18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Liverpool - Chelsea: (AH: +0,5) 1

Match center
7. november 2010 kl. 17:00 - Fodbold, England - Premier League
Anfield
6. nov. 2010 kl. 18:29 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 06/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (4)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 26-30-44%
Betvalue: 103,04%
Spilbar ned til odds: 2,69
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Storkamp på Anfield, men ikke topkamp som vi ellers er vant til, når Liverpool og Chelsea tørner sammen. Liverpool har længe været på vej ned af en glidebane, hvor præstationer og resultater er fulgt med, men nu blæser der nye vinde på direktionsgangene og såmænd også på grønsværen, og den optimisme kan være the Reds’ chance for point mod ellers så suveræne Chelsea.

Liverpool har nemlig vundet tre kampe i træk efter Steven Gerrards hattrick mod Napoli i torsdags og point mod Chelsea vil for alvor give tro på bedre tider ved Merseyside. Samtidig er der godt nyt fra skadefronten, hvor Glen Johnson er tilbage på højreback, og det giver en bedre balance i bagkæden og ikke mindst et klart bedre match up mod Chelseas offensiv.

Chelsea har ikke vist mange svaghedstegn i denne sæson, hvor mestrene har 25 point for ti kampe og en frygtindgydende målscore. Men på udebane har Chelsea haft problemer på det seneste, hvor the Blues har tabt til Manchester City, spillet uafgjort mod Aston Villa og senest været en smule heldige med at vinde over Blackburn.

Til denne kamp er Florent Malouda og Mikael Essien tvivlsomme, og det vil svækket holdet betydeligt, hvis ikke de spiller. Man skal derfor passe på med at lægge for meget i stillingen i tabellen, som er med til at gøre Chelsea til for store favoritter på markedet. Anfield er altid en mundfuld og til denne lækkerbisken af et opgør vil The Kop give de røde en ekstra hjemmebanefordel, og det tror jeg vil give dem point.

Odds

1 – 3,95 (Pinnacle)

X – 3,43 (Pinnacle)

2 – 2,12 (188bet)

Liverpool

I torsdags hentede Liverpool den tredje sejr på stribe og det må give tiltrængt selvtillid i omklædningsrummet, selvom der stadig mangler meget rent spillemæssigt. Som ventet sparede Roy Hodgson en række spillere i torsdagens kamp, men Steven Gerrard blev skiftet ind efter pausen og her viste anføreren (igen), at han kan bære holdet frem.

Problemet for Gerrard og især Torres har været, at de centrale forsvarer og midtbanespillere har svært ved at føre bolden frem og sætte de to offensive esser i scene, og det bliver på ingen måde lettere i dette opgør overfor en bomstærk Chelsea-midtbane. Defensivt ser det faktisk fornuftigt ud ikke mindst efter Glen Johnsons comeback i torsdags, som sender Jamie Carragher tilbage i centerforsvaret og det giver en bedre balance og et klart bedre match up mod Chelseas offensive esser.

Til gengæld vil Liverpool blive opildnet af et elektrisk hjemmepublikum, som i en kamp som denne vil få en stor betydning. The Kop har nemlig ventet længe på en lækkerbisken af en kamp, som de ikke har oplevet siden sæsonpremieren, hvor Arsenal stjal et point på et selvmål i overtiden. Siden da har Liverpool vundet to, spillet en uafgjort og tabt noget chokerende til Blackpool.

Trupnyt

Fernando Torres og Steven Gerrard vender naturligvis tilbage til startopstillingen efter en pause i torsdags, mens også Glen Johnson er tilbage på højreback efter et fint comeback mod Napoli. De to kantspillere Dirk Kuyt og Ryan Babel er også på vej tilbage, og især førstnævnte vil være en markant forstærkning for the Reds.

Bud på startopstilling (4-2-3-1)

Torres

Maxi – Gerrard – Kuyt/Jovanovic

Meireles – Lucas

Konchesky – Skrtel/Kyrgiakos – Carragher – Johnson

Reina

Chelsea

De forsvarende mestre tromler videre i den nye sæson, hvor man ikke har set mange svaghedstegn. Chelsea har kun tabt til Manchester City og de seneste fire kampe har givet ti point med en fin målscore på 6-1. Lige præcis målscoreren siger en hel del om Chelsea i år, som har set bundsolide ud defensivt, mens Drogba og co. fortsætter med at sætte mange mål på tavlen i den anden ende. Petr Cech har i øvrigt holdt buret rent i imponerende syv af ti kampe i sæsonen.

Skal der sættes en finger på Chelsea anno 2010, så må det være udebanepræstationerne. Defensivt er mestrene stadig utrolig stærke, men oppe foran har der manglet energi og skarphed de seneste par kampe.

Sæsonens to første kampe mod Wigan og West Ham havde Chelsea let spil, men efterfølgende tabte the Blues til 0-1 til Manchester City og spille 0-0 mod Aston Villa. I lørdags havde Chelsea igen problemer mod Blackburn, som med lidt mere skarphed (og held) kunne have taget tre point, men måtte se sig besejret på et sent mål efter en dødbold.  

Trupnyt

Florent Malouda og Mikael Essien er begge tvivlsomme til opgøret og de vil være savnet, hvis ikke de spiller. Essien er motoren på Chelsea-holdet, og han skal lukke ned for Steven Gerrard, mens Malouda er den kreative force på midtbanen. Frank Lampard er desuden stadig skadet.

Bud på startopstilling (4-3-3)

Malouda/Kalou - Drogba – Anelka

Essien/Zhirkov – Mikel - Ramires

Cole – Terry – Alex – Ivanovic

Cech

Statistik

Liverpool hjemme i denne sæson: 2-2-1 (7-6)

Chelsea ude i denne sæson: 3-1-1 (11-3)

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback