sidste 1/3.
Hold øje med
 • Man. Utd har ikke været så stærke på "hjemmebane" i denne sæson, om det er et tilfælde kan jeg ikke sige, men tallene fortæller at ude har de fået 26 point og er ubesejret, hvorimod hjemme har de fået 14 point og tabt 3 kampe til Crystal Palace, Tottenham og Arsenal. En ting er tal, men ikke desto mindre, så har de bare været bedre ude end hjemme i år.
 • Man.Utd har ikke for vane at hive flermålssejre. I år er det blot blevet til 4 ud af 19 kampe, og generelt har de spillet meget tætte opgør, hvor de har startet skidt, og hevet den hjem i 2.halveleg. Man.Utd skal sætte to gode halvlege sammen, hvis dette spil skal gå hjem.
 • Sheffield United bliver sjældent kørt over. Det er kun sket i 5 ud af deres 19 kampe, og generelt set, har de faktisk også gjort det fint i de fleste af deres kampe, men de har bare ikke haft de offensive kvaliteter til at komme tilbage.
 • Stiller Sheffield sig ned og forsvar deres mål med næb og klør, har Man. Utd. før haft vanskeligheder ved at åbne kompakte forsvar i denne sæson.
Oddsmarked

Oddset har været i bevægelse i dag, og stod i morges i odds 1,75. Det har så bevæget sig op i løbet af dagen, og står nu i 1.95 som jeg synes er spilbart.

Man kunne også spille -2,5 hvis man tror at Man. Utd. kan kopiere naboernes resultat, den står til odds 3,15 hos unibet, og den har jeg personligt kastet lidt på.

Holdene:

Manchester United:
Her er der ikke så mange fravær fra start 11-eren, så jeg tror vi får det stærkeste at se fra Utd. Linelöef får en pause, og så er Bailly klar efter han sad ude i FA Cuppen mod Liveprool. Offensivt er Fernandes også med fra start da han også sad på bænken i FA Cuppen.

De Gea; Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw; Fred, Matic; Greenwood, Fernandes, Martial; Cavani

Sheffield United:
Har flere spillere ude, også som ville være i start opstillingen. Her kan nævnes Berge (fast mand) Egan (fast mand) McBurnie (fast mand) Mousset (reserve) Robinson (reserve 8 kampe i år) Osborn (fast mand 12 kampe i år) O'Connell (normalt fast, men blot 2 kampe i år).

Det giver en holdopstilling som den nedenunder. 
Ramsdale; Basham, Egan, Ampadu; Bogle, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens; McGoldrick, Sharp

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback