Annonce

Liverpool - Manchester City: Over 3,5 mål

Match center
14. januar 2018 kl. 17:00 - Fodbold, England - Premier League
Anfield    Andre Marriner
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Kommentarer (24)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 44-56%
Betvalue: 104,72%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport
Begge hold spiller med højt tempo, og det kan medføre mange chancer i begge ender. Liverpool har solgt Coutinho som normalt er medvirkende til mange mål, men med to høje forsvarskæder mod lynhurtige angribere på begge sider, kan vi få målfest.

Det taler for spillet: 

 • Begge hold spiller med en meget høj bagkæde, og det bør give chancer, da begge samtidig spiller lynhurtigt og har kvikke spillere i front.
 • Begge hold spiller normalt med et enormt højt tempo, og det betyder flere muligheder for at skabe chancer i begge ender af banen.
 • Liverpool har fået Lallana tilbage som kreativ og dynamisk midtbane. Han kan bryde Citys kæder og skabe chancer i Coutinhos fravær.
 • Citys forsvarsgeneral Kompany er tvivlsom til kampen med skade, og hans afløsere Mangala og Stones laver ofte store fejl.
 • Det er de to mest målscorende hold der træder på banen, og begge er i stand til at skabe chancer både som hold eller qua individuelle kvaliteter.
 • Deres seneste indbyrdes opgør endte 5-0, om end det var præget af et rødt kort. Inden udvisningen var der dog tempo og chancer i begge ender.
 • 4 af Liverpools 6 opgør mod top 6 denne sæson er gået over linjen. Det er særligt kampene mod højtpressende hold der udløser mål.

Det skal du være opmærksom på: 

 • Liverpool har solgt deres kreative stjerne Coutinho, som har bidraget med 7 scoringer og 6 assist i blot 14 ligakampe.
 • Begge de indbyrdes opgør sidste sæson gik under linjen.
 • Liverpool har indkøbt Southamptons forsvarsspiller Van Dijk, og det kan give noget stabilitet til et ellers skrøbeligt forsvar.
 • Her er tale om en topkamp, og det kan let blive en mere taktisk og forsigtig affære end man er vandt til.
 • Det er desuden et rivalopgør mellem to byer der ikke kan lide hinanden, og det kan medføre en hårdspillet kamp, med fokus på fight.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet overser/fejlvurderer. 

Oddset:

Også værdi: Samme odds hos Unibet og Leovegas, og 2,33 hos Jetbull er ligeledes nok til værdi, hvilket også er tilfældet for de 2,30 Betfair Sportsbook tilbyder.

   

Oddsudvikling: 888Sport åbnede i 2,28, men er siden steget til nuværende 2,38. Stigningen kom dog inden salget af Liverpool-stjernen Coutinho. Hvis markedet skal reagere på den nyhed, kan oddset komme til at stige yderligere.

Markedsoverblik: Toneangivende, licensløs bookmaker har 2,32 efter at være åbnet i 2,43. Det er dog interessant at det største fald i odds her skete kort efter at nyheden om salget af Coutinho blev offentlig.

Trupnyt:

Liverpool:

Den største nyhed for Liverpool er at man netop har solgt stjernen Coutinho, der er et stort bidrag i deres offensiv. Med Adam Lallana tilbage efter langvarig skade, som er mere direkte og dynamisk i sit spil fra midtbanen, er jeg ikke sikker på at fraværet af Coutinho kommer til at have den store betydning i netop dette opgør.

Derudover er det positivt for Liverpool, at man til forsvaret har købt Van Dijk, der fik debut i FA Cuppen mod Everton, hvor han flot scorede det afgørende mål i derbyet. Han kan bringe mere stabilitet og ro til et ellers ofte svagt udseende Liverpool-forsvar.

Af andre fravær bør det nævnes at anfører Henderson (midtbane, fast) er ude med en skade, og har været ude siden 22/12. Derudover har topscorer Salah været plaget af en småskade som holdt ham ude senest, men han burde blive klar til opgøret her.

Manchester City:

For City er den største bekymring at forsvarsgeneral og anfører Kompany er tvivlsom med en skade. Han har generelt været meget skadesplaget, så man er efterhånden vant til at han er ude, men reserverne Mangala og Stones holder meget tvivlsomt niveau.

Senest fik Stones (der netop er vendt tilbage fra skade) chancen i FA Cuppen mod Burnley, hvor han kvitterede med at lave en kæmpefejl der forærede Burnley føreingen.

Udover Kompany må man undvære angrebsreserven Jesus, hvilket primært svækker bænken, for med topscorer Aguero i hopla er det tvivlsomt om brasilianeren kunne have fundet vej til startopstillingen.

Forventet startopstilling:

Liverpool:

Mignolet – Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson – Milner, Can, Lallana – Salah, Firmino, Mane

Manchester City:

Ederson – Walker, Stones, Otamendi, Delph – Fernandinho – Sterling, De Bruyne, Silva, Sane - Aguero

Kilder: soccerway.com, holdnyt.dk, oddsportal.com, premierinjuries.com, whoscored.com, mcfcwatch.com

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback