18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Leicester City - Leeds United: 1

Match center
31. januar 2021 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
King Power Stadium    Chris Kavanagh
28. jan. 2021 kl. 15:30 (Opdateret 31. jan. 2021 kl. 16:53) 28/01
414
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

I runde 21. møder Leicester, Leeds som jeg tror passer rigtig godt til the foxes. En offensiv Bielsa stil, og et vakkelvornt Leeds defensiv, kommer til at give Leicester mange chancer.

Chance (1-X-2): 55-23-22%
Betvalue: 103,95%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 1-3
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Leeds er, i min optik, et fantastisk spændende hold, men hold nu op, hvor spiller de også med fuld risiko, og nogle ville måske sige naivt. I år har de en xGA på 34 hvilket er 1,8 xGA i snit pr.kamp. Det er voldsomt, og kunne WBA er dårligere defensivt.
 • Leeds har til dette opgør nogle skader til bagkæden, hvor Diego Llorente gik ud i sidste runde mod Newcastle, og derudover er koch ude. Det efterlader et centerforsvar bestående af Cooper og Ayling. Jeg har kigget lidt på Leed's midterforsvar i denne sæson i kigger vi på de sneste 6 PL kampe så har de haft 5 forskellige midterforsvar, og det vidner ikke om stabilitet.
 • Leicester's forsvar er meget imponerende, og de har generelt, men også over de seneste 6 kampe en rigtig fornuftigt xGA, i deres seneste 5 kampe ligger den i snit på 0,6 pr.kamp
 • Leicester har offensivt nogle vildt spændende og kreative folk i Maddison, Barnes men også Under som kom ind mod Everton kan jeg se et potentiale i, og de 3 kan gøre ondt på Leeds forsvaret. I det hele taget kan jeg godt lide de hurtige Leicester folk, overfor Leeds bagkæden, som har meget fysik, men ikke nødvendigvis fart.
 • Sidst de to hold mødtes var d.2 november, og her skilte Leicester, Leeds fra hinanden og vandt 4-1 i en kamp som på xG hed 3,5-1,0.
 • Kigger vi på Leeds's kampe i mod top 5, hvor Leicester godt kunne ende, så har de lukket 6 mål ind mod Man. Utd. 4 mod Liverpool, 4 mod Leicester, 1 mod Man. City og mod West Ham lukkede man 2 ind. Der kommer også til at være mål fra Leicester side, er min mening.
Hold øje med
 • Leicester er uden Vardy, han er deres topscorer, og har i denne sæson været med i 44% af deres mål. Han vil være savnet, og imod Everton i sidste runde, var han også en type der kunne have gjort forskellen, og fået marginalerne over til Leicester sejr.
 • Leeds angriber med mange mænd, og det giver også en masse målrige kampe, Leeds har da også scoret 32 mål på 19 kampe hvilket er imponerende, og Bamfort i front har lavet 10 af dem, så ham skal Leicester få lukket ned.
 • Leicester fik også Ndidi skadet i sidste runde, og han vil være savnet for hjemmeholdet, han er en fremragende oprydder, og brydningsspiller, som ville kunne gøre livet surt for Leeds, og erstatningen Mendy, er i min optik, ikke af samme kvalitet.
Oddsmarked

Oddset på Leicester sejr er startet i 1.83 og har så bevæget sig op i 1.89, som jeg mener er spilbaret. Jeg har kigget på over 2,5, hvor odds 1,89 også kunne være interessant, men har holdt mig til det rene 1-tal, da Leicester's forsvar godt kunne gøre livet svært for Leeds.

Holdene:

Leicester:

Hos hjemmeholdet er der Vardy (Fast mand, 11 mål og 5 assist) ude, og Praet (reserve/fast 13 kampe 1 mål) jeg tvivler også på Ndidi er klar til dette opgør (Fast mand 11 kampe)

Jeg tror vi kommer til at se meget ala det hold der spillede 1-1 mod Everton i sidste runde, 4-2-3-1

Leeds: 

Er uden Koch (fast mand 11 kampe i år) Llorente (Fast/reserve 2 kampe) men derudover er alle mand klar for Leeds, og de kan offensivt råde over en rigtig fornuftig brede, som kan være vigtig for dem i dette opgør.

Jeg tror vi kommer til at se Leeds i en 4-1-4-1 med stort set samme start 11-er som sidst.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback