18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Liverpool - Napoli: x (1-0)

Match center
27. november 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Anfield    Carlos Del Cerro
27. nov. 2019 kl. 14:06 (Opdateret 27. nov. 2019 kl. 22:55) 27/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (6)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 43-26-31%
Betvalue: 106,60%
Spilbar ned til odds: 3,85
Rigtig/forkert: 1-1
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

Liverpool sikrer puljesejren på Anfield

Kyniske Liverpool kan sikre avancement og puljesejren i Champions League allerede i aften på sin stærke hjemmebane ved at vinde over formsvage Napoli. Spillet her går på en sejr på præcis 1 overskydende mål til hjemmeholdet, som efterhånden er blevet specialister i at hive det nødvendige resultat.

Det taler for:

 • På trods af en del "held i sprøjten" i denne sæson har Liverpool været i stand til på enestående vis, at "grinde" sine sejre hjem i alle turneringer, hvor eneste nederlag hidtil var i udekampen imod netop italienerne fra Napoli. Det virker til at Klopp er dygtig til at skrue op for sit sit holds tempo og angrebsiver, når det er allermest tiltrænkt. Så heldet må siges at være et resultat/ledsaget af klasse, som kendetegner et ægte tophold.
 • Liverpool vandt hjemme med præcis 1 mål over Salzburg (4-3) og Genk (2-1) i Champions League - og med 2-1 ude over Crystal Palace senest i Premier League, hvor man var heldige men alligevel havde evnen til at score lige efter at man havde indkasseret, i slutfasen. Det samme var tilfældet hjemme imod Tottenham ligesom ude imod Aston Villa, hvor man trykkede på i et vanvittigt højt gear, indtil man fik de nødvendige mål. Kampene imod Leicester og Sheffield United udmøntede sig også således.
 • Liverpool har de bedste resultater i verden i år men har i denne sæson økonomiseret med kræfterne således de er 100 % klar til deres store mål om at vinde Premier League, men dette har ikke fået dem til at nedprioritere Champions League, bortset fra en lettere svækket opstilling i den seneste hjemmekamp imod Genk. Imod Napoli er der dog ikke råd til ikke at sikre sig sejren, idet man kan sætte det hele overstyr i den sidste udekamp imod Salzburg, hvis ikke kampen vindes i aften. Man kan sikre sig en betydningsløs kamp i sidste spillerunde med en sejr, hvilket vil være yderst kærkomment i den hårde december måneds Premier League turnering.
 • Napoli kommer med problemer fra den hjemlige turnering men viste klassen ved at få 4 points imod Salzburg; de har haft vanskeligt ved at vinde i Serie A men har kun tabt 3 kampe i turneringen, hvilket viser en vis stabilitet, trods de lidt haltende resultater og spil. De mangler 2 offensive profiler i Milik og Insigne i aften pga skader men kan stille med andre offensive esser i angrebet såsom fx Mertens, Callejon, Llorente og Hirving Lozano. Deres fokus vil dog nok primært være på defensiven og hurtige kontraangreb, idet et uafgjort resultat er godt for dem i deres bestræbelser på avancement, med tanke på sidste rundes hjemmekamp imod Genk.
 • I sidste sæson vandt Liverpool 1-0 hjemme over netop Napoli i den afgørende puljekamp og sikrede avancementet. Dette resultat er lige så oplagt i aften. 2-1, 3-2 eller 4-3 (osv) er andre mulige gevinstgivende udfald for spillet her.
 • Alle Napolis nederlag hidtil i sæsonen i ligaen har været med præcis 1 mål og de er ubesejrede i Champions League hidtil.
 • Liverpool må undvære Matip i centerforsvaret, hvor kroaten Lovren formentlig fortsætter vikariatet - og selvom der i øjeblikket er tvivl om profilen Mo Salah´s ankel, har Klopp alligevel udtalt, at den vigtige angriber er 100% fit.

Hold øje med: 

 • På sine bedste dage bør Liverpool, som er ekstraordinært hjemmestærke, have klassen til at kunne vinde opgøret med flere overskydende mål, ligesom Napoli på en god dag også vil kunne få point med fra Anfield - og spil på en sejr på præcis 1 mål til den ene side, er i sagens natur aldrig sikkert.
 • Napoli vil nok satse hele butikken sent i kampen for at få point med hjem hvis de er bagud og dermed overlade plads til Liverpools hurtige trio i front.
 • Napolis spillestil under Carlo Ancelotti har kastet 2 hjemmesejre af sig over netop Liverpool. Carlo skiftede fra Sarri´s succesrige 4-3-3 til sin foretrukne 4-4-2 formation, som han har anvendt klart det meste af tiden. I sin biografi udtrykker han, at han mener, at denne formation er den bedste i defensiven. Han sørger for at holde kæderne tætte og sætte pres på boldholderen, hvor det måske, som i den første indbyrdes kamp i Napoli i denne sæson, lykkedes at vinde bolden højt på modstanderens halvdel, hvilket førte til mål. Ancelotti har været dygtig til at tweake sine taktikker til kampene imod Liverpool. Man kan læse en dybdegående analyse af disse kampe på fx www.totalfootbalanalysis.com
 • Savnet af arbejdsomme og farlige Insigne, som har bidraget mest i sæsonen med mål/assists og har været stærk imod Liverpool, kan blive svært for Napoli i offensiven, selvom Hirving Lozano kan vise sig som en fuldgod erstatning.
 • Måske vil Napoli ligefrem jagte en sejr på Anfield, så de selv kan afgøre om de skal slutte som puljevinder i sidste runde.
 • Undertegnede har ikke set Napoli spille ret meget i år og tager forbehold herfor i analysen

Forventede startopstillinger: 

Liverpool (ifølge : 4-3-3 - Alisson, Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson - Wijnaldum, Fabinho, Henderson - Salah, Firmino, Mané

Napoli (ifølge Corriere Dello Sport): 4-4-2 - Meret, Maksimovic, Koulibaly, Manolas, Mario Rui - Zielinski, Elmas, Allan, Callejon - Mertens, Lozano

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback