Annonce

Manchester United - Leicester

Infokamp
Match center
10. august 2018 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford    Andre Marriner
9. aug. 2018 kl. 22:50 (Opdateret 10. aug. 2018 kl. 22:53) 09/08

Kommentarer (15)
Denne side indeholder henvisnings-links
Både Man Utd og Leicester må potentielt undvære en lang række vigtige spillere. Leicester har hentet mange nye spillere, men mistet stjernen Mahrez, og Man Utd har beholdt alle vigtige spillere, men ikke forstærket sig væsentligt.

Det taler for en sejr til Manchester United:

 • Leicester kan være hårdt ramt af fravær, og hvis deres tvivlsomme spillere er ude, er især forsvaret og angrebet markant svækket.
 • Man Utd har vanen tro sparret mod flere af de allerbedste klubber i optakten, og det har bl.a. givet sejre mod Milan og Real Madrid.
 • I forhold til preseason kampene har Man Utd fået VM-spillerne, Pogba, Lingard og Lukaku tilbage i træning, og de kan muligvis komme i aktion her.
 • Man Utd har holdt på alle stamspillerne i sommerpausen, og derudover har de bl.a. hentet den spændende midtbanespiller, Fred.
 • Leicester mistede i sommerpausen deres største kreatør i Riyad Mahrez, og de har ikke umiddelbart den direkte afløser til ham.
 • En af Leicesters største offensive forcer er deres omstillinger, men med Mahrez ude (og Vardy tvivlsom) kan de have mistet meget power her.
 • Man Utd er traditionelt meget stærke på Old Trafford, hvor de sjældent taber, og i sidste sæson lukkede de også meget få mål ind hjemme.

Det taler for en sejr til Leicester:

 • Man Utd er meget hårdt ramt af skader samt spillere, der endnu ikke er i form, og de kan ende med at stille i en meget svækket formation.
 • Optakten til sæsonen har ikke udelukkende været positiv for Man Utd, der undervejs har tabt til Bayern og hele 1-4 til Liverpool.
 • På transfermarkedet er mange Man Utd fans skuffede over den manglende aktivitet, og det er ikke lykkedes Mourinho at forstærke truppen væsentligt.​​​​​​​
 • Leicester har i sommerpausen hentet mange nye spillere, og specielt defensiven ser styrket ud med tilgangen af Evans, Benkovic, Caglar og Pereira.​​​​​​​
 • Leicester har haft en fornuftig optakt til sæsonen med en afsluttende sejr over Lille, og forinden spillede de bl.a. uafgjort med Valencia.

Chancevurderinger:
Kom gerne med input.

Markedet:
1: 1,51 Betsafe/Nordicbet, Unibet, 888sport og LeoVegas (en toneangivende bookmaker uden licens giver odds 1,52)
X: 4,33 Betfair Sportsbook​​​​​​​
2: 8,00 Bet365, Betfair Sportsbook, Unibet, 888sport og LeoVegas

Over 2,5 mål: 2,05 Betfair Sportsbook​​​​​​​
Under 2,5 mål: 1,87 Bet365 og Betsafe/Nordicbet (en toneangivende bookmaker uden licens giver odds 1,89)

Trupnyt:
Manchester United:
Hjemmeholdet er uden Sergio Romero (målmand reserve), Marcos Rojo (forsvar reserve), Antonio Valencia (forsvar fast) og Diogo Dalot (forsvar ny), der alle er skadede. Derudover forventes også Ander Herrera (midtbane fast/reserve) og Nemanja Vidic (midtbane fast) at være ude, mens Paul Pogba (midtbane fast), Jesse Lingard (midtbane fast/reserve), Ashley Young (forsvar fast/reserve), Marouane Fellaini (midtbane reserve) og Romelu Lukaku (angriber fast) alle mangler kamptræning og er tvivlsomme.

Leicester:
​​​​​​​Gæsterne er uden Matty James og Nampalys Mendy, mens både Harry Maguire (forsvar fast), Jamie Vardy (angriber fast), James Maddison (midtbane ny), Jonny Evans (forsvar ny) og Demarai Gray (midtbane fast) alle er tvivlsomme.

Kilder

http://www.skysports.com/football/man-utd-vs-leicester/preview/390762
https://www.manutd.com/en/news/detail/team-news-for-man-united-v-leicester
https://www.lcfc.com/news/799247/puel-to-assess-maguire--vardy-fitness

Kommentarer

Feedback