18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Leeds United - Aston Villa: Under 3,5 Mål

Match center
27. februar 2021 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
Elland Road    Peter Bankes
24. feb. 2021 kl. 08:06 (Opdateret 27. feb. 2021 kl. 20:23) 24/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (Over-Under): 35-65%
Betvalue: 102,05%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert: 0-1
Unibet Spil nu hos Unibet

Nedenstående forklarende tekst indleder alle mine spil. Hvis du allerede har læst den, kan du gå direkte til det aktuelle screenshot af mit regnskab:

SCREENSHOT

SCREENSHOT (Kelly)

Procentvurderingen er baseret på en ELO-rating af hjemme- og udehold, og ikke på en vurdering af konkrete sportslige forhold omkring kampen. Tippet ledsages derfor ikke af en traditionel analyse af kampen ud fra sportslige kriterier. Det er kun CV'et for det spillede udfald, der er retvisende. De øvrige CV-felter er kun udfyldt for at opfylde kravene i Betxperts formular. 

I 2020 eksperimenterede jeg med at anvende ELO-rating til at finde vinderkampe, og resultatet var, at jeg efter lidt over 100 spil havde vundet indsatsen tilbage. Det er vel hverken godt eller skidt. Det rigtige ord er snarere "ligegyldigt", eftersom man jo ikke spiller for at få sine penge tilbage uden rente.

Med start den 1. februar 2021 er jeg derfor skiftet til at spille O/U i disse kategorier: +1,5/+2,5/+3,5/-1,5/-2,5/-3,5. Lad os se, om det giver det ønskede resultat.

Jeg eksperimenterede i februar med at bruge Kelly til at styre indsatsen (Money Management på moderne dansk), men resultatet var, at mens spillene gav et pænt overskud ved en indsats på en fast procent af Bank Roll gav de underskud med Kelly. 

En oplagt forklaring kunne være, at Kelly giver store udsving på kort sigt pga. risikoen for at tabe meget på et enkelt spil. Men selvom jeg ændrede alle spil til at være vindende, haltede Kelly stadig betragteligt bagefter. Det indikerer, at jeg har misforstået et eller andet omkring Kelly.

Der er ingen idé i at teste noget, som man tilsyneladende ikke har forstået ordentligt, så i slutningen af februar ændrede jeg bettingmodellen til en modereret form for Flat Betting i form af en fast indsats på 5 procent af BR. Det lyder som en høj procent, da mange anbefaler 2-3 procent. Men dels justeres indsatsen opgjort i kroner og ører efter hvert spil (det er ikke ren Flat Betting), og dels fastlægger jeg mine CV'er efter den lavest sandsynlige procent og ikke den mest sandsynlige. På baggrund af disse to forhold anser jeg det for forsvarligt at operere med 5 procent.

Virkeligheden vil vise, om det er rigtigt. Regnskabet kan ses på det screenshot, der linkes til øverst i teksten.

Screenshottet er mit interne arbejdspapir, og derfor ikke nødvendigvis letforståeligt for alle. Men interesserede er velkomne til at stille spørgsmål. Mht. selve ELO-ratingen henviser jeg dog til tidligere tråde om emnet her på Betxpert, hvor det er gennemgået grundigt.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback