18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Lincoln City - Gateshead: 2

Match center
20. september 2011 kl. 20:45 - Fodbold, England - England National League
19. sep. 2011 kl. 23:35 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 19/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 28-28-44%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes
Lincoln har fortsat de svage takter fra sidste sæson, hvor det blev til nedrykning og ud af ligafodbold. Holdet leverer elendigt for tiden og dumper med hastige skridt mod den absolutte bund i Conference League. Det er blevet til fire nederlag i streg og i de sidste tre kampe har man end ikke formået at score. Offensiven er en akilleshæl for holdet, der i fire ud af ni kampe ikke har formået at score og man har endnu ikke formået at holde nettet rent. Ifølge lokale iagttagere er der intet, der tyder på, at Lincoln er i bedring.

Gateshead fører overraskende Conference League efter de ni første kampe – om de gør det, når der er spillet 37 mere, er nok tvivlsomt, men lige nu holder holdet fin form. Det er godt nok blevet til to magre resultater i de sidste to kampe, men holdet har vist, at de kan spille en klasse over Lincoln. Til denne kamp kan man stille i stærkeste opstilling og man har gjort det flot på udebane, hvor man har scoret næsten to mål i snit pr. kamp. Man har scoret i samtlige kampe.

Lincoln # 22 (hjemme: 0-1-3 2-6)

Der er ikke så meget at sige om Lincoln, som ikke både tabel og statistik brutalt afslører. Holdet spiller meget dårligt for tiden og ligesom i de senere år, så er det et stort problem, at holdet ikke har den nødvendige offensive pondus.

I ni kampe har man blot scoret syv mål og i hele fire har man end ikke formået at få scoret – i de sidste tre kampe er man gået fra banen uden point og uden mål, så holdets øjeblikkelige problemer er nemme at få øje på.

De sidste fire kampe er alle tabt og man har blot hentet et point og scoret to mål hjemme på Sincil Bank i fire kampe. Det er tydeligt, at holdet ikke har klassen til at skabe kampene, hvilket er et krav på hjemmebane i engelsk fodbold.

Men på et tidspunkt skal det vende for holdet, der i det mindste bør kunne sikre sig et enkelt point snart. Skal man tro lokale iagttagere, der både via lokalavisen og på nettet skriver om holdet, så er der ikke umiddelbart udsigt til at Lincoln forbedrer sit spil.

Der kan være point på vej til holdet, men formen og oddset giver et fint spil på udesejren, der skal prøves.

Trupnyt:

Mitchell Nelson (fo;fast) er ude efter rødt i sidste kamp. Jamie Taylor (an;fast/res) og Sam Smith (an;fast) er begge yderst tvivlsomme med skader. Jean-Francois Christophe (mi;fast) er med igen efter karantæne.

Formen:

17/09-2011    Luton Conference              1-0

10/09-2011    Kettering (HJ) Conference 0-2

03/09-2011    Braintree Town Conference1-0

29/08-2011    Darlington     Conference   3-1

26/08-2011    Stockport (HJ) Conference  1-1

Gateshead # 1 (ude: 3-0-1 9-7)

Det er ikke ligefrem en klub, der oser af klasse og umiddelbart giver god mening at tro på som kommende ligahold, men Gateshead har fundet flot sammen i den første femtedel af sæsonen. Holdet går efter sejren i hver eneste kamp og det har givet bid at satse på at vinde og ikke fedtspille. Det kan også meget vel gå den anden vej på et tidspunkt, men lige nu holder Gateshead fin klasse.

De sidste par kampe har dog været ganske skuffende for Gateshead, som er byen, hvor John Gascoigne af og til kan ses cykle lidt rundt – han har eftersigende en lejlighed i byen, hvor han blev født. I forrige runde tabte man 3-1 ude mod Fleetwood i en kamp, hvor man bare måtte bøje sig for et bedre hold, der fint sat skik på et Gateshead, der ikke ramte dagen. I sidste runde fik man så 1-1 hjemme mod Cambridge, der er i fin form og nu ikke har tabt fem kampe i streg.

Så der er ingen alarmklokker, der ringer, men skal man holde sig helt i top, så er det en kamp som denne mod et kriseramt hold som Lincoln man skal vinde.

Lincoln er det klart svageste hold man møder på udebane i denne sæson. Det er blevet til sejre over Kidderminster (#5) i første runde, Southport (#10) og Barrow (#11).

Meget kan ske. Er Gateshed på vej med et niveau, der umiddelbart passer bedre til det hold, man på papiret har, eller rammer Lincoln dagen, hvor man formår endelig at holde buret rent?

Trupnyt:

Førstemålmand Tim Deasy er fortsat ude med en skade. Ellers er alle mand klar.

Formen:

17/09-2011    Cambridge (HJ)Conference 1-1

10/09-2011    Fleetwood     Conference   3-1

03/09-2011    Alfreton (HJ)  Conference   2-0

29/08-2011    Grimsby (HJ) Conference  1-0

27/08-2011    Barrow          Conference   1-2

Indbyrdes:

Ingen.

  • God service

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback