18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Leicester City - Liverpool: Over 2,5 Mål

Match center
13. februar 2021 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
King Power Stadium    Anthony Taylor
12. feb. 2021 kl. 17:56 (Opdateret 13. feb. 2021 kl. 15:24) 12/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Leicester tager hjemme imod Liverpool i denne runde 24. Jeg har kigget lidt på de to holds tidligere kampe, deres xG, trup-nyt, og ikke mindst hvad der venter dem på sigt.

Chance (Over-Under): 58-42%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 3-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Begge hold har mangler i forsvaret (se holdinfo).
 • De to holds 3 seneste indbyrdes kampe, er endt med 3-0, 4-0 2,1 og alle er Liverpool sejr. Så der er mål i sigte, og jeg tror også nok Liverpool skal stå for nogen af dem.
 • Liverpool har en kamp mod Leipzig d.16 så altså blot 3 dage efter dette opgør. Jeg tror helt sikkert Klopp og co vil have stort fokus på denne kamp, men han kommer ikke til at "sælge" denne kamp. Leicester er 3 point over Liverpool, og skal hentes hvis Liverpool vil gøre sig nogen forhåbninger om et mesterskab i denne sæson. Så jeg forventer mig at Klopp vil gå ind med en offensiv tilgang.
 • Vardy er klar for Leicester, og han er super vigtig for deres offensiv, hvor han har stået for 11 mål og 5 assists. Han kommer til at stå overfor Kabak og Henderson, et helt nyt makkerskab, og for Kabak er det en helt ny liga, som han bliver kastet ind i. Det tror jeg passer Vardy super godt, som kan true bagrummet, og han skal nok få sine chancer i dette opgør.
 • Liverpool har i år et xGA på 27.9 efter 23 runder og har lukket 29 mål ind, sammenlignet med sidste år, havde de efter 38 kampe en xGA på 40 og lukkede 33 mål ind. Det defensive fungere ikke som sidste år, og meget af forklaringen skal måske findes i alle de CB'er de har brugt i år.
Hold øje med
 • Vil Liverpool have alt fokus på Leipzig kampen i CL, og derfor spare nogle af de offensive spillere, så tror jeg ikke vi går over de 2,5 mål.
 • Kommer det til at blive en taktisk forestilling, hvor begge hold er "tilfredse" med et X, så er jeg bange for at vi ikke kommer til at se nogen af holdene jagte et resultat, eller et mål, så jeg håber at vi får et tideligt mål i dette opgør, ellers kan det godt blive svært at nå de 3.
 • Leicester er kun gået over linje i en af deres seneste 5 PL kampe, og de er generelt gode til at holde modstanderne fra de store chancer, og mål. En xGa på 26,5 er ikke dårligt efter 23 kampe for Leicester, og jeg synes at Evans og Schmeichel har et eminent samarbejde, som også giver ro til resten af flokken.
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 er startet i 1,61 og står nu i de 1,80, som jeg har valgt at gå med. 
Jeg er usikker på om Klopp vil spare nogle spillere forud for Leipzig kampen d.16 så man kan eventuelt vente med at placere sit kryds før man lineups er blevet offentliggjort. 

Jeg har også kigget på 1-tallet med +0,5 som står til odds 1,80 hos comeon! hvilket jeg også mener er en mulighed, hvis Liverpool vælger at rotere på de forreste pladser. 

Holdene:

Leicester:
Hjemmeholdet er ramt lidt i bagkæden, hvor man på begge backs må bruge erstatninger for Castagne (fast mand 13 kampe 1 mål) Justin (fast mand 23 kampe 2 mål) og Fofana (fast mand16 kampe) - det er 3 ret stærke forsvars spillere, som jeg tror de kommer til at savne når Salah, Firmino og Mane står parat på den anden side. Derudover Praet (fast/reserve 13 kampe 1 mål) og Perez (fast mand 15 kampe 1 mål) også ude. Så det giver en line-up som kommer til at se sådan ud, tror jeg:

Schmeichel; Pereira, Evans, Soyuncu, Fuchs; Ndidi, Tielemans; Albrighton, Maddison, Barnes; Vardy

Liverpool:
Er også ramt i bagkæden, hvor de er ude i at skulle give Kabak debut. Gomez (fast mand 11 kampe), Matip (fast/reserve 12 kampe) og Fabinho (fast mand 26 kampe) er alle dømt ude til dette opgør så de må bruge Henderson i midterforsvaret, og det giver mindre defensive spillere chance for at gøre sig gældende på midten, hvor jeg tror vi kommer til at se Jones, få en start plads:

Alisson; Alexander-Arnold, Kabak, Henderson, Robertson; Jones, Thiago, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback