Annonce

Liverpool - Manchester City: 1

Match center
31. december 2016 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
Anfield    Craig Pawson
2. maj. 2018 kl. 16:19 02/05

Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 42-27-31%
Betvalue: 100,80%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport
Hjemmeholdet har historikken og formen på sin side i dette topbrag der slutter året i Premier League. City har en frisk Agüero tilbage, men The Reds har sæsonen igennem været gode i starten, og et tidligt mål kan hjælpe dem til sejr.

Derfor skal du spille den: 

 • Liverpool er i bedre form end Manchester City for tiden, og de har pt. ikke tabt i 16 kampe i streg (i alle turneringer). 
 • Manchester City virker spillemæssigt et stykke fra det niveau, vi har set tidligere i sæsonen, og de blev pillet fra hinanden imod Leicester for 3 uger siden. 
 • Liverpool er enormt hurtigt ude af boksen i denne sæson, og de har scoret først i 15 ud af 18 PL-kampe - det kan blive afgørende i dette opgør.*
 • Omvendt har City lukket først ind i 6 af de seneste 12 PL-opgør, hvilket måske vidner om et hold, der har brug for tid til at arbejde sig ind i kampene.
 • John Stones, der er fast mand ved siden af Otamendi i midterforsvaret, er skadet - hans erstatning, Kolarov, er (formentlig) en svækkelse. 
 • Manager Jürgen Klopp er én af de få, der har vundet flere end to gange over Guardiola, så han ved, hvordan han skal sætte holdet op.
 • Manchester City har det generelt ikke godt på Anfield - således har de ikke vundet dér i de seneste 15 opgør. 

Det skal du være opmærksom på:  

 • City-topscorer Sergio Aguero, der har siddet ude med karantæne det meste af december, er tilbage igen og bør have friske ben. 
 • Kolarov er på papiret en svækkelse, men Stones har faktisk lavet mange fejl på det seneste, så måske er det en "blessing in disguise" for City's forsvar.
 • Liverpool mangler nok stadig P. Coutinho, og uden ham har Klopp trukket store veklser på særligt Firmino, Mane og Lallana - måske for store? 
 • Den stærke Liverpool-midterforsvarer Matip mangler stadig (det er dog gået nydeligt uden ham i de seneste kampe).
 • Begge mandskaber er måske tilfreds med uafgjort og vil derfor ikke presse på for en sejr i kampens slutfase? 

Argumenter i kursiv: De områder, jeg mener, markedet/oddssætterne især undervurderer.

*Jeg har af samme årsag leget med spillet "Liverpool til at score først" - men desværre er oddset faldet henover de seneste par dage. Jetbull har pt. 1,8 på dette spil. 

Chancevurdering (Over/Under 2,5 mål): 57-43

Odds 

Jeg vurderer, at spillet går hjem 3 ud af 7 gange (derfor 42% for Liverpool-sejr). Alternative bookmakere er fx Nordicbet, der har odds 2,39. 

Markedsoverblik og -bevægelse: Oddset har forholdt sig nogenlunde stabilt, men er steget en smule op til kampdagen. 

Trupnyt: 

Hjemmeholdet må formentlig se bort fra Philippe Coutinho (offensiv midt - fast, men har været skadet i en måned) samt Joel Matip (forsvar - fast, men har været skadet i 3 uger). 

Udeholdet må se bort fra Ilkay Göndogan (midtbane - fast, men er ude resten af sæsonen), John Stones (forsvar - fast, men er lige blevet skadet) og Vincent Kompany (forsvar - fast/reserve, men har været ude siden november).  

(Kilder: whoscored.com og holdnyt.dk)

Forventede startopstillinger: 

Liverpool (4-3-3)

Mignolet

Clyne - Lovren - Klavan - Milner

Lallana - Henderson - Wijnaldum

Mané - Origi/Sturridge - Firmino

Man City (4-2-3-1)

Bravo

Zabaleta - Otamendi - Kolarov - Clichy

Fernandinho - Fernando/Toure

Sterlin - Silva - Bruyne

Aguero

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback