18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester City - Leeds United: (AH: +0,5) 2

Match center
10. april 2021 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
Etihad Stadium    Andre Marriner
6. apr. 2021 kl. 15:48 (Opdateret 10. apr. 2021 kl. 15:30) 06/04
424
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)

Man. City møder Leeds på Etihad Stadium. En kamp, som jeg tror bliver tættere, end hvad bookmakerne har spået, og en kamp, som jeg godt kunne se Leeds få point i.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 74-0-26%
Betvalue: 106,60%
Spilbar ned til odds: 3,85
Rigtig/forkert: 1-2
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Man. City har et hårdt program for tiden, og spiller d.06/04 imod Dortmund, 4 dage efter venter Leeds d.10/04 og så har de Dortmund igen d.14/04 og Chelsea i FA cup semifinalen d. 17/04. Derfor tror jeg, at denne kamp mod Leeds bliver laveste prioritet, og jeg kunne sagtens forestille mig en fuld rotation hos hjemmeholdet.
 • Leeds har brug for point, hvis de vil avancere i tabellen, og jeg tror man er meget tilfreds, hvis man kan få et point med hjem fra Etihad. Jeg tror derfor de vil gribe chancen, og forsøge at drille City, som i min, og de fleste andres optik, allerede er mestre, og måske har fokus på andre turneringer i de kommende uger. (Man. City har også en EFL cup final d. 25/04 mod Tottenham)
 • Offensivt har Leeds super mange gode individualister, og folk som Raphinha, Harrison og Bamford kan gøre ondt på alle hold i PL, også selv et stærkt forsvar som det Man. City kører med. Derfor tror jeg nok Leeds skal komme til chancer. Leeds er det hold i PL der har det 5. højeste xGF, og de har da også scoret 47 mål på 30 kampe, hvilket er rigtig fornuftigt.
 • Over de seneste 7 kampe, så synes jeg, at Leeds begynder, at se stærkere ud rent defensivt. Ift. xGA så har de i de 7 kampe et snit på 1,14 hvilket er betydeligt under deres snit på 1,63. Forklaringen skal måske findes i, at Leeds er ved at finde en balance i det risikobetonet spil, som i første halvdel af sæson gav nogle voldsomme cifre.
 • I forlængelse af det foregående punk, kan man kigge på de første 15 kampe Leeds spillede hvor de lukkede 30 mål ind i, og de seneste 15 kampe har de lukket 18 mål ind.
Hold øje med
 • Man. City har en enorm stærk trup, og i sidste runde mod Leicester, som ligger nr.4 roterede man også meget i start 11'eren, med det resultat, at man vandt 2-0, og var klart bedst, på alle parameter.
 • Leeds har en rigtig offensiv tilgang, og det kan Man. City om nogen straffe. Hvis Leeds spiller for naivt, så kommer det til at give chancer til Man. City, og det er sjældent en god idé at give dem muligheder, for selvom det er reserverne de måske benytter, så har de høj klasse.
 • Defensivt, så kan jeg godt være nervøs for Leeds til dette opgør. De spille, som sagt, med høj risiko, og det er det hold der har det næst højeste xGA i PL. Hvis Leeds skal have point i dette opgør, så kræver det en yderst disciplineret indsats.
 • Man. City har stor tro på tingene, og selvtilliden må være i top, så de ridder på en bølge, og tingene fungere bare for dem, og man kan se hvordan allerede spiller på den samme måde, så de er kæmpe favoritter til dette opgør, og hvis de spiller op til deres bedste, så får Leeds det også mere end svært.
 • De spillere der er i udkanten af truppen får deres chance for at bevise sig selv i dette opgør, og jeg kunne godt frygte, at der var nogen der vil benytte den mulighed til at finde deres a-game frem i dette opgør. En mand som Aguero kunne sagtens gøre det onde ved Leeds, og vise interesserede bejlere, at han sill got it.
Oddsmarked

Oddset på at Leeds får point startede i de 4,20-4,40 og står nu i 4,10 hos unibet, jeg har valgt at gå efter Leeds får point, men hvis man vil være lidt mere forsigte, og selvfølgelig kan følge mine pointer, så kan man spille Leeds +1,5 til odds 2,16 i skrivende stund hos Nordicbet, som jeg også synes kunne være interessant. 

Et stort spørgsmålstegn er start 11'eren, så man kan eventuelt vente med at sætte sit kryds til at man har fået flere nyheder eller informationer om, hvad Pep tænker ift. denne kamp, men jeg vælger at være tideligt ude her. 

Holdene: 

Man. City:

Der er længe til kampstart, så det er svært at spå om start 11'erne, og der er også en stor ubekendt i, hvad Man. City vil komme med. Umiddelbart tror jeg ikke vi får spillere som De Bruyne (32 kampe), Rodri (42 kampe), Bernardo Silva (35 kampe), Gundogan (34 kampe), Sterling (39 kampe) og måske heller ikke Ruben Dias (39 kampe) og Cancelo (34 kampe) som alle har spillet utroligt mange kampe i denne sæson.
Dok kommer Man. City til at kunne bryste sig at et rigtig godt hold, og jeg kunne godt forestille mig en start 11'er hvor der bliver roteret, mit bud på en start 11'er er herunder.

Ederson - Dias, Laporte, Aké - Walker, Fernandinho, Bernardo Silva, Fernandinho, Mendy - Torres, Aguero, Jeses.

Leeds: 

Her er alle mand klar, og de har fået Koch og Rodrigo i spil igen efter de har været ude med skader, så gæsterne råder over et rigtig stærkt mandskab, som også kan ændre undervejs i kampen.
Jeg tror Leeds vil stille i en 4-1-4-1 ligesom de har gjort på det seneste, og det var også den formation, som de fik et 1-1 mod Man. City i deres seneste indbyrdes opgør. 

Og jeg tror også Leeds vil stille med stort set samme folk, som i sidste runde vandt 2-1 over Sheffield, og i forrige runde vandt 2-1 over Fulham. 

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback