18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Leicester City - Chelsea

Infokamp
Match center
19. januar 2021 kl. 21:15 - Fodbold, England - Premier League
King Power Stadium    Craig Pawson
18. jan. 2021 kl. 19:17 (Opdateret 19. jan. 2021 kl. 23:07) 18/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

Jeg har kigget på denne kamp, og synes det ligner et mål fattigt opgør, og er meget fristet af at spille X'et men kan Chelsea drille Leicester, eller vil Leicester prøve at udnytte vanskelighederne hos Chelsea.

Argumenter for dette tip
  • Chelsea har ikke været godt kørende på det seneste, og vil måske kunne leve med et X i dette opgør. Kigger vi på Chelsea's seneste kampe er det blevet til V-T-U-T-V-T-T. Ikke just imponerende, og slet ikke efter den stime de ellers lige havde ramt. Et X vil ikke være verdens undergang, i en svær kamp mod Leicester.
  • Leicester og Chelsea har det med at spille tætte indbyrdes opgør. Jeg ved at Chelsea's hold er et helt nyt i denne sæson, men hvis vi kigger på sidste sæsons kampe spillede de X begge gange i PL og derudover mødtes de i FA Cuppen, hvor Chelsea vandt 1-0. Jeg synes også det ser ud som to hold der sagtens kan komme til at udligne hinandens styrker.
  • Denne kamp er rigtig vigtig for begge mandskaber, og selvom alle kampe er vigtige, så vil jeg vurdere denne, som værende et %'er mere afgørende. Chelsea ligger 7'er og med 29 point, kan de efter denne runde 8 point efter top 4, hvilket muligvis ville betyde Lampard exit. Leicester på den anden side vil med et nederlag kunne blive presset af Liverpool, Tottenham og Everton, men også Chelsea.
  • Chelsea har i de store kampe vist sig at stille meget mere afventende taktisk, man så det mod Man. Utd. tidligere på sæsonen, og også mod Tottenham, var man meget optaget af at stå godt defensivt. Stiller Chelsea sig ned, er jeg sikker på de godt kan holde Leicester fra store chancer, som de gjorde i de tidligere kampe mod hold som er på niveau eller over Leicesters.
Det skal du holde øje med
  • Leicester er ikke et hold der spiller uafgjort, om det er et tilfælde ved jeg ikke, men det virker til at de jagter et resultat til det sidste, for i deres 18 kampe er det blot blevet til 2 X'er, og når Leicester først er foran, er det også en umådelig svær opgave at få udlignet mod dem.
  • Chelsea offensiven er bestemt ikke skarpe for tiden, og man så mod Fulham at det var et hold, der havde umådeligt svært ved at skabe store chancer, i en kamp hvor de var i overtal hele 2.halvleg mod PL's nr.18. Stepper Chelsea ikke op for det offensive spil, får de det svært mod Leicester der er betydeligt skarpere på den front.
  • Leicester er godt kørende, og kan gå ind til dette opgør med tro på tingene, og en masse selvtillid. De seneste 10 kampe er blevet til 7 sejre - 2 uafgjort - 1 nederlag (i alle tuneringer) og det er et hold, som har fået gang i både Maddison og Barnes i de seneste kampe, som kan supplere Vardy i målscoringerne, så alt ikke afhænger af ham.
Oddsmarked

X'et er startet i de 3.55 og står højest hos NordicBet. X'et har ikke bevæget sig meget.

Jeg har også kigget på under 0,5 mål i første halvleg, hvilket står til odds 3.20 hos betfair. - en kamp hvor begge hold har brug for point, og har respekt for hinanden kan godt gå over og blive en taktisk kamp, hvor begge hold stiller sig lavt, og først i 2.halvleg åbner for sluserne. 

Holdene:

Leicester er uden Praet i dette opgør, men ellers kan de stille i stærkeste formation, og mit bud på deres start formation er herunder.

Schmeichel; Castagne, Fofana, Evans, Justin; Ndidi, Tielemans; Albrighton, Maddison, Barnes; Vardy

Chelsea er uden Kante, han sad ude med karantæne i sidste runde, og er småskadet, af hvad jeg kan læse mig til, men derudover kan de også vælge frit mellem deres stærkeste kort. Chelsea har ikke helt lagt sig fast på en start 11-er, og offensivt har det været ret hakkende på det sidste så derfor har jeg svært ved at komme frem med en start 11-er, men her er et forslag:

Mendy; James, Zouma, Silva, Chilwell; Jorginho, Kovacic, Mount; Ziyech, Abraham, Hudson-Odoi

Kommentarer

Feedback