Manchester United - Manchester City: Kompany får kort

Match center
10. december 2017 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford    Michael Oliver
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 40%
Betvalue: 114,80%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Komany plejer at gå aggressivt ind til disse derbyes, hvilket ofte udløser kort. City vil formentlig være spilstyrende så han ikke kommer i mange dueller, men det kan være en fordel for belgieren at hive kort her og have karantæne mod Swansea.

Det taler for spillet: 

 • I 13,5 Premier League-kampe mod Manchester United, har Kompany høstet 8 gule kort. (0,5 fordi han blev skiftet ud i 45. minut af en kamp).
 • Kompany har selv udtalt til Skysports, at han ikke kan holde hovedet koldt i derbys og at følelserne tager over (*1).
 • Det kan være en fordel for Kompany at få gult kort i netop dette opgør (*2).
 • City vil formentlig være spilstyrende, mens United satser på kontra. Det kan føre til nødvendige "professionelle" frispark fra Kompany.
 • United har mange hurtige offensive folk, og det kan blive Kompanys opgave at fange dem, da han spiller i forsvar med langsomme Otamendi.
 • Kampens dommer er Michael Oliver der har uddelt flest kort af alle dommere i Premier League denne sæson (Han har dog også dømt flest).
 • Oliver har uddelt kort til Kompany i halvdelen af de Manchester-derbys han har dømt hvor Kompany var med (1 af 2).
 • Kompany er anfører for City, og det forventes at han skal gå forrest i dette derby med aggressivitet og hårdhed i spillet.

Det skal du være opmærksom på: 

 • Oliver er generelt en rolig og rutineret dommer i derbys, hvor han normalt ikke deler mange kort ud.
 • Kompany er anfører for City, og det kan ofte give lidt længere snor fra dommeren.
 • City vil formentlig have 65+% af boldbesiddelsen, og det vil bringe bolden væk fra Kompany.
 • United kan vælge at spille meget op langs den side hvor Otamendi huserer, da han er langsommere og dårligere end Kompany.
 • Kompany spiller i samme side som lynhurtige Walker, der kan hjælpe ham defensivt med dybdeløbende.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet overser/fejlvurderer. 

Oddset:

Også værdi: Odds 2,75 hos Unibet, LeoVegas og 888Sport er også nok til værdi, mens Danske Spil ligger under grænsen med 2,25. Det forventes at Betfair Sportsbook og Nordicbet ligeledes åbner for spiltypen når vi kommer tættere på kampstart.

  

Oddsudvikling: Jeg er ikke bekendt med oddsudviklingen på spillet her, men samme odds stod onsdag aften.

Markedsoverblik: Det toneangivende, licensløse marked udbyder ikke denne type specialspil.

Noter:

*1: www.skysports.com/football/news/11679/11156454/vincent-kompany-manchester-derby-most-important-game-in-the-world-to-me

*2: Kompany har hentet 4 gule kort i sæsonen, og det betyder at han ved næste gule kort har en kamps karantæne. Får han kort mod United, betyder det således at han er ude i næste kmap mod bundholdet Swansea, men til gengæld får overstået sin karantæne inden topopgøret mod Tottenham. Dette vil være en klar fordel for City, da man helt sikkert hellere vil undvære anføreren i den forventeligt lettere kamp mod holdet fra Wales.

Alternative spiltanker:

Jeg synes at linjen på 5 kort i kampen virker meget høj. Jeg er med på at her er tale om et intenst derby, men odds 1,9 for under 5 kort asian hos Bet365 virker alligevel ganske godt. Oliver er en rutineret og rolig dommer, der vil forsøge at holde ro på spillerne i løbet af kampen. Blot 1 enkelt af de seneste 5 indbyrdes opgør er gået over denne linje, så selvom der formentlig bliver gået til den, er der fine chancer for at vi holder os under 5 kort.

Trupnyt

Manchester United:

Manchester United har ikke umiddelbart noget trupnyt der influerer på spillet. Deres hurtige og dygtige offensive spillere er alle klar til kampen.

Defensivt har United dog en del fravær, og det kan selvfølgelig få dem til at stille ekstra defensivt op for at forsøge at kompensere. Bailly (forsvar, fast) og Pogba (midtbane, fast) er dog helt sikkert ude med henholdsvis skade og karantæne.

Manchester City:

Manchester City er uden forsvarsspiller Stones (reserve) hvilket betyder at Kompany er ekstra sikker på sin plads i forsvaret, selvom dette nu aldrig var i tvivl. Det betyder dog også at Kompany skal spille sammen med Otamendi der ikke er for hurtig, og det kan blive en fordel for spillet da Kompany kan tænkes at skulle dække ind.

Forventede startopstillinger:

Manchester United:

De Gea - Valencia, Lindelöf, Smalling, Jones/Rojo, Young - Matic, Fellaini - Lingaard, Lukaku, Martial

Manchester City:

Ederson - Walker, Kompany, Otamendi, Delph - De Bruyne, Fernandinho, Silva - Sterling, Aguero, Sane

Kilder: soccerway.com, holdnyt.dk, oddsportal.com, whoscored.com, sport.bt.com, skysports.com, transfermarkt.com

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback