18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Manchester United - Manchester City: Man City vinder med 1 eller X

Match center
25. marts 2014 kl. 20:45 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford
Opdateret
0
Premier League betegnes pt. som verdens stærkeste liga - og jeg er bestemt ikke uenig i denne påstand!

Lige siden de glade 90´ere med tipslørdag har jeg fulgt med i engelsk fodbold, men det er først indenfor de sidste par år, at jeg har bettet og sat mig ind i spilverdenen.
Som en del af BetXpert-konceptet går jeg selvfølgelig udelukkende efter værdispil, der - hvis sandsynlighederne sættes korrekt - bør give overskud og dermed forrentning på lang sigt, hvor held ikke er en afgørende faktor.
Det er efter min mening vigtigt altid at kigge efter sandsynlighedsfordelingen, idet to spil med samme værdi kan have vidt forskellige chancer for at gå hjem. Man kan således (næsten) altid finde værdi på et hold, der kun vinder 1 ud af 10 opgør, men spørgsmålet er, om det er spillet værd (blandt andet fordi ens chancevurdering ikke må være meget ved siden af, før værdien ryger)?! Jeg går målrettet efter de spil, der har en acceptabel høj sandsynlighed kombineret med værdi.

Mvh. Jesper Møgelby
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 53%
Betvalue: 103,35%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
TonyBet Spil nu hos TonyBet
Et lokalderby af de store - men ikke med så meget på spil for hjemmeholdet, der reelt er ude af top-4, og som derfor må tage til takke med at spille for æren. City derimod spiller om mesterskabet, og kan de få point her, er de et skridt nærmere.

Det taler for tippet: 

  • Ligesom bookmakerne betragter jeg City som favoritter, men jeg ser dem slet ikke køre United over.
  • Én af årsagerne er, at hjemmeholdet ser skarpere ud på flere pladser, end sidst de mødte Pelligrini og Co. 
  • Marouane Fellaini er meget stærkere ud, Rafael er ved at finde form, og United's angreb er ved at forme sig.
  • Er Robin Van Persie's skade en styrkelse eller svækkelse? Jeg vil argumentere for, at det kan være en "blessing in disguise" for United.
  • I lørdags så De Røde Djævle noget mere flydende ud i samspillet mellem Mata, Rooney og Kagawa, og måske er det bedst med Rooney på toppen. 
  • City-drivkraft Yaya Touré er i skræmmende form, og sidst de to hold mødtes, gjorde han, hvad der passede ham (tjek i øvrigt Bet365 - 3,4 på Toure som målscorer)-
  • City's motivation er noget større end United's, og scorer de først, er jeg i tvivl om, hvorvidt Moyes og Co. besidder den mentale styrke.
  • City kan i princippet godt "nøjes" med uafgjort, da de kun er 6 point efter Chelsea med 3 kampe i hånden.
  • David Moyes vil også kunne være tilfreds med X, da holdet har brug for at vise, at de kan spille lige op med City. 

Det skal du være opmærksom på: 

  • Manchester United har flere gange i sæsonen kollapset - senest imod Liverpool på Old Trafford.
  • Hjemmeholdet har en svag statistik på Old Trafford, hvor de kun har scoret 18 mål - det samme som eks. Cardiff og Fulham.
  • De Røde Djævles selvtillid må være steget efter to flotte nederlag i streg (med en målscore på 5-0). En sejr over City kan ikke afvises.
  • Hjemmeholdet spiller i høj grad for æren i en sæson, der har budt på masser af fiaskoer. Måske dén drivkraft er stærk nok til sejr?
  • City er uden Sergio Aguero, der sidst scorede 2 mål imod dem. Aguero's hurtighed er et stærkt våben, der gør City's angreb mere uforudsigeligt. 
  • Hvis United's mere flydende angrebsspil kan fortsætte, kan de potentielt skabe masser af problemer i City-forsvaret.

Spillet:

Ca. 46% skal spilles på City-sejr med præcis 1 mål til odds 4,2 ved Ladbrokes, mens ca. 54% skal spilles på X til odds 3,65 på Tonybet.

Link til beregning af oddset og indsatsfordeling: halvgardering

1-X-2-CV: 29-28-43 (hvoraf 25% er med 1-måls sejr)

Trupnyt

Kilde: sportinglife.com

United
Fravær: Vidic (midterforsvar - normalstarter) og van Persie (angriber - normalstarter). 
Tvivlsomme: Valencia (højrefløj - normalstarter), Smalling (højreback/midterforsvar - normalstarter), Evans (midterforsvar - normalstarter) og Ferdinand (midterforsvar - mest reserve)

Manager Moyes ville, på mandagens pressemøde, ikke fortælle om forsvarerne Smalling og Evans, der har misset de seneste kampe, er blevet klar. Imidlertid er det kommet frem, at Smalling er blevet sanktioneret for en bytur, så han spiller formentlig ikke dette opgør. 

Hvis Ferdinand, Smalling og Evans ikke kan spille, består midterforsvaret nok, som mod West Ham, af Phil Jones og midtbanemand Carrick samt Rafael og Evra på backpladserne. I givet fald langt fra ideelt mod City. Det ventes dog at rutinerede Ferdinand kan spille, hvormed Carrick kan flyttes op hvor han hører til, på midtbanen. 

City
Fravær: Aguero (angriber - normaltstarter/topscorer - ude siden 12/3), Nastasic (midterforsvar - hyppig starter - ude siden 2/2)

Forventede startopstillinger: 

Man Utd (4-2-3-1)

De Gea

Rafael - Ferdinand - Jones - Evra

Carrick - Fellaini

Valencia - Mata - Welbeck

Rooney

Man City (4-2-3-1)

Hart

Zabaleta - Kompany - Demichelis - Kolarov

Fernandinho - Touré

Navas/Milner - Silva - Nasri

Negredo/Dzeko

  • Høje odds
  • især på Superligaen
  • Fint udvalg af sportsgrene

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 17. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bayern München - Arsenal: 2
2,75
Placer Bet
Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback