18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester United - Manchester City: X (0-1)

Match center
23. oktober 2011 kl. 14:30 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford
17. okt. 2011 kl. 14:58 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 17/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 22-25-53%
Betvalue: 108,25%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Som Premier League-fan er det svært ikke at se frem til dette opgør mellem nummer 1 og 2 med glæde og forventning. Begge hold hedder Manchester med hhv. City og United som tilføjelse. De har derudover det til fælles, at de begge er stærkt kandiderende til årets Premier League-titel – men dér holder lighederne så også op.

Hvor United har vundet alt, hvad der kan vindes, de sidste 25 år, har City først nu fået muligheden gennem milliardindkøb foranlediget af den stenrige Sheikh Mansour. Hvor Alex Ferguson har fået tiden til langsomt at bygge op og pleje sine spillere fra de var unge, har Roberto Mancini skullet håndtere et mandskab bestående udelukkende af spillere, der mere eller mindre blev købt som stjerner. Et sådant forsøg har man tidligere set gå i vasken, men Manicini har indtil videre klaret det yderst overbevisende.

Man kunne blive ved og ved, men spørgsmålet er, hvorfor dette spil er et godt spil? Jo, først og fremmest viser de seneste års historik, at det er De Røde Djævle, der i kampens slutfase er skarpest. Senest så man det i Community Shield, hvor Ferguson og co. vandt 3-2 på et mål scoret i de døende minutter.
Dernæst er Old Trafford et fort i ordets bogstaveligste forstand, og de forsvarende mestre har vundet 19 kampe i streg dér i PL-sammenhæng.

City har momentum rent spillemæssigt for tiden, men United's ”never say die”-attitude giver dem ”the edge”. Ergo, der er gode argumenter for en tæt kamp med United som favoritter til at snuppe den snævre sejr.

Manchester United

United er lidt af en mærkelig størrelse for tiden, hvor man ikke direkte kan klandre dem for ikke at få resultater, men hvor spillet ikke for alvor er på det niveau, man så i starten af sæsonen. Om det skyldes et utal af skader i forsvarsrækkerne, Tom Cleverley’s skade, hvilket har gjort midtbanen – og Anderson – mindre effektiv og dynamisk eller noget tredje er ikke til at sige (sandsynligvis er det en kombination af disse). Ikke desto mindre har det været tydeligt mod Basel, Liverpool, Otelul Galati og Stoke, at der mangler noget mht. pasningerne og hurtigheden af opbygningsspillet.

For første gang i lang tid får Nemanja Vidic og Rio Ferdinand dog efter al sandsynlighed en kamp sammen i midterforsvaret, og det bør hjælpe United’s forsvarsproblemer. De to rutinerede herrer har masser af erfaring sammen, hvilket er en afgørende faktor i de bagerste rækker. Med en tydeligt forbedret De Gea bag sig kommer de forventeligt til at stå meget stærkere rent defensivt end sidst, de to hold mødtes.

Trupnyt

Rafel (back – fast) er stadig ude med en skulderskade, og Tom Cleverley (midtbane – fast/reserve) begynder først træning i næste uge. Derudover er alle klar. 

Trup

De Gea, Lindegaard, Amos, Smalling, Fabio, Evans, Ferdinand, Vidic, Jones, Evra, Valencia, Nani, Anderson, Carrick, Fletcher, Giggs, Park, Young, Berbatov, Diouf, Hernandez, Owen, Rooney, Welbeck

 

Forventet startopstilling (4-4-2)

De Gea

Smalling – Ferdinand – Vidic – Evra

Nani – Carrick – Anderson – Young

Rooney – Welbeck/Hernandez

Manchester City

Roberto Mancini ser – efter min bedste vurdering – ud til at være den rigtige mand til jobbet i City pt. Han er ekstremt dygtig taktisk, han er begyndt at turde noget mere, hvilket har resulteret i mange mål fra de lyseblås side i år, og så virker han til at have godt styr på en trup, der i perioder lider meget af stjernenøkker (læs: spillere som Balotelli, Tevez, Dzeko osv.). Han har fået smidt milliarder i hovedet, jovist, men han har fået vendt skuden relativt tjept, vil jeg mene.

Det har indtil videre resulteret i en førsteplads i verdens bedste fodboldliga (qua 7 sejre og 1 uafgjort), hvilket er langt bedre og hurtigere, end eksempelvis undertegnet havde set. Jeg troede, det ville tage lidt tid at få Aguero i gear, og jeg havde heller ikke forudset Dzeko starte så stærkt ud. Kun i Champions League og mod Fulham på Craven Cottage har holdet som helhed set sårbart ud, og de går ind til dette opgør med masser af selvtillid og resultater i bagagen.

Den bedste spiller og helt store kreatør i år har været David Silva, der kraftigt kandiderer til ligaens bedste i denne sæson. Den diminutive offensive midtbanespiller har været bagmanden bag det fleste af City’s bedste angrebsåbninger, og han kan nemt blive en torn i øjet på Ferguson og co. Offensive midtbanespillere af Silva’s kaliber har det med at drille United’s 4-4-2-opstiling, og medmindre Michael Carrick får til opgave at mandsopdække spanieren, tør jeg garantere, at han kommer til at skabe City-chancer.

Trupnyt

Det er usandsynligt, at Carlos Tevez (angriber – reserve) bliver valgt, men derudover er City uden nogen mangler. 

 

Trup

Hart, Kompany, Richards, Kolarov, Lescott, Savic, Clichy, Zabaleta, K Toure, Nasri, Hargreaves, Johnson, Y Toure, De Jong, Milner, Barry, Silva, Balotelli, Dzeko, Aguero, Pantilimon

 

Forventet startopstilling (4-4-1-1)

Hart

Richards – Kompany – Lescott – Clichy

Milner – De Jong – Toure – Nasri

Silva

Aguero/Dzeko


  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback