18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Mainz 05 - Hoffenheim: 2

Match center
30. maj 2020 kl. 15:30 - Fodbold, Tyskland - 1. Bundesliga
Opel Arena    Sascha Stegemann
30. maj. 2020 kl. 14:08 (Opdateret 30. maj. 2020 kl. 17:23) 30/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

Bundesligaen, runde 29

Chance (1-X-2): 35-25-40%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 0-1
Bethard Spil nu hos Bethard
Der er lagt op til en rigtig målbasker i Mainz, når de to sydtyske klubber tørner sammen i eftermiddag. Undertegnet reagerer på en markedsstigning på udeholdet, som nu er noget op i et attraktivt lejde, hvor kvaliteten i de to trupper skaber værdien.
Det taler for
 • Hoffenheim gav @2,4 hjemme imod Köln i sidste runde, hvor de viste, at deres spillertrup indeholder væsentligt mere kvalitet. Så med tanke på at Köln blot gav 1,85 hjemme imod Mainz i første kamp efter genopstarten, så virker denne pris på Hoffenheim-udesejr klart i den høje ende.
 • I forrige kamp lukkede man op for Kölns systematiske forsvar ved at give spillerne frihed til at rotere og drive ud af deres positioner, hvor en Baumgartner i en fri rolle på den sidste tredjedel blev målafgørende. De står overfor en anderledes udfordring i dag, men kan måske sætte gang i en længe ventet sejrsstime.
 • Hoffenheims offensiv har set lovende ud her efter Corona-pausen og i sidste runde gav det endelig potte med en velfortjent sejr. Deres tre kampe har givet xG-stats på henholdsvis 2.51 v Hertha BSC, 2.62 v Paderborn og 0.9 v Köln (skyldes primært at de hurtigt fik bragt sig foran og var skarpe på deres chancer tidligt i kampen).
 • I sommeren hentede man målslugeren Munas Dabbur fra Sevilla, og han er begyndt at røre på sig, og det første ligamål må være lige om hjørnet (stor hovedstødschance i sidste kamp). Med spillere som Baumgartner, Skov og Bruun Larsen/Bebou i linjen bag sig, så har de fint med firepower og kreativitet til at åbne op for et skrøbeligt Mainz-forsvar.
 • Hjemmebanefordelen er mindsket gevaldigt pga. de nye Corona-tilpassede-forudsætninger. Det forventes, at sandsynligheden formindskes gennemsnitligt med 10% pga. fansenes fravær.
 • Mainz er stadig foruden deres faste keeper, Robin Zentner, og hans erstatning, unge Florian Müller, har ikke rigtig fundet niveauet endnu og lukker i gennemsnittet 3 mål ind pr. kamp i denne sæson.
Hold øje med
 • Mainz har generelt et godt tag på Hoffenheim, hvor de i det omvendte opgør slog dem 1-5 på udebane. Hoffenheim lukkede dog helt nede i 1,73, og deres trup ser stærkere ud offensivt, men svagere ud defensivt til dette opgør. Mainz kommer til at være rigtig farlige i deres kontrastød, og det høje pres kan blive for meget for et Hoffenheim-hold som er en smule usikre med bolden.
 • Anfører Benjamin Hübner sidder ude til dagens kamp, og det må alt andet lige være en svækkelse for dem, selvom at Nordveit eller Bičakčić på papiret skulle kunne dække fint ind. Det bliver højest sandsynligt med Bičakčić fra start, som har sine svagheder i pasningsspillet og kostede et mål imod Paderborn.
 • Grillitsch er tvivlsom til opgøret. Han har 47% through pass completions (tpc), hvilket er det tredje bedste i ligaen. Han hjælper ofte forsvaret ved at trække ned imellem de to centerbacks eller f.eks. ud på højre side af de to centerbacks, hvor så Kadeřábek trækker op langs højre kanten, og Skov søger ind i banen. Kan de finde en fornuftig afløser, hvis han er ude? Sebastian Rudy med 35% tpc?
 • Mainz begynder at blive presset i bunden og har nu kun ét point ned til Düsseldorf på den uønskede nedrykningsplayoff-placering. De må være topmotiveret efter at hive en sejr hjem, men Hoffenheim lugter også en EL-placering og har ligeledes noget at spille for.
Oddsmarked

En toneangivende ulicenseret står i @2,62.

Startopstillingerne offentliggøres inden for de næste 30 minutter.

Kilder

Klubbernes hjemmesider, kicker.de, oddsportal.com, wyscout.com, totalfootballanalysis.com, whoscored.com

 • MobilePay indbetalinger
 • Overskuelig hjemmeside
 • Hurtig support

Kommentarer

Feedback