18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Liverpool - Atlético Madrid: (AH: -1,0) 1

Match center
11. marts 2020 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Anfield    Danny Makkelie
10. mar. 2020 kl. 09:34 (Opdateret 11. mar. 2020 kl. 23:34) 10/03
1061
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (15)

Champions League, ottendedelsfinale, returopgør

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 36-28-36%
Betvalue: 101,44%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 1-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
Bettet afhænger især af to ting: 1) Henderson skal blive HELT klar. Han har været savnet de sidste par uger. 2) Corona'en. Klopp har brug for et elektrisk Anfield til at føre drengene frem til sejr
Det taler for
 • Klopp var ganske fattet ovenpå nederlaget, og nok med god grund. De vendte trods alt et 3-0 nederlag mod Barca til en samlet 4-3 sejr. Hjemmebanen betyder bare ufattelig meget i CL, og skulle det kun blive en snæver sejr er pengene retur
 • Atletico er kendt og berygtet for deres betondefensiv. Men det tolker jeg mere som "en legende". Sidste år røg de ud til Juve på samme tid ved at tabe 0-3 i Torino efter at have vundet 2-0 i Madrid. Året før kom de ikke videre fra gruppen. I år tabte de ude til Leverkusen og Juve
 • Ifølge Statsbomb kan dødboldene blive afgørende. Her gør Liverpool det stærkt, hvorimod Atletico noget overraskende har indkasseret flere end man normalt kender dem for. Især Oblak har her været svagere end gennemsnittet
 • Efter nederlaget i Madrid har der været "krisesnak" om Liverpool efter nederlag til Watford og Chelsea. Dels har Henderson været skadet, og han er ekstremt afgørende for Liverpools opspil. Og dels tror jeg, at spillerne kun har haft returopgøret i tankerne.
 • Klopp og hans stab ved hvordan Atletico spiller, og match up'et taler faktisk fint til Liverpool (hvis altså Henderson bliver klar)*
 • Oddset er steget lidt siden oddset blev lagt op. Det tolker jeg som en overvurdering af Atletico på basis af deres tidligere meritter i turneringen. Og måske hvis folk spekulerer i Coronaen. Any way så svømmer jeg gladeligt imod strømmen
Hold øje med
 • Uanset hvordan man vender og drejer det, slog Atletico altså Liverpool uden at tillade de røde de helt store chancer. De vandt også på xG.
 • Godt nok er det ikke ukendt hvordan Atletico spiller, men de gør det til utroligt disciplineret. Desuden ved de også hvordan Liverpool spiller.
 • Den teoretiske dødbold-fordel til Liverpool blev ved teorien i første opgør, hvor det var Atletico der scorede ved et hjørnespark.
 • Oblak har haft problemer på dødbolde, men ikke i det åbne spil. Og i den anden ender står middelmådige Adrian i Alissons fravær - en klar svækelse.
 • De to forudsætninger kan ryge. Henderson bliver ikke klar (men det tror jeg nu nok at han gør), og Corona-viruset kan lukke Anfield for tilskuer (det går meldingerne dog ikke på endnu, og så sent som mandag aften var der tilskuer til Leicester-Aston Villa)
 • Jeg kan svømme alt det jeg vil, men med en TBP på 80%, så svømmer jeg vist alene;-)
Oddsmarked

Som sagt er oddset svagt stigende. Man kan med fordel vente til imorgen eller google hyppigt på hhv. Henderson og Corona'en i England.

Til lidt højere odds, så kan kampen godt lugte af 1-0. Men ellers vil jeg gerne høre, om nogle har fundet nogle interessante sports? Fx også mht. bet365 live freebet - er der nogen strategier der? Personligt vil jeg sidde og se på kort til udvalgte spillere

*Det taktisk match-up

Jeg vil her referere til Atleticos udekamp mod Real d. 1. feb, fordi taktikken vil blive meget lig, den jeg tror vi vil se onsdag. Den måde Real greb Atletico an på (og vandt 1-0), er som skræddersyet til Liverpools spillestil.

I det første opgør startede Atletico ud med et hidsigt pres i deres klassiske 442. De to angribere fik presset Van Dijk og Gomez til at sparke lange bolde, og ellers hvis de spillede ud til backen blev midterforsvaret lukket af. Præcis det samme gjorde Atletico imod Real. Både Real og Liverpool løste det problem ved at en central midtbanespiller trak ned i midterforsvaret, hvilket fik Atletico til at falde dybt ned og stå snævert med disciplinerede sideskift, som altid.

I Madrid benyttede Klopp Henderson lidt ude af position, i og med, at han fik den højre 8'er og Fabinho fik 6'eren. Det var sandsynligvis for at sikre sig mod kontraer og et håb om, at komme fra Madrid med et godt udgangspunkt. Det tidlige mål ødelagde dog den plan, og Henderson blev aldrig så dominerende, som han har været fra 6'eren i lang tid. Derfor forventer jeg, at Fabinho ryger ud igen. Og Ox'en (alternativt Keita) får højre midt. Henderson vil så rykke ned i forsvaret i det opbyggende spil, og vil herfra sørge for en masse sideskift - for det blev Reals løsning mod Atletico.

En anden ting Real gjorde var, at totalt forlade det centrale område foran feltet på Atleticos banehalvdel. Her er Atletico møgstærke. I stedet overflød de kanterne med spillere. Ditto kan Liverpool gøre - og det er her de er stærkest. Ud over Salah, Mane og de to backs, så kan de to dynamiske 8'ere få overtal på kanterne samtidig med at Firmino også kan lege med ved at løbe i bagrummet bag Atleticos backs eller i kanalerne.

I Madrid gik Firmino først ned i banen uden den store succes. Til gengæld lavede han mange giftige løb i bagrummet i anden halvleg, dog uden at blive fodret med bolde. Er medspillerne mere opmærksomme på Firminos løb på Anfield, så får Atletico en hed aften.

På bolden har Atletico sine begrænsninger med deres midterforsvarer. Simeone har arbejdet på at gøre Atletico mere boldbesiddende, men der skal ikke meget pres på, før bolden bliver sparket op efter Morata - ligesom i Madrid. Og presset kommer onsdag. I det tilfælde vil Atletico overbemande et områder omkring Morata, og søge enten hans flick on's eller 2. boldene. Det kan de sætte op på målspark, men i det åbne spil, får de problemer med at få støtte op til Morata - og generelt på deres kontraer, når de nu de kommer til at stå så dybt.

Dette taktisk match up vil ikke ændre sig før at Liverpool evt fører 2-0. Og i det tilfælde vil der bare blive endnu mere plads til Liverpool. Og så vil Fabinho nok komme ind for Ox'en

Liverpool 

4-3-3: Adrian - Robertson, Van Dijk, Gomez, Alexander-Arnold - Wijnaldum, Henderson, Oxlade-Chamberlain - Mane, Firmino, Salah

Fravær: Alisson, Shaqiri, Robertson (tvivlsom) og Henderson (tvivlsom)

Atletico Madrid

4-4-2: Oblak - Lodi, Felipe, Savic, Trippier - Koke, Saul Niguez, Partey, Correa - Morata, Felix

Fravær: Lodi (tvivlsom), Lemar (tvivlsom)

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback