Annonce

Manchester City - Arsenal: 2

Match center
5. november 2017 kl. 15:15 - Fodbold, England - Premier League
Etihad Stadium    Michael Oliver
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 64-21-15%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 6,67
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Okay, jeg indrømmer, det her er et langskud, for Arsenal bliver med al overvejende sandsynlighed massakreret af Manchester Citys hyperaggressive og dødbringende offensiv. Men! Jeg synes, at odds 7 er for højt, når man tager i betragtning, at Arsenal faktisk har et godt tag på City i de senere år. Hvis man er mere forsigtig anlagt, kan odds 2,95 på X2 også prøves. 

Det taler for spillet:

Arsenal har ifølge Whoscored.com vundet 3 af de seneste 6 kampe mod Manchester City, ligesom The Gunners er ubesejrede i 9 af deres seneste 10 opgør (alle turneringer).

Faktisk har Arsenal blot tabt 1 kamp af de sidste 6. De resterende to endte uafgjort.

Mange har allerede afskrevet Arsenal i kampen om mesterskabet, selvom de ikke er længere væk end 9 points fra førstepladsen. En (chokerende) sejr mod den største favorit til at vinde Premier League vil bestemt bringe The Gunners tilbage i kampen.

Wengers mandskab er i god form lige nu. Det er blot blevet til ét nederlag i de seneste 13 kampe. Og Arsenal har vundet 4 af de sidste 5 PL-kampe.

Det skal du være opmærksom på:

Manchester City topper Premier League og er ubesejrede i 16 kampe (alle turneringer). De har vundet 9 ud af 10 PL-kampe. Allerede nu er City oppe på 35 mål i ligaen.

City er blevet markant forbedret som enhed siden sidste sæson. Derfor er der en risiko for, at vi ikke rigtig kan bruge tidligere kampe til at sammenligne med, da konceptet, taktikken og spillermaterialet er blevet finjusteret og nu fungerer upåklageligt.

Vi skal ikke længere tilbage end to kampe for at finde den seneste svipser fra Arsenal. Her tabte man 1-2 til Watford.

Arsenal er kendt for at være en relativ ustabil størrelse i kampene mod topholdene. Tidligere har det medført store nederlag. Endnu et kan sagtens falde her. 

Siden 2014/15-sæsonen har Arsenal blot vundet 1 kamp på udebane mod 'the big six'. Det var dog mod netop City.

Trupnyt:

City er stadig uden Kompany og Mendy.


Arsenal er måske uden Kolasinac, mens Mustafi, Chambers, Welbeck og Ospina alle er ude af opgøret.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback