Annonce

Kirsten Flipkens - Kristina Mladenovic: 2

Match center
3. marts 2017 kl. 00:40 - Tennis, WTA
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05
Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 27-73%
Betvalue: 102,20%
Spilbar ned til odds: 1,37
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

WTA Acapulco - Mladenovic slår Kirsten Flipkens.

Kristina Mladenovic har haft et blandet 2017. Hun havde et skuffende AO, men siden da har hun spillet på et rigtig højt niveau med sejr i St. Petersbourg (slog V. Williams og Putintseva). Hun har kun tabt til Bacsinzsky og (noget overraskende) Wang. Men ud af 12 kampe siden AO har hun altså vundet 10, og hun vinder dem ganske overbevisende. Hun slog i sidste runde en storspillende Watson i 3 sæt i en tæt og lang kamp. Det er varmt, så der kan være lidt mangel på energi oven på et hårdt program.

Flipkens har et fint top niveau. Hun slog bl.a. Niculescu i Fed Cup. Hun kom videre med Tomljanovic, som trak sig efter 1. sæt, så hun må have mere energi i tanken. Siden AO, hvor hun røg ud til Konta, har hun ikke mødt nogen spillere, som kan matche Mladenovic, som hun spiller nu. Niculescu er deroppe af. Men jeg synes, at hun mangler liidt for at kunne komme op på samme niveau som Mladenovic.

Mladenovic spiller med en ro og tro på tingene i øjeblikket, som gør hende i stand til at spille op med de bedste i verden. Hun slog bl.a. Pliskova i Dubai. Hun server desuden rigtig godt, og hun kommer til at få nogle lette point i denne kamp. Jeg tror ikke Flipkens kan være med her, medmindre hun rammer sit absolutte topniveau.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback