18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Manchester United - Bolton: Draw no bet: 1 (Man Utd vinder med ét mål, pengene tilbage ved uafgjort)

Match center
19. marts 2011 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford
Opdateret
0
Premier League betegnes pt. som verdens stærkeste liga - og jeg er bestemt ikke uenig i denne påstand!

Lige siden de glade 90´ere med tipslørdag har jeg fulgt med i engelsk fodbold, men det er først indenfor de sidste par år, at jeg har bettet og sat mig ind i spilverdenen.
Som en del af BetXpert-konceptet går jeg selvfølgelig udelukkende efter værdispil, der - hvis sandsynlighederne sættes korrekt - bør give overskud og dermed forrentning på lang sigt, hvor held ikke er en afgørende faktor.
Det er efter min mening vigtigt altid at kigge efter sandsynlighedsfordelingen, idet to spil med samme værdi kan have vidt forskellige chancer for at gå hjem. Man kan således (næsten) altid finde værdi på et hold, der kun vinder 1 ud af 10 opgør, men spørgsmålet er, om det er spillet værd (blandt andet fordi ens chancevurdering ikke må være meget ved siden af, før værdien ryger)?! Jeg går målrettet efter de spil, der har en acceptabel høj sandsynlighed kombineret med værdi.

Mvh. Jesper Møgelby
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 30-22-48%
Betvalue: 113,20%
Spilbar ned til odds: 2,60
Rigtig/forkert:
Gamebookers Spil nu hos Gamebookers
OBS: Dette spil er et sammensat ét af slagsen, hvor man skal smide 20% af indsatsen på X'et fra Ladbrokes til odds 5 (for at få indsatsen tilbage i tilfælde af uafgjort), og 80% af indsatsen skal spilles på Manchester United til at vinde med én over Bolton fra Gamebookers til odds 3,8.

Det må give Alex Ferguson - der i øvrigt kommer til at se kampen fra tribunen - hovedpine at skulle sætte sit hold frem til lørdagens opgør mod The Wanderes. Han mangler Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Rafael, John O'Shea, Paul Scholes, Johnny Evans, Darren Fletcher og Anderson. Derfor bliver det særligt defensivt et yderst svækket hold, hvor Wes Brown og Chris Smalling kommer til at skulle spille overfor målfarlige Daniel Sturridge samt store Kevin Davies. Det bliver næppe problemfrit for de to spillere, der mildest talt ikke så særligt sikre ud i deres indgreb imod Marseille.

Owen Coyle og co. har netop kvalificeret sig til FA Cuppen's semifinale, og det må formodes, at deres selvtillid er helt i top. De har vundet 5 af deres seneste 6 kampe, hvoraf 3 af disse er kommet på fremmed græs. Tilbage i slutningen af september gav de Premier Leagues førerhold god modstand, da de spillede 2-2 på Reebok Stadium.

Alt i alt er United utroligt svækket imod et godt Wanderes-mandskab, men styrken hos djævlenes angreb kan blive den afgørende faktor i dysten.

CV: 67-22-11

N.B. 2-tallet på 48% i sidemenuen skal fortolkes som sandsynligheden for "alle andre udfald end Man Utd med ét mål og uafgjort".

Manchester United

Som det også er blevet noteret i indledningen, har Manchester United et utal af skader, og det kan gå hen og blive et problem mod Bolton, der ikke mangler nogen af nævneværdig betydning. Forsvaret et hårdest ramt, og det betyder, at den sandsynlige lineup bliver Fabio-Brown-Smalling-Evra. Netop denne forsvarskæde spillede de sidste 15 minutter i onsdagens 2-1 sejr over Marseille, og det så mildest talt ikke stabilt ud. Fabio er venstreback, og kan kun til nøds spille i højre side, Wes Brown har næsten ikke spillet hele sæsonen og ser rusten ud, og Chris Smalling, der har set utrolig lovende ud, mangler en rutineret ved sin side. Kun Patrice Evra er normal mand i United’s forsvar.

Går man videre til midtbanen, mangler der både Anderson, Darren Fletcher og Paul Scholes. I forvejen er midtbanen den del af banen, hvor The Red Devils står aller svagest, afbud fra de tre nævnte er bestemt ikke negligerbart. Det mest sandsynlige er en midtbane bestående af Giggs-Carrick-Gibson-Nani, og det er ikke den mest mobile én af slagsen.

Slutteligt er der angrebet, og dér ser det til gengæld anderledes positivt ud. Wayne Rooney har fundet sine gamle fodboldstøvler frem, og Javier Hernandez scorer mål for sjov for tiden. At ligaens topscorer sidder på bænken for tiden siger vist alt om styrken i den forreste række!

Trupnyt

Anderson (midtbane – fast/reserve), Darron Fletcher (midtbane – fast), Rio Ferdinand (forsvar – fast), Nemanja Vidic (forsvar – fast), Rafael (forsvar – fast/reserve), John O’Shea (forsvar – fast/reserve) samt Johnny Evans (forsvar – reserve) er alle på skadeslisten. Paul Scholes (midtbane – fast/reserve) har karantæne.

Trup

Van der Sar, Kuszczak, Amos, Smalling, Brown, Evans, Evra, Fabio, Gibson, Scholes, Carrick, Obertan, Park, Bebe, Giggs, Rooney, Berbatov, Hernandez, Owen, King

 

Forventet startopstilling (4-4-2)

Van der Sar

Fabio – Smalling – Brown – Evra

Nani – Gibson – Carrick – Giggs

Berbatov - Rooney

Bolton

For mig at se har Bolton muligvis været den største positive overraskelse i årets Premier League-sæson. Owen Coyle har skabt et hold, der – foruden fysikken og det benhårde arbejde på midtbanen (Stuart Holden og Fabrice Muamba) – nyder godt af to hurtige kantspillere (Martin Petrov og særligt Chung-Yong Lee) samt et par teknisk dygtige angribere (Johan Elmander og Daniel Sturridge). Derudover er bredden virkelig noget, man ikke før på samme måde har haft i klubben, og det belønner sig nu i forårets afgørende kampe.

Dér, hvor jeg forventer, at United primært får problemer mod Wanderes, er på venstre kant, hvor unge Fabio kommer til at stå overfor hurtige og rutinerede Petrov. Bulgareren kan være en giftig modspiller, og hvis han har tur i den, får Brown og Smalling også deres hyr med Sturridge og Davies på midten.

Ligeledes kan Bolton’s forsvar få det svært med Rooney og Berbatov/Hernandez, for de to midterforsvarer, David Wheater og Gary Cahill, er ikke specielt mobile, og de har primært deres force i luftspillet. Specielt forsvaret er måske holdets svageste led, og selvom klubben ligger på en flot 7. plads, er de 12. dårligst hvad angår mål imod sig.  

Trupnyt

Daniel Sturridge (angriber - fast) vender tilbage efter at have siddet over i FA Cup-kampen mod Birmingham. Mark Davies (midtbane - reserve), Zat Knight (forsvar - fast), Sean Davis (midtbane - reserve) og Sam Ricketts (forsvar - reserve) er dog alle ude.

 

Trup

Jaaskelainen, Robinson, Cahill, Wheater, Muamba, Petrov, K Davies, Elmander, Klasnic, Taylor, Alonso, Rodrigo, Cohen, Holden, Steinsson, Blake, Lee, Bogdan, Sturridge

 

Forventet startopstilling (4-4-2)

Jaaskelainen

Steinsson – Cahill – Wheater – Robinson

Elmander/Chung-Yong Lee – Holden – Muamba – Petrov

Davies - Sturridge

 

Man Utd hjemme: 13-1-0 Målscore: 39-9

Bolton ude: 2-5-7 Målscore: 14-21


  • Bredt spil-udvalg
  • Gode odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 17. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bayern München - Arsenal: 2
2,75
Placer Bet
Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback