Annonce

Manchester United - Liverpool: Under 2,5 mål

Match center
10. marts 2018 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford    Craig Pawson
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05
Kommentarer (17)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport
De to rivaler har tendens til at spille målfattige kampe mod hinanden, ligesom seneste indbyrdes der endte 0-0. Begge hold har offensive stjerner, men særligt Mourinho sætter ofte sit hold defensivt op til topkampe og kan begrænse Liverpools fart.

Det taler for spillet: 

 • United kommer under Mourinho ofte defensivt og kompakt til topkampene, og er tilfredse med 1 point.
 • Liverpools offensiv er bygget op om lynhurtige spillere, men står United meget dybt og kompakt, kan det formindske effekten af Liverpools fart.
 • Under de respektive managers er 3 af 3 indbyrdes opgør gået under linjen. Senest 0-0 på Anfield tidligere på sæsonen.
 • På udebane mod United vil Liverpool formentlig også være tilfredse med uafgjort, og vil formentlig derfor ikke satse alt fremad banen.
 • United er stærke hjemme, hvor man blot har lukket 6 mål ind i 14 kampe. Færrest af alle hjemmehold i ligaen.
 • Det omvendte opgør lukkede i 1,72 hos toneangivende, licensløs bookmaker for spillet.
 • Eric Bailly er tilbage i Uniteds midterforsvar. Hvis han vurderes helt match fit starter han inde og vil være en forstærkning af holdets defensiv.
 • Begge hold vil formentlig gå aggressivt ind i alle dueller, og det kan skabe mange spilafbrydelser der sænker tempoet.

Det skal du være opmærksom på: 

 • Liverpool har en eksplosiv offensiv, og det kan blive svært at begrænse dem.
 • Liverpool er generelt meget målrige på udebane, hvor de både scorer meget, men også tillader mange chancer til modstanderne.
 • Begge hold har superstjerner i angrebet der kan skabe mål ud af ingenting.
 • Får Liverpool scoret først, bliver United nødt til at åbne op, og så kan det ende i en målfest.
 • Der forventes regn i Manchester på dagen. Det kan gøre bolden og spillet hurtigere, og kan være svært at time for forsvarerne.
 • United må fortsat undvære forsvarerne Jones, Rojo og Blind, og hvis Bailly ikke er matchfit er det den svingende reserve Lindelöf der spiller.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet overser/fejlvurderer.

Oddset:

Også værdi: Der er værdi på hele licensmarkedet. Det indkluderer: Unibet og LeoVegas med 2,00, Nordicbet og Betsafe med 1,97, Bet365 og Betfair Sportsbook med 1,95.

  

Oddsudvikling: 888Sport åbnede i 1,88 og er siden steget til nuværende 2,00. Det er en generel tendens på licensmarkedet at oddset har været stigende siden åbning.

Markedsoverblik: En toneangivende licensløs bookmaker er åbnet i 1,96 og efter små sving op og ned er man pt. I 1,97 for spillet.

Ekstra info

 • Der skulle i Manchester være plusgrader i dagene op til kampen, og derfor slipper man formentlig for at der ligger sne. Til gengæld er der generelt fugtigt i vejret, og der forventes byger på kampdagen. Temperatur omkring 13 grader.
 • Old Trafford er en større end hvad Liverpool er vandt til fra hjemmebanen Anfield. Old Trafford måler 105*68 meter, mens Anfield ”blot” er 101*68 meter. Det lyder ikke af meget, men det er en forskel på lige under 300 m2 og således et væsentligt større spilområde. Det har betydning, da Liverpool gerne vil presse aggressivt på hele banen, hvilket er svært at praktisere når banen er større. Man bliver hurtigere træt, og af samme grund kan det tænkes man tager det mere roligt end normalt fra kampens start.

Trupnyt:

Manchester United:

Som nævnt er Jones (fast), Blind (reserve) og Rojo (reserve) alle skadede fra Uniteds forsvar.

Derudover har Bailly været ude længe med en skade, men han har de seneste kampe siddet på bænken da man ikke har vurderet han er match fit. Han nærmer sig dog, og spørgsmålet er om han er klar til at starte inde her. I så fald vil det være en forstærkning af holdets defensiv.

Bliver Bailly ikke klar, indtager svenske Lindelöf positionen i midterforsvaret sammen med Smalling, hvilket har været den startende duo de seneste kampe. Lindelöf var meget svag i starten af sin United-tid, men har derefter spillet sig op og besidder et godt niveau. Han er dog stadig svingende i sine indgreb.

På midtbanen mangler United Fellaini og Herrera (begge reserver), men på det seneste er unge McTominay kommet ind på holdet og har erobret en fast midtbaneplads.

Offensivt har man tvivl om franske Martial (fast) der er hurtig og driblestærk. Man har stærke offensive folk i Alexis, Mata, Lingaard og Rashford der kan tage positionen men i et opgør hvor man gerne vil kæmpe om midtbanen bliver det formentlig blot 2 af dem der spiller sammen med frontmanden Lukaku. I så tilfælde må Mata og Lingaard formentlig kæmpe om positionen ved siden af Alexis.

Liverpool:

Liverpool er ikke ramt af så mange fravær som United. Midtbanespilleren Wijnaldum (fast/reserve) forventes ikke at spille grundet skade, men Henderson (anfører og fast midtbanespiller) samt Robertson (fast back) forventes at blive klar efter småskader.

Således kan Liverpool stille i stærkeste formation.

Bud på startopstillinger:

Manchester United:

De Gea – Valencia, Smalling, Lindelöf, Young – Matic, Pogba, McTominay – Lingaard, Lukaku, Alexis

Liverpool:

Karius – Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Milner, Henderson, Can – Salah, Firmino, Mane 

Kilder: soccerway.com, holdnyt.dk, oddsportal.com, whoscored.com, skysports.com, express.co.uk, fantasyfootballscout.com, accuweather.com, standard.co.uk, bt.com.

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback