18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Konyaspor - Istanbul Basaksehir: (AH: -1,5) 2

Match center
1. november 2020 kl. 14:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Konya Buyuksehir Stadyumu
28. okt. 2020 kl. 21:42 (Opdateret 1. nov. 2020 kl. 15:57) 28/10
249
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 78-0-22%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 4,55
Rigtig/forkert: 1-2
888sport Spil nu hos 888sport

Mesterholdet der er begyndt at spille som et mesterhold. 
Istanbul Basaksehir har spilmæssigt vist stor form på det seneste, og selvom resultaterne i Champions League mod PSG og Leipzig ikke kan bruges til noget, har spillet på alle måder været tilfredsstillende. I den hjemlige liga SüperLig er man også begyndt at vise overlegenhed, hvilket tegner godt for de kommende runder. Konyaspor er suverænt dét hold i Tyrkiet med den største 1-points-mentalitet dybt forankret i deres dna, men et velkørende Basaksehir mandskab, kan blive en for stor mundfuld for hjemmeholdet. 

Det taler for spillet:

 • Med udgangspunkt i de sidste to SüperLig kampe, samt to Champions League kampe mod PSG og Leipzig, ser Istanbul Basaksehir ud til at nået frem til det ønskede niveau. 
 • Et Basaksehir mandskab, der spilmæssigt har ramt topniveau, og har tanket selvtillid, kan et defensivt Konyaspor få svært ved at bremse. 
 • Onsdag aften tabte Basaksehir 2-0 til PSG, men det var imponerende at se, hvordan Basaksehir formåede at give PSG kamp til stregen. Kampen kunne sagtens have endt med en sejr til tyrkerne. 
 • Offensivt havde Basaksehir problemer i sæsonstarten, men det ser ud til at man har fået løst den del, da man nu kommer til et hav af målchancer. Et kig på xG viser også, at Basaksehir ligger nr. 1 i SüperLig på dét område. 
 • Til trods for en dårlig start med et enkelt point efter fire kampe, og chancefattige kampe, er det flot, at Basaksehir har formået at øge sin xG til 2,06. Det siger i sig selv lidt om, hvor hurtigt Basaksehir har løftet sit niveau. 

Hold øje med:

 • Det kan umiddelbart være en bekymringsfaktor, at Basaksehir har et tætpakket kampprogram, og spørgsmålet er, om de undervejs risikerer at miste pusten. 
 • Konyaspor hverken scorer eller indkasserer ret mange mål. Strategien mod Basaksehir må være at holde dem fra at score ved at stå dybt, og forsøge at svare igen med kontra angreb. 
 • Basaksehir har den nødvendige bredde i truppen til at rotere, og det vil de med sikkerhed gøre ved positioner. Det kan måske påvirke tempoet at der bliver pillet ved kontinuiteten. 
 •  Ser man på de to mandskabers indbyrdes kampe, har Basaksehir generelt haft svært ved at slå igennem Konyaspors forsvar. *

* Statistikkerne tager primært udgangspunkt i Basaksehirs tid med Abdullah Avci som træner, hvor Basaksehir spilmæssigt mere var et stærkt kontra hold end et hold med bolbesiddelse. Det har nuværende træner Okan Buruk fået lavet om på, hvilket også var en af de store grunde til at Basaksehir kunne vinde titlen i sidste sæson. 

Fravær/forventede startopstillinger:

Konyaspor er uden Findikli (def. midt., fast, langtidsskadet) og har tvivl om Anicic (forsvar, fast), Demirok (forsvar, fast) og Hadziahmetovic (def. midt., fast). De nævnte spillere er endnu ikke (28.10) begyndt at træne med resten af truppen. 

Konyaspor: Sehic - Skubic - Calik - Bardakci - Guilherme - Jevtovic - Cagiran - Sahiner - Milosevic - Miya - Kravets

Istanbul Basaksehir er uden højrebacken Caicara, der forventes ude resten af sæsonen pga. en skade i akillessenen. Brasilianeren Rafel blev dog købt fra Lyon for at indtage hans plads, og er nu blevet fast man på positionen. 
Ucar (højreback, rotation), Tekdemir (def. midt., fast) og Chadli (kantspiller, rotation) forventes ude til kampen. 

Basaksehir: Günok - Rafael - Epureanu - Skrtel (Ponck) - Bolingoli - Topal - Kahveci - Giuliano - Visca - Aleksic - Demba Ba

Oddsmarked:
Oddset på Basaksehir har været stigende og er pt. på hele 4,80 for en asian -1,5 handicap sejr til Istanbul Basaksehir. Det bliver umiddelbart ikke nemt for de forsvarende mestre, at vinde målrigt over et kompakt Konyaspor, men med Basaksehir meget høje tempo og velorganiserede offensive spil, bør chancen for en målrig sejr ikke være urealistisk. Odds 4,80 hos 888sport giver i hvert fald anledning til at finde værdi, i min optik. 

Kilder: BeInsports - Mackolik - Transfermarkt - Fanatik - Aspor - Sporx - Footystats

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback