18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester City - Liverpool: (AH: 0,0) 2

Match center
2. juli 2020 kl. 21:15 - Fodbold, England - Premier League
Etihad Stadium    Anthony Taylor
2. jul. 2020 kl. 08:50 (Opdateret 2. jul. 2020 kl. 23:11) 02/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (17)

Premier League, runde 33

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 44-28-28%
Betvalue: 101,64%
Spilbar ned til odds: 2,57
Rigtig/forkert: 4-0
Unibet Spil nu hos Unibet
Hvis man ser bort fra, at City ikke har sikret 2. pladsen matematisk endnu, så er der kun æren på spil i aften. Men City har set sårbare ud mod de bedre modstandere hele sæsonen, og Liverpool ser sjældent ud til at tabe
Det taler for
 • Liverpool kan stille i absolut stærkeste og med væsentlig friskere ben end City. Pga. coronaen er det nok også begrænset hvor mange tømmermænd, der skal rystet ud. OG så må de have haft øje på denne kamp i hele pausen, som sæsonens sidste store kamp
 • Det bliver Citys 5. kamp (Liverpools 3.). Skader og skavanker er allerede kommet, og især er savnet af Aguero stort. Jesus har ikke imponeret post corona, og selvom han gjorde det godt mod Real i CL, så er det ikke første gang brasilianeren ikke har grebet chancen. Fernandinho er også ude, så fejlbehæftede Otamendi starter nok.
 • Liverpools presstrategi spiller godt sammen med City foretrukne opspil-strategi (se taktik-afsnittet). City er selvfølgelig ekstrem stærke på bolden, men pga. den store rotation i et presset program, så kan der komme fejl i opspillet i kampens hede, når man ikke har så meget spilletid sammen. De fejl er fatale mod Liverpool!
 • Hovedparten af Citys defensive spillere har deres styrker i det offensive. Fx Mendy og Walker. Hverken Gündugan og Rodri er kendte som hårdtslående 6'ere, men læser derimod spillet godt (bare ikke ligeså godt som Fernandinho) og er stærke på bolden. Det er meget fint, men også sårbart, når fronttrioen er så stærk, som den Liverpool stiller op med.
 • Liverpool er blevet ekstremt farlige på dødbole. Det kan Otamendi selvfølgelig hjælpe på, men det er er stadig et område, der kan give Liverpool et edge i kampen.
 • City har haft problemer mod de gode hold i denne sæson. Nederlag til Liverpool i det omvendte opgør. 2 nederlag til Man Utd (+et i ligacuppen, hvor City gik videre). Nederlag til Spurs og Wolves, og nu senest mod Chelsea
 • Oddset er stigende på Liverpool. Min forventning er, at det skyldes at folk nu tror Liverpool slapper af. Det kommer til at ske, men ikke allerede nu. Et nederlag til City vil give endnu en irriterende note til Liverpools triumf (udover manglende tilskuer og man vandt uden at spille).
Hold øje med
 • Målt på xG er City sæsonens bedste hold. Det kan dog skyldes, at City i langt flere kampe har skulle jagte mål og at de som regel fortsætter jagten på storsejre. Liverpool har som regel været foran, og så kontrolleret kampen hjem derfra.
 • Klopp har annonceret stor rotation efter mesterskabet er sikret. Men med en pause på 8 dage, forventer jeg 100% at rotationen først begynder fra og med Aston Villa-kampen om tre dages tid
 • Iført en sølvpapirshat kan man måske tro, at Klopp stiller et B-hold. For så er det jo ingen skam at tabe...
 • Ukendte skader har spillet mig et puds hidtil. Fx var Robertson og Salah ude mod Everton, og især førstnævntes fravær havde enorm betydning.
 • Pep er unikt taktisk talent. Han har nok udtænkt brister i Liverpools strategi . Fx kan han måske udnytte det store rum bag Liverpools backs?
 • Uafgjort er mere sandsynligt end normalt - selvom markedet forventer mange mål. For med et X taber ingen ansigt
Oddsmarked

Oddset er steget. Lige nu er det dog kun kambi, der indeholder værdi af dem med licens. Det kan dog komme tættere på kampstart når TBP'en øges. Eller hvis markedet fortsætter med at tilgodese City

Pres-Taktik

Liverpool forsøger i deres høje presspil at lukke ned for backs og kanter, så modstanderen spiller op centralt. Her har Liverpool tre meget mobile midtbanespillere klar til at erobre bolden.

City ønsker selvfølgelig at spille bolden op, hvilket derfor passer Liverpool glimrende. Dog er det ikke fordi City absolut vil frem via det centrale område. Faktisk er Pep's yndlings område de offensive halvrum, men vejen dertil kan sagtens gå over kanterne, hvor Mendy og Walker er stærke offensivt. Og så har City måske verdens bedste midtbanespiller i De Bruyne. Men som sagt, har der været stor rotation hos City hele sæsonen, og nu ligner det, at det bliver Rodri og Gündugan som 6'ere, og det er jeg ikke vildt imponeret af. 

Citys høje pres har til formål, at få modstanderen til at sparke langt, da de har arbejdet meget i at erobre andenbolde. Det har før virket rigitg godt, men problemet er, at mange modstandere i denne sæson er blevet så god til at spille bolden frem. Det er et klassisk problem, at selvom City ikke indkasserer mange chancer, er der en tendens til, at når de gør, så er det store chancer. Liverpool har evnerne til at overspille presset, men kan også sagtens spille bolden direkte, hvor Bobby Firminos løb har været outstanding hele sæsonen. Hans bevægelighed gør ham utrolig svær at håndtere for modstanderens forsvar og nem at finde for medspillerne.

Det kan være jeg lyder som Liverpool-fan. Det er jeg ikke. Jeg mener bare, at mesterskabet er fuldt fortjent - og at Liverpool har gode chancer ved at sætte et fint punktum for sæsonen her

Manchester City 4-2-3-1

Ederson - Mandy, Laporte, Otamendi, Walker - Rodri, Gündogan - Sterling, De Bruyne, B. Silva - Jesus

Fravær: Aguero, Fernandinho (karantæne). Tvivlsom: Garcia

Liverpool 4-3-3

Alisson - Robertson, Van Dijk, Gomez, Alexander-Arnold - Wijnaldum, Fabinho, Henderson - Mane, Firmino, Salah

Fravær: Matip. Tvivlsom: Shaqiri, Milner

Kilder

ffs, premierinjuries, whoscored, soccerway

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback