18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester City - Manchester United: (AH: 0,0) 2 - Tips & Spilforslag

Match center
10. november 2010 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Etihad Stadium
10. nov. 2010 kl. 01:34 (Opdateret 27. aug. 2019 kl. 16:51) 10/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (9)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 35-31-34%
Betvalue: 104,10%
Spilbar ned til odds: 2,03
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Derbydag i Manchester. For et par siden var dette hadets opgør storebror mod lillebror, men det har efterhånden udviklet sig til et sandt brag af en topkamp mellem to lokalrivaler, som kæmper om herredømmet i byen.

Dette opgør på City of Manchester Stadium er ingen undtagelse og faktisk må hjemmeholdet være svag favorit pga hjemmebanefordelen og ikke mindst Manchester Uniteds tvivlsomme præstationer på fremmed græs. Det tegner tæt, så krydset frister naturligvis, men et par faktorer får mig til at hælde mod et sats på gæsterne.

Først og fremmest har Manchester United større rutine som tophold, men Fergusons mandskab virker også stærkere som hold end det nysammensatte Manchester City. Dette kom bl.a. til udtryk i sidste sæson, hvor United sikrede sejren til allersidst i begge opgør mod lokalrivalerne.

Dernæst virker United trods et par svingende præstationer til at være på vej mod bedre tider - De Røde Djævle har vundet seks kampe i træk i alle turneringer og er faktisk ubesejret i 24 kampe træk - mens der efter tre nederlag på stribe er stor usikkerhed hos The Citizens og et tungt pres på manager Mancini, som ikke sidder roligere i sædet efter weekendens sejr over WBA.

Både krydset og 2-tallet er ganske pænt betalte i dette tætte lokalopgør, men den bedste værdi finder jeg i et mere forsigtigt sats på udeholdet, som giver indsatsen retur ved uafgjort.

Odds

Pinnacle er eneste bookmaker med odds over 3 for 2-tallet, som generelt ligger helt nede omkring 2,80. Pinnacles kryds ligger også et stykke over det generelle niveau, som er nede i 3,23.

Manchester City

Lillebror i Manchester er ved at blive stor og ser efter et par års intens oprustning ud til at kunne matche storebror, Manchester United. Især i disse storkampe ligner Manchester City et seriøst bud på et nyt top fire-mandskab – blot tre nederlag er det blevet til i de seneste 11 opgør mod de sædvanlige big four herunder to ud af to til Manchester United.

Manchester Citys problemer ligger dog snarere i kampene mod små hold, hvor de mange stjerner ser ud til at have svært ved at motivere sig, mens de nysammensatte hold også mangler rutine som et tophold og ikke mindst en stærk holdånd, som ikke opnås blot over et par sæsoner.

I weekenden fik Roberto Mancini lidt arbejdsro med 2-0-sejren over WBA efter to nederlag i ligaen og et i Europa League, men presset er stadig tungt op til denne vanvittigt vigtige kamp. Hjemme på City of Manchester Stadium har City dog generelt set stabile ud med sejre over bl.a. Liverpool og Chelsea, mens det blot er blevet til nederlag til Arsenal, som spillede 11 mod 10 i stort set hele kampen.

Trupnyt

Roberto Mancini er i angribermangel, da Mario Balotelli er i karantæne, mens Emmanuel Adebayor er stærkt tvivlsom med en forstrækning. Til gengæld kan italieneren glæde sig over, at Carlos Tevez med det samme viste sin betydning for holdet i sit comeback mod WBA.

Bud på startopstilling (4-3-3)

Silva - Tevez - Johnson

Barry - de Jong – Y. Toure

Bridge – K. Toure – Kompany – Zabaleta

Hart

Manchester United

Storebror i Manchester er stadig De Røde Djævle, men der er ingen tvivl om, at United føler presset stige, hvilket selvfølgelig ses tydeligt i den pludselig opblussede stemning op til disse derbyer, som førhen ikke har medført samme intensitet pga. det skæve styrkeforhold. Ikke mindst fordi City ikke blot er blevet stærkere, men United også er blevet en smule svagere.

Trods status som Premier Leagues eneste tilbageværende ubesejrede hold fungerer det ikke for alvor for Fergusons mandskab, som har store problemer med at sætte sig i gennem og kontrollere kampene. Det skyldes især en skrantende defensiv, hvor Nemanja Vidic og Rio Ferdinand er faldet i niveau. Samtidig mangler der kreativitet offensivt uden Wayne Rooney, da Dimitar Berbatov ikke har formået at holde niveau.

I weekenden var det nær gået galt hjemme mod Wolverhampton, men Park reddede alle tre point til United i overtiden, så De Røde Djævle nu er oppe på tre sejre i træk i ligaen. På fremmed græs kniber det til gengæld med at vinde – seneste udekamp mod Stoke blev Uniteds første sejr i sæsonens fem udekampe.

Trupnyt

Sir Alex Ferguson har store bekymringer omkring sin trup til denne kamp, hvor flere spillere er ramt af sygdom og meldes tvivlsomme. Nemanja Vidic, Patrice Evra,Jonny Evans Anderson, Federico Macheda, Michael Carrick, Darron Gibson, Paul Scholes og Dimitar Berbatov skulle alle været ramte, men spørgsmålet er, hvad der er fup og hvad der er fakta? Nani er stærkt tvivlsom, da han blev skadet i sidste uges Champions League-kamp i Tyrkiet, mens Ryan Giggs, Owen Hargreaves, Antonio Valencia og Wayne Rooney med sikkerhed er ude af kampen.  

Bud på startopstilling (4-5-1)

Berbatov

Park – Fletcher – Scholes – Carrick – Nani/Obertan

Evra – Vidic – Ferdinand – Brown

Van der Sar

 

Statistik

Indbyrdes opgør: Manchester United vandt begge opgør mod Manchester City i sidste sæson, selvom det begge gange lignede en pointdeling helt til det sidste.

Manchester City hjemme i denne sæson: 3-1-1 (7-5)

Manchester United ude i denne sæson: 1-4-0 (9-8)

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback