18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lyngby - Vejle Boldklub: over 4,5 kort

Match center
6. april 2021 kl. 18:30 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Lyngby Stadion    Sandi Putros
5. apr. 2021 kl. 15:39 (Opdateret 6. apr. 2021 kl. 21:02) 05/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)

Vi har i den første runde af nedrykningsspillet et super spændende opgør mellem Lyngby og Vejle, hvor jeg tror der bliver smæk for skilling, som jeg tror Sandi Putros vil stoppe med en masse kort.

Chance: 54%
Betvalue: 104,22%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Sandi Putros er manden der skal lede opgøret, og han har på 12 kampe, givet 48 gule kort og 2 røde kort, hvilket giver et snit på 4,16 kort pr. kamp.
 • Lyngby har i deres 22 kampe fået 50 kort (47 gule og 3 røde), hvilket gør dem til det 4.mest "bisse" hold i superligaen, og de har også flere kandidater der kunne få et kort i dette opgør, hvor jeg især tænker på Rømer, Kornvig, Mathias Rasmussen og Gammelby (hvis han starter).
 • Vejle på den anden side er nr.2 på "bisse"-listen og har i deres første 22 kampe fået 52 kort (51 gule og 1 rødt). Her ser jeg også flere kandidater, hvor især Sousa, Mucolli og Ezatolahi, som gode kandidater.
 • I et rigtigt bundopgør, tror jeg også der vil være masser nerver, og især Vejle, tror jeg, kommer til at kæmpe med for at forsvarer i hvert fald det ene point. Det kan give en masse dueller, og hårdt spil fra gæsterne, som kan få os over de 4,5 kort.
 • Lyngby har været rigtig godt spillende og fået 12 point over de sidste 5 kampe, og det er noget flot fodbold de praktisere, men også med en høj risiko, hvor Vejle måske kan fange dem i omstillinger, som Lyngby vil blive nød til at bremse med et prof. frispark der giver et kort, og ydermere så kan det offensive udtryk Lyngby har, også betyde at Vejle bliver nød til at spille fysisk hårdt.
 • De seneste to indbyrdes opgør er endt med 5 kort, og kigger man på det seneste opgør som Lyngby havde i bunden så endte kampen med 6 kort, og jeg kunne godt forestille mig noget ala det vi så mod AC Horsens ift. kampbilledet.
Hold øje med
 • I sådan et bundopgør, som vi har her, kan det også sagtens blive en låst forestilling, med meget lidt etableret spil, hvor der vil blive meget lidt sammenhængende spil, og det kan gøre det svært at vi kommer over de 4,5 kort.
 • Vejle er uden Juhani Ojala, og han ville ellers have været en god kortkandidat i dette opgør, og det er selvfølgelig en bet, at han ikke er med i dette opgør til at trække et kort.
 • Lyngby er det hold i Superligaen der laver 3. færrest tacklinger med en total på 317, og det kan være et problem, hvis de ikke får gået i duellerne, som er en af de ting som kan give kort, og generelt så ser jeg ikke Lyngby, som et hold der laver vilde tacklinger som kan give kort.
 • Vejle kan leve med et point, og hvis de stiller sig lavt, og lader Lyngby være på bolden, så kan det blive meget spil til et mål, hvor der ikke kommer så mange situationer der kan kaste kort af sig.
Oddsmarked

Jeg har også kigger på Vejle til at få over de 2,5 kort som står i 2,15 hos Nordicbet, som jeg også synes var interessant til dette opgør, men jeg har valgt denne variant med over de 4,5 kort. 

Lyngby var interessant, men oddset på hjemmeholdet er faldet ned i de 2,05ish, og derfor har jeg kigget andre steder i dette opgør, men har Lyngby som favorit til dette opgør, og hvis Faghir er ude til dette opgør, så kunne det blot gøre chancerne for Lyngby sejr, endnu større.

Holdene:

Lyngby:
Hos hjemmeholdet er Pascal Gregor (reserve 10 kampe) ude med karantæne, og derudover har de en skade til Hamalainen (fast mand 13 kampe)

Jeg tror de vil starte i samme formation som før landskampspausen, hvor jeg dog er i tvivl om Greko får genvalg, eller om de vil benytte et andet alternativ til den offensive afdeling. 
Kornvig er også tilbage for Lyngby så jeg regner med at han træder ind i start 11'eren

Vejle:
Her er Juhani Ojala (fast mand 17 kampe 1 mål) ude med karantæne, og derudover er Gundelund ude (reserve 8 kampe) og Faghir (fast mand 22 kampe 5 mål) blev skadet under landskampspausen, og er tvivlsom til dette opgør.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback