18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Manchester United - Manchester City: X (0-1)

Match center
12. februar 2011 kl. 13:45 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford
Opdateret
0
Premier League betegnes pt. som verdens stærkeste liga - og jeg er bestemt ikke uenig i denne påstand!

Lige siden de glade 90´ere med tipslørdag har jeg fulgt med i engelsk fodbold, men det er først indenfor de sidste par år, at jeg har bettet og sat mig ind i spilverdenen.
Som en del af BetXpert-konceptet går jeg selvfølgelig udelukkende efter værdispil, der - hvis sandsynlighederne sættes korrekt - bør give overskud og dermed forrentning på lang sigt, hvor held ikke er en afgørende faktor.
Det er efter min mening vigtigt altid at kigge efter sandsynlighedsfordelingen, idet to spil med samme værdi kan have vidt forskellige chancer for at gå hjem. Man kan således (næsten) altid finde værdi på et hold, der kun vinder 1 ud af 10 opgør, men spørgsmålet er, om det er spillet værd (blandt andet fordi ens chancevurdering ikke må være meget ved siden af, før værdien ryger)?! Jeg går målrettet efter de spil, der har en acceptabel høj sandsynlighed kombineret med værdi.

Mvh. Jesper Møgelby
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 27-28-45%
Betvalue: 112,00%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Sidste år var dette opgør på Old Trafford efter min beskedne mening sæsonens absolut bedste. Der var drama, intensitet, gode (og masser af) mål og ikke mindst en fantastisk afslutning. Hitchcock kunne ikke have skrevet det bedre!

Desværre tror jeg ikke, det bliver et lignende festfyrværkeri denne gang, når City gæster Theatre of Dreams, hvor førerholdet og storebror United har vundet tolv og kun smidt point i én kamp. Sky Blues spiller enormt defensivt i år, og både mod Chelsea og United på hjemmebane samt mod Arsenal på Emirates formåede de at holde deres modstander fra fadet. Både De Jong og Barry er defensive midtbanespillere, og selvom Yaya Toure kan betegnes som en box-to-box spiller, skal vi ikke forvente os at se ham meget på United’s banehalvdel i dette opgør. Hvis Mancini liner op som forventet, vil der yderligere være plads til James Milner på kanten og David Silva som den offensive midtbanespiller. På denne måde får City selv svært ved at brede spillet ude, fordi de reelt set spiller uden, men til gengæld kan de også få lukket ned for United’ spil på midten.

City har ikke scoret imod United i 4 af de seneste 5 indbyrdes ligaopgør, og Mancini’s tropper har kun 1 gang i 26 forsøg vundet på Old Trafford. Bl.a. derfor finder jeg det svært at se en City-sejr, men omvendt får United det nok også svært imod den italienske taktikers ultra-defensive indstilling.

Alligevel finder jeg flot værdi i Bet365’s nyeste udspil med United-sejr på 1 mål til odds 4. De Røde Djævle har scoret i samtlige Premier League-kampe i år, og jeg har svært ved at se, hvordan de på hjemmebane kan blive holdt fra netmaskerne.

Manchester United

Man ser uhyre sjældent, at Alex Ferguson’s tropper taber to kampe i streg, og han vil unægtelig lade sine spillere vide, at sidste kamps nederlag til Wolves var uacceptabelt. Dette er en must-win for De Røde Djævle, og de vil forventeligt spille derefter.

Old Trafford har på det seneste huset nogle flotte opgør, og senest mod først Birmingham og derefter Aston Villa blæste United forbi. De har set gode ud med specielt Giggs og Nani på kanterne, og derfor er det også tænkeligt, at begge starter igen. Det evindelige problem for Ferguson om hvorvidt han skal spille 4-4-2 og risikere at tabe slaget om midtbanen kontra 4-5-1 uden enten Rooney eller Berbatov spøger igen. Sandsynligvis fortsætter han den succesfulde 4-4-2, men det betyder også, at Carrick og specielt Fletcher, der må siges ikke at være i sit livs form, får det svært.

Trupnyt

Både Rio Ferdinand (forsvar – fast) og Johnny Evans (forsvar – reserve) er ude med skader, og det betyder, at unge Chris Smalling starter ved siden af Vidic. Selvom dette må betragtes som en svækkelse, har nyerhvervelsen tidligere i sæsonen vist, at han kan være med på højeste niveau (og faktisk har hans bedste kampe være ved siden af netop Vidic).

Trup

Van der Sar, Lindegaard, Kuszczak, Rafael, O'Shea, Brown, Smalling, Vidic, Evra, Fabio, Nani, Fletcher, Carrick, Scholes, Gibson, Anderson, Park, Bebe, Giggs, Rooney, Berbatov, Hernandez, Owen

 

 

Forventet startopstilling (4-4-2)

Van der Sar

Rafael – Smalling – Vidic – Evra

Nani – Carrick – Fletcher/Scholes/Anderson – Giggs

Berbatov - Rooney

Manchester City

Selvom Manchester City ikke har lignet et mesterskabshold de seneste 6-8 uger, hænger mandskabet stadig på og indtager pt. en 3. plads. Carlos Tevez har ligesom i sidste sæson været den store offensive spiller for klubben, men også David Silva har spillet glimrende på det seneste. Primært er det dog den defensive del af spillet, der kører bedst for Mancini og co., idet de er det hold i Premier League, der har lukket færrest mål ind på udebane (12). Imidlertid har unge Joe Hart ikke haft sin bedste tid de seneste uger, og han har lukket seks mål ind i Premer League de seneste fire spillerunder.  

Netop Mancini’s taktik kan blive nøglen til dette spil, for hvis han stiller op, som jeg formoder han gør, bliver det med indstillingen ”vi må bare ikke tabe”, og så kommer de til at stå kompakt og får ikke selv mange chancer. Det sænker selvsagt deres egne muligheder for mål, og ligeledes inviterer det United til at afgøre kampen. Spørgsmålet er så bare, om City-forsvaret kan gøre det, som ingen andre indtil videre har præsteret: at holde Rooney, Berbatov, Nani og co. fra fadet?! 

Trupnyt

Midtbane-motoren Nigel de Jong (fast) er tvivlsom pga. en ankelskade. Til gengæld ser det dog ud til, at Mario Balotelli stik imod forventning er tilbage i betragtning efter at have været ude med en skade i fire uger.

 

Trup

Hart, Given, Zabaleta, Richards, Boateng, K Toure, Kompany, Boyata, Kolarov, Lescott, Wright-Phillips, De Jong, Vieira, Milner, Y Toure, Silva, Barry, Tevez, Dzeko, Balotelli, Jo, Guidetti

 

 

Forventet startopstilling (4-4-1-1)

Hart

Richards – Kompany – Toure – Kolarov

Milner – Yaya Toure – De Jong – Barry

Silva

Tevez


  • God velkomstbonus på sport
  • Stort spiludvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
  • Rigtig god mobilapp
  • Meget brugervenligt og flot site
  • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 17. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bayern München - Arsenal: 2
2,75
Placer Bet
Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback