18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Liverpool - Leicester City: (AH: -0,5) 1

Match center
22. november 2020 kl. 20:15 - Fodbold, England - Premier League
Anfield    Chris Kavanagh
18. nov. 2020 kl. 11:31 (Opdateret 22. nov. 2020 kl. 22:08) 18/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (12)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 53-0-47%
Betvalue: 104,94%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 3-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
Med den hær af skader, der har ramt Liverpool er oddset steget fra 1,61. Ja Liverpool er ramt hårdt, men Leicester har også sine skadesproblemer. Og ser det egentlig så skidt ud for Liverpool? Dette bet er baseret på en sølvpapirshat-tilgang.
Det taler for
 • Fra Liverpool dømmer jeg Van Dijk, Fabinho, Ox og Gomez ude. Jeg er i tvivl om Trent og Henderson, så dem undlader jeg for god ordens skyld. Jeg har til gengæld Robertson, Thiago og måske lidt overraskende Salah klar.
 • Robertson er ude med et stramt lår, som han fik i anden halvleg af overtiden i den kæmpe triumf mod Serbien - et stramt lår eller tømmermænd? Robertson er klar. Thiago er nurset stille og roligt tilbage, og er klar nu ifølge LiverpoolEcho. Ifølge de egyptiske myndigheder bliver Salah gentestet imorgen torsdag, og er den negativ, så kan han spille. Han har været uden symptomer. Salah er klar.
 • Trents skade betyder at Milner starter inde, hvilket mod Leicester ikke er en dum ting. Milner vil blive tilbage og danne en treback-kæde imens Robertson får fri leg. På den måde kan de dæmme op for Vardy og Barnes trussel på kontra. Trents store værdi i at få bolden frem på banens sidste tredjedel kan meget passende overtages af Thiago, der med fire bevægelige drenge i front har nok af muligheder
 • Den unge forsvarskomet fra Leicester, Fofana, mødte ind i til Frankrigs U21 samling. Var med i en træning, fik problemer med knæet og tog hjem igen. Jeg tror ikke på, at han er klar. Med Soyuncu og Ndidi ude kommer Leicesters tre-back-kæde til at lyde: Fuchs, Evans og Morgan. Det er dæleme et tungt forsvar, også selvom Leicester står dybt. Held og lykke med at lukke Salah, Mané, og Jota ned.
 • En anden vigtig mand for Leicester er Tielmans, der fik 90 min. mod England og starter mod Danmark. Kan vi holde stand bliver det måske yderligere 90 min. for Tielmans. I sidste sæson blev han dårligere, da programmet blev pakket, så det kan ske igen. Pointen er, at Leicesters trup er langt fra så bred som Liverpools, så Klopp har flere muligheder fra bænken.
 • Med intet mindre end 7 uheldige mål er Liverpool suverænt det hold frøken Fortuna har været mest sur på (læg dertil skaderne). Omvendt har hun været pænt tilfreds med Leicester, der har scoret 7 mål på straffe (og brændt 1), hvilket også er suverænt for ligaen. Ser vi på xG-difference minus straffespark er Liverpool nr. 1 og Leicester nr. 14.
 • Leicester bør være læst nu - i denne sæson har de stillet sig dybt imod de gode hold, som City og Arsenal, og derfra lukreret på kontraer. Det vil Klopp være meget obs på.
Hold øje med
 • Selvom Leicester skulle være læst, så vil det jo ikke ændre på kampbilledet. Leicester vil stadig stå lavt, og Liverpool vil have bolden - og Leicester vil stadig være farlige på kontraer.
 • Ser vi på xG for de sidste 6 kampe kun, er Liverpool kun nr. 6 og Leicester nr. 9. Så tendensen over de 6 kampe peger på et mere lige matchup.
 • Og så det altoverskyggende mdoargument - hvad hvis jeg gætter forkert med skaderne?
Oddsmarked

HVIS man køber ind på ovenstående vil min anbefaling være, at slå til nu. Oddset peakede faktisk over de 2. Bliver Salah klar og peger flere ting i retning af det jeg postulerer, så vil oddset unægteligt falde igen. 

Forventede startopstillinger (vil blive genbesøgt tidligere på kick off)

Liverpool 4-2-3-1

Alisson - Robertson, Matip, Phillips, Milner - Wijnaldum, Thiago - Mané, Firmino, Jota - Salah

Fravær: Van Dijk, Gomez, Ox, Fabinho. Tvivlsom: Salah, Robertson, Thiago, Trent Alexander-Arnold, Henderson

Leicester 3-4-2-1

Schmeichel - Fuchs, Evans, Morgan - Thomas, Mendy, Tielmand, Justin - Maddison, Barnes - Vardy

Fravær: Ndidi, Soyuncu, Pereira, Amartey. Tvivlsom: Fofana, Castagne.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback