18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lille - Bayern Munich: Over 2,5 Mål

Match center
23. oktober 2012 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Stade Pierre-Mauroy
22. okt. 2012 kl. 23:52 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 22/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
3. spillerunde i Gruppe F.

Sidste sæsons CL-sølvvindere fra Bayern er fortjent klar favorit. Tyskerne tabte 3-1 hos BATE i 2. runde, men dels vil Lille næppe spille lige så defensivt som hviderusserne, dels ser Bayerns form fin ud nu (5-0 ude over Düsseldorf i lørdags, med gode indsatser fra alle, herunder midtbanemand Schweinsteiger der manglede mod BATE, den franske venstrefløj Ribéry samt højrekant Müller og angriber Mandzukic der jo spiller i stedet for de fortsat ukampdygtige Robben og Gómez).

Lille fik 1-1 ude mod stærke Bordeaux i fredags, men holdet må fortsat undvære midtbaneoprydder Mavuba, og landsholdshøjreback Debuchy er nyt fravær (midterforsvarer Basa brækkede næsen fredag, men scorede - og han er med i truppen).

Men... Odds cirka 1,6 for udesejr? For lavt. Lille tabte 1-3 til BATE i første runde (og 2-0 i Valencia i 2. runde), men er generelt et stærkt hjemmehold (seneste kampe: 1-1 mod Lyon og 2-0 over Ajaccio). Man skal bestemt ikke afvise at de hurtige Lille-offensivfolk kan volde problemer for Bayerns midterforsvar der af og til kan virke lidt tungt.

I stedet satser jeg på en målrig kamp (trods gode målmænd: Landreau og Neuer). Med 0 point er der kun een vej for Lille, og det er fremad. Holdet skal og vil gå efter sejren (dog næppe hovedløst). Lignende toner lyder fra Bayern (selv om tyskerne har 3 point via førsterunde-hjemmesejren på 2-1 over Valencia) efter fadæsen mod BATE.

1X2: 15-23-62

TRUPNYT

LILLE

 (losc.fr)

Trup:

BALMONT Florent, BASA Marko, BERIA Franck, BONNART Laurent, CHEDJOU Aurélien, DE MELO Tulio, DIGNE Lucas, ELANA Steeve, KALOU Salomon, KLONARIDIS Dorian, LANDREAU Mickael, MARTIN Marvin, MENDES Ryan, PAYET Dimitri, PEDRETTI Benoit, ROZEHNAL David, ROUX Nolan, SIBIDE Djibril, SOUMAORO Adama

Fravær:

Mavuba (defensiv midtbane - starter/anfører; ude siden 28/9)

Debuchy (højreback - starter; nyt fravær)

Gueye (midtbane - indskifter)

Noter:

I Mavubas fravær, bestod tremandsmidtbanen mod Bordeaux af duracellkaninen Balmont, den snu og skudstærke Pedretti og den kreative Martin. For så vidt en god konstellation på papiret, men Mavubas oprydningsevner mangler.

I fraværet af Debuchy rykkes venstreback Béria nok til højre, og unge Digné starter inde til venstre. Det går an - de gjorde det fint hjemme mod FCK i playoff-runden, for eksempel, men Debuchy er og bliver en markant figur på holdet.

To tunge fravær.

Bud på opstilling:

Landreau - Béria, Basa (Rozehnal), Chedjou, Digné - Balmont, Pedretti, Martin - Kalou, Roux/De Melo, Roux/Payet

BAYERN

(fcbayern.telekom.de)

Trup:

?

Fravær:

Gómez (angriber - ude siden )

Robben (højrefløj - ude siden )

Van Buyten (midterforsvar - reserve)

Noter:

I forhold til weekendens ligakamp mangler Bayern-truppen den store midterforsvarer Van Buyten (0 ligakampe i denne sæson; sad også på bænken i weekenden); til gengæld er angrebsreserve Pizarro med; han sad over i weekenden pga jetlag efter sidste uges landskamp i Paraguay for Peru.

Det er også værd at bemærke at venstreback-stortalentet Alaba der gjorde det så flot i sidste sæson, i weekenden fik sine første minutter for Bayern (han spillede kamp for Østrig i landskampspausen og scorede) efter at have været skadet i sæsonstarten. Sportsavisen Kicker forventer at han starter inde mod Lille.

Kickers bud på Bayerns opstilling:

Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martinez, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribéry - Mandzukic

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback