18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
12. april 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Lyngby Stadion    Morten Krogh
12. apr. 2021 kl. 13:57 (Opdateret 12. apr. 2021 kl. 20:56) 12/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 34-28-38%
Betvalue: 105,40%
Spilbar ned til odds: 2,94
Rigtig/forkert: 2-2
888sport Spil nu hos 888sport
Det taler for
 • Lyngby er blevet lidt presset af Vejles sejr over OB i denne runde, og derfor er de lidt presset da de ikke har forfærdeligt mange kampe at hente det eftersleb de har. P.t er afstanden op til redning 7 point, og det gab, skal Lyngby ud og mindske ved at jagte, det er der de er bedst i min optik.
 • Offensivt så er jeg ikke så imponeret over AaB, og kigger man på deres xGF så ligger den på 1,17 i snit, og især har de på angriber posten, ikke rigtig fundet en goalgetter. Så jeg tror også Lyngby har det fint med at skulle stå overfor AaB, da Lyngbys bagkæde i forvejen er godt spillende.
 • Lyngby har defensivt gjort det super imponerende i de seneste kampe, hvor de blot har tilladt 6 mål i de seneste 6 kampe (3 af målene faldt mod FCN, hvor man i slutningen af opgøret tillod 2 scoringer og var en mand i undertal).
 • Kampbilledet bliver forhåbentligt noget andet, end det vi fik i den sidste Lyngby kamp, hvor Vejle stillede sig meget lav, og hvor kampen aldrig rigtig blev åbnet op. I dette opgør tror jeg AaB vil mere offensivt end eksemplet med Vejle, og det kan give muligheder for Lyngby, som har masser af fart oppe foran.
 • Lyngby har så meget kvalitet offensivt, og med Emil Nielsen som er varm for tiden, så skal de nok komme til muligheder mod AaB. Emil Nielsen var ude i sidste opgør mod Vejle, men han er med i truppen til dagens kamp, og han har i de seneste 4 kampe scoret 3 kasser, og jeg tror hans fart, og ihærdighed kan gøre ondt på en lidt tung AaB bagkæde.
Hold øje med
 • AaB har fået lidt tur i den igen, og er på 3 sejre over de seneste 4 kampe. AaB spillede også en fin kamp mod SønderjyskE i sidste runde, hvor de fortjent vandt 3-2, og hvis de tager det spil med ind til dette opgør, så tror jeg de kan gøre livet svært for Lyngby.
 • AaBs selvforståelse er helt sikkert til en placering i top 6, og når det ikke lykkedes, så må de nøjes med det næstbedste, og det kan være en play-off kamp om en EL-plads, og det tror jeg helt sikkert de vil jagte, og hvis de vil sikrer sig 7.pladsen, så vil 3 point i dette opgør give dem et 5 points forspring til OB, og den mulighed tror jeg de vil jagte, så Lyngby får intet foræreret.
 • Lyngby skal passe på med at spiller med for høj risiko i dette opgør, for AaB har nogle gode kreative folk i offensiven som kan gøre ondt på Lyngby. Kusk, Fossum og Samuelsen, som nok er de 3 forreste, kan godt udnytte pladsen, hvis Lyngby angriber for naivt, og samtidig er Ferreira en dygtig mand for AaB på midten, som bryder mange bolde, som de kan omsætte til omstillinger.
 • AaB har et godt tag på Lyngby og har ikke tabt i deres seneste 3 indbyrdes opgør. Det seneste opgør var d.13 december, hvor Lyngby tabte 3-2. Lyngby havde bolden meget, men AaB var kyniske, og hvis Lyngby skal have 3 point i dette kræver det en toppræstation, hvor man også er kyniske defensivt, for ellers bliver det en svær kamp, hvis 2 mål ikke er nok til sejr.
Oddsmarked

Lyngby sejr startede i odds 2,65 de fleste steder, men er så sidenhen løbet op i de nu 3,10 hos 888sport, som jeg ikke har kunne holde mine fingre fra. 

Lyngby kan som nævnt ovenover, ikke rigtig bruge et X til det store, så jeg kunne også godt forestille mig en målrig kamp, som gik over linje til odds 1,95 hos bet365

Holdene:

Lyngby:
Hjemmeholdet har Gregor (reserve 10 kampe) til rådighed igen, efter han har været ude med karantæne, og derudover er Emil Nielsen med igen, efter han ikke var med mod Vejle, og han kan blive en vigtig mand i dette opgør.
På skadeslisten er Hamalaine (fast mand 13 kampe) fortsat ude med en skade.

Lyngby Boldklub (4-3-3): Mikkelsen - Fosgaard, Enghardt, Tshiembe, Crone - Kornvig, Rømer, Hebo - Gammelby, Torp, Nielsen

Er i tvivl om Nielsen stiller fra start eller om det bliver Kaastrup.

AaB:
Gæsterne kan stadig ikke bruge deres to store profiler i Hiljemark og Lucas Andersen, som er skadet, men derudover har de ikke nogle nye folk ude, eller nogen der sidder ude med karantæne. Det giver følgende start 11'er:

AaB (3-4-3): Rinne - Ross, Thelander, Granli - Pallesen, Christensen, Ferreira, Ahlmann - Kusk, Fossum, Samuelsen

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback