18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lillestrøm - FK Haugesund: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
24. april 2022 kl. 18:00 - Fodbold, Norge - Norge Eliteserien
Aaraasen    Rohit Saggi
20. apr. 2022 kl. 09:48 (Opdateret 24. apr. 2022 kl. 19:54) 20/04
116
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (2)

Norge, Eliteserien runde 4.

Chance (1-X-2): 61-22-17%
Betvalue: 106,14%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert: 1-0
Unibet Spil nu hos Unibet
LSK imponerede voldsomt da slog Molde 2-1 ude sidst og bliver store favoritter mod Haugesund som har tabt alle sine tre kampe og som er under midten hold som kun vandt en udekamp i 2021.
Det taler for
 • LSK kom skidt i gang og lå under 2-0 mod HamKam i 1.kamp, men fik 2-2 der og har så fulgt op med to flotte sejre og er svære at holde fra at skabe chancer med kreative Åsen og enorm dødbold styrke.
 • Haugesund har endt under midten de sidste år og det er ikke fordi de tager mange poeng ude og det toppet sig i fjor med kun 8 poeng på udebane.
 • LSK har sluppet skader her i starten af sæsonen og kun Kairinen er skadet.
 • LSK er vanskelige at demme op for. Åsen slår gode dødbolde og har allerede 5 målgivende efter 3 kampe og har med Ogbu(2 mål) og Adams/Friojonsson farlige typer ved indlæg. Helland som sliter når det spilles på kunst kan være en god joker på hjemme på græsset, noget han viste da han kom ind mod HamKam og før han blev skiftet ud mod Jerv havde han scoret et pragtmål og gav en målgivende.
 • Haugesund fremstår som et ganske grått hold. Scoret kun to mål og skaber får målchancer.
 • LSK har slået Haugesund de fire sidste opgør.
Hold øje med
 • LSK er et frisk robust hold. Spiller som de fleste andre med 3 stoppere, som gør dem lidt dybe og de er lidt for afhængige af at Åsen skaber chancer hvis det skal komme i åbent spil. De har heller ikke meget hurtighed offensivt.
 • Haugesund er også et hold som er stærke på dødbolde.
 • LSK har lige slået Molde 2-1 på udebane efter en dødbold scoring 5 minutter på overtid. De er ikke så gode at de vinder hvis de ikke er 100% på og en viss fare for at de tager for nemt på en kamp mod sidstepladsen.
Oddsmarked

De fleste rundt 1,70 og skjer næppe noget før de sidste dage før kamp.

LSK med 7 poeng efter 3 kampe. 8 scoringer og kun Glimt bedre. De har ikke savnet Olsen(26 mål i 2021) og Adams har startet sæsonen godt med 2 scoringer. Åsen briljerer på midten og har allerede 5 målgivende.

LSK er ekle at spille mod. De forsvarer sig med mange og har mange spillere som det skal passes på ved dødbolde og dem får de som vanligt mange af. 21 i deres 3 kampe og flere mål direkte eller indirekte ved dødbolde hvor de også er gode til at samle 2.bolde op.

LSK har kun manglet en aktuell spiller til startplads i år og Kairinen er også ude her. Helland var ikke med sidst og det bliver en kjip udfordring for han at holde sig skadefri - for da han kom ind på HamKam endret han kampbilledet og så startet han hjemme mod Sandefjord, stod for en målgivende og scoret på at skud fra 30-35m. Det vil kun være et stort pluds for spillet hvis han kan bidrage mod Haugesund, men han bliver vanskelig at regne med når han er så skadeudsat.

LSK endte på 4.plads i fjor og ser ud til at være der omkring også denne sæsonen.

Haugesund har endt under midten de sidste år og de ser ikke meget stærkere ud denne sæsonen. Tre tab gør det ikke mere positivt. De var og forsigtige med at komme ud med store målsetninger foran denne sæsonen. Lidt problemer med økonomien har gjort det svært at hente nye spillere og de mistet nogle kreative spillere uden at de har klart at erstatte dem. De har et ønske at blive et mere boldspillende hold efter mange år hvor de har kommet langt med stærkt kollektiv og solid defensiv. Det kan virke som det er en vanskelig proces. Lite tyder på at de er på ret vej efter de tre kampe. 

Grusom start på sæsonen da de lå under 3-0 før pause hjemme mod Sandefjord, så tabte de 2-1 ude mod VIF og også der startet de dårligt og lå hurtig under 2-0 efter to mål i mod efter hjørnespark - begge scoret af VIF sin høje islending og nu får de måske en ny høj islending de skal demme op for. De skulle rejse sig mod Godset hjemme sidst - et Godset hold som kun vandt en udekamp i 2021 og heller ikke var et godt udehold de tidligere år, men tabte fortjent 1-0 i en kamp Haugesund slet stort med at skabe målchancher. 

Det kan godt blive en småkedelig kamp med et Haugesund hold som mangler offensiv kvalitet, men som på en god dag kan gøre det svært for LSK, men så er det godt for LSK at de har så meget kvalitet på dødbolde som kan være nesten umuligt at forsvare sig mod.

Kilder

lsk.no, fkh.no, soccerway.com, oddsportal.com, vglive.no, live.nettavisen.no

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback